Ako správne smažiť kuracie mäso v jogurte?
Baby poradte mi prosím, práve som naložila kuracie prsia do jogurtu (jogurt, vajce, soľ, korenie, kurkuma, cesnak, bylinky). No len ako zajtra na to? Pekac alebo panvica? Ak panvica, tak to ich len kus oklepem od toho jogurtu, obalim v strúhanke a môžem ich vyprazat? Alebo ako to robievate vy?
Fritezu nemám
Ten jogurt mi evokuje tikka masalu tak ja by som to asi spravila podobnym sposobom, osmahnut vo woku a dovarit v omacke.
A chces ich vyprážať?ak ano, vieš to aj v rúre a dáš na to plátky masla, ale na panvici sú menej vysušené.Ja by som ich iba dala do rúry bez strúhanky najprv zakryté potom odokryté môžeš syr nastrúhať ku koncu...ja také robievam plus grilovaná zelenina
Na druhý deň vyberiem z jogurtu dám do strúhanky, položím na pekáč , používam papier na pečenie, potriem olejom a pečiem v rúre na 180-200 C.
Mne to absolutne nevyslo ani na panvici ani v rure a uz robit nebudem
My máme podobný recept, kde kuracie prsia nakrájané na slíže najprv sa obalia v jogurte (+ soľ, korenie) a hneď následne do zmesi strúhanky, strúhaného syra a petržlenu. Potom sa to dá do janskej misy ci na plech (trocha oleja na spodok aj vrch) a upečie sa v rúre na 200°C
Robím tak ako píšeš len kari namiesto kurkumy, obalim v strúhanke a normalne vysmazim
ja pečiem v rúre… len pred pečením ešte obalím v pomixovných cornflejkoch…
na papieri…
Ja to robievam, z jogurtu rovno do strúhanky a vyprážam ako rezeň
Ja najradšej prsia naložené v jogurte obalim v cornflakes a upečiem na papieri v rúre, ale robievam aj verziu od @bolarazjedna a tiež výborné 🙂

papier na pecenie,alobal a do rury..
https://varecha.pravda.sk/recepty/stavnate-kura...