Ako správne pripraviť vločky na konzumáciu?
Prosím vás aká je príprava týchto vločiek? Ja to robím tak že dám zohriať vodu v hrnci, keď už je voda vriaca a bublinkuje, vypnem sporák a nasypem do hrnca vločky prikryjem tanierom nech sa napucia. Potom ich zmixnem a pridám ovocie. Robím to správne alebo nie ?
Vlocky ako kazde ine. Niektori nechaju vlocky pucat aj cez noc. Vraj su tak vyzivnejsie. Vodu netreba nechat bublinkovat (aka prevriet)
tak to potom staci nechat zovriet vodu v kanvici a tak len zaliat, nie?
Prečo vodu? Mlieko by bolo vhodnejšie
Večer zalejem vodou a ráno uvarím v mlieku
Ja ich zomeliem v mixeri na muku a tak pridavam bud po lyzickach do jogurtu alebo vyzivy alebo z nich robim lievance. napucane cele mi nikdy nechutili mala som pocit ze mi nieco rastie v ustach..
Každý má predsa svoj spôsob, sú to vločky. Ak ti to tak vyhovuje tak to tak rob
Prečo vodu? Mlieko by bolo vhodnejšie
@markusrasford prava skotska porridge sa robieva aj iba s vodou. Mlieko netreba. Ale moze sa pouzit tiez.
Mam tieto , pre 9 mesačného syna
@markusrasford čo je na mlieku vhodnejšie?
Ja ich večer zalejem vodou a ráno pridám ovocie a podobne a ranajkujem.
@araavdva konzumuj ako uznáš za vhodne.
Každý ako mu chutí. Mne do vody nechutia a robím si občas do mlieka či jogurtu,pridám ovocie, hrozienka a praj ľanové semienka a takto majú radi aj deti. Či je zdravé či nie ,aie chutí.
@markusrasford ved tam pisu ze menej kaloricka varianta je s vodou a nie mliekom. A vlastne ako najlepsiu verziu odporucaju s kefirom. Za mna je mlieko tazke na travenie. Moje deti jedli kase s mliekom az okolo 2 rokov. Ale mliecne vyrobky uz skor, pretoze ich vyzivova hodnota je uplne ina, vyssia. A su lepsie na travenie oproti klasickemu mlieku. A teda tu si panimpyta radu pre 9mes dieta,nie pre seba
@araavdva konzumuj ako uznáš za vhodne.
@markusrasford to nebola pointa. Jasne že budem jesť ako to mne vyhovuje.
Ja som sa skôr pýtala prečo je vhodnejšie mlieko. A ten článok to nepíše.
Mlieko nepijem xy rokov. Ani moja dcéra. Nepotrebujeme ho k životu. Ale nebudem písať jednoznačne odpovede že nie mlieko. Keď to niekomu nevadí a chuti mu to kľudne. Nevidím na tom nič zle.

Mam tieto , pre 9 mesačného syna