Ako správne smažiť rezne z krkovičky?
Prosím vás ako dlho smažite rezne z krkovičky vo friteze?Mne vždy vyjdú tvrdé.
@kvietok2021 tvrde je zo stehna, krkovicka nemoze byt tvrda ale skor slachovita a mastna.
krkovička je dosť nevhodné mäso na rezne, najlepšie máš karé,krkovicku upeč 😉
krkovička je dosť nevhodné mäso na rezne, najlepšie máš karé,krkovicku upeč 😉
@79viktoria79 podľa mňa keď sa krkovička dobre urobi je vhodné mäso na rezne.
@79viktoria79 podľa mňa keď sa krkovička dobre urobi je vhodné mäso na rezne.
@markusrasford krkovička je najvhodnejšie mäso na rezne
@markusrasford krkovička je najvhodnejšie mäso na rezne
@zirafienka tak každému podľa chuti😉
krkovička je dosť nevhodné mäso na rezne, najlepšie máš karé,krkovicku upeč 😉
@79viktoria79 mne sa tiež krkovička na rezne nehodí. Robím z panenky alebo karé ak to musí byť z bravčového.

@kvietok2021 ved si nastav vysokú teplotu. Záleží akú mas fritéza. Cca 3- 4 minúty z jednej aj druhej strany