icon

Ako správne smažiť kuracie mäso v jogurte?

25. dec 2024

Baby poradte mi prosím, práve som naložila kuracie prsia do jogurtu (jogurt, vajce, soľ, korenie, kurkuma, cesnak, bylinky). No len ako zajtra na to? Pekac alebo panvica? Ak panvica, tak to ich len kus oklepem od toho jogurtu, obalim v strúhanke a môžem ich vyprazat? Alebo ako to robievate vy?
Fritezu nemám

niekto2hy
25. dec 2024

papier na pecenie,alobal a do rury..
https://varecha.pravda.sk/recepty/stavnate-kura...

vanilkovazmrzka
25. dec 2024

Ten jogurt mi evokuje tikka masalu tak ja by som to asi spravila podobnym sposobom, osmahnut vo woku a dovarit v omacke.

luccija
25. dec 2024

A chces ich vyprážať?ak ano, vieš to aj v rúre a dáš na to plátky masla, ale na panvici sú menej vysušené.Ja by som ich iba dala do rúry bez strúhanky najprv zakryté potom odokryté môžeš syr nastrúhať ku koncu...ja také robievam plus grilovaná zelenina

momka
25. dec 2024

Na druhý deň vyberiem z jogurtu dám do strúhanky, položím na pekáč , používam papier na pečenie, potriem olejom a pečiem v rúre na 180-200 C.

taktotedanie
25. dec 2024

Mne to absolutne nevyslo ani na panvici ani v rure a uz robit nebudem

bolarazjedna
25. dec 2024

My máme podobný recept, kde kuracie prsia nakrájané na slíže najprv sa obalia v jogurte (+ soľ, korenie) a hneď následne do zmesi strúhanky, strúhaného syra a petržlenu. Potom sa to dá do janskej misy ci na plech (trocha oleja na spodok aj vrch) a upečie sa v rúre na 200°C

blondinka95
25. dec 2024

Robím tak ako píšeš len kari namiesto kurkumy, obalim v strúhanke a normalne vysmazim

biba_18
26. dec 2024

ja pečiem v rúre… len pred pečením ešte obalím v pomixovných cornflejkoch…

biba_18
26. dec 2024

na papieri…

ibrunova
26. dec 2024

Ja to robievam, z jogurtu rovno do strúhanky a vyprážam ako rezeň

beky223
26. dec 2024

Ja najradšej prsia naložené v jogurte obalim v cornflakes a upečiem na papieri v rúre, ale robievam aj verziu od @bolarazjedna a tiež výborné 🙂

tykat
26. dec 2024

@ibrunova presne, tak isto... mam recept na KFC kura, a z jogurtovej marinady len trochu necham stiect marinadu, obalim v struhanke a vyprazim.v oleji ako rezen.