icon

Ako správne smažiť rezne z krkovičky?

avatar
kvietok2021
12. okt 2025

Prosím vás ako dlho smažite rezne z krkovičky vo friteze?Mne vždy vyjdú tvrdé.

avatar
markusrasford
13. okt 2025

@kvietok2021 ved si nastav vysokú teplotu. Záleží akú mas fritéza. Cca 3- 4 minúty z jednej aj druhej strany

anonym_f57aba
13. okt 2025

@kvietok2021 tvrde je zo stehna, krkovicka nemoze byt tvrda ale skor slachovita a mastna.

avatar
79viktoria79
13. okt 2025

krkovička je dosť nevhodné mäso na rezne, najlepšie máš karé,krkovicku upeč 😉

avatar
markusrasford
13. okt 2025
@79viktoria79

krkovička je dosť nevhodné mäso na rezne, najlepšie máš karé,krkovicku upeč 😉

@79viktoria79 podľa mňa keď sa krkovička dobre urobi je vhodné mäso na rezne.

avatar
zirafienka
13. okt 2025
@markusrasford

@79viktoria79 podľa mňa keď sa krkovička dobre urobi je vhodné mäso na rezne.

@markusrasford krkovička je najvhodnejšie mäso na rezne

avatar
79viktoria79
13. okt 2025
@zirafienka

@markusrasford krkovička je najvhodnejšie mäso na rezne

@zirafienka tak každému podľa chuti😉

avatar
tilly
13. okt 2025
@79viktoria79

krkovička je dosť nevhodné mäso na rezne, najlepšie máš karé,krkovicku upeč 😉

@79viktoria79 mne sa tiež krkovička na rezne nehodí. Robím z panenky alebo karé ak to musí byť z bravčového.