icon

Ako správne pripraviť čokoládovo-kávový krém?

12. jan 2025

Ahojte, prosim vas nechcem to pobabrat nespravnym postupom, tak sa pytam. Krem do penovej torty - zltka s cukrom nad parou miesat. Potom tam ide kakako, cokolada a 1 presso.
Otazka - v ktorom kroku dat kavu a akej teploty.
Do horucej vajecnej zmesi teplu kavu?
Uz som raz mala fail riadny zgrcnuty a nepoznacila som si chybu.
Potom sa hmota vymiesa s maslom, vychladnuta.
Dik🙂

avatar
viestta
12. jan 2025

Ja by som to presso pridala do zltkou s cukrom ked budu doslahane, zohriate a este riadne preslahala. A kakaovy prasok by som rozpustila v tom horucom presse aby sa nespravili hrudky, nasledne by som pridala rozpustenu vlaznu cokoladu

avatar
stellarstar
12. jan 2025

Ja som raz robila a dala som vlažnu viac studenu