icon

Ako správne vyprážať fašírky pre deti?

nika11103
4. mar 2025

Ahojte dobrý večer. Ako dlho prosím vyprážate fasirky ? Dáte ich po vyprazeni ešte na chvíľku do rúry ? Chcem dať ochutnať prvýkrát aj malej a chcem mať istotu, že budú dobre prepecene ( prosím nenadavajte mi , u nás v domácnosti sa naozaj robili fasirky asi jedenkrát, ešte keď sme boli bezdetni, nejak ich neobľubujeme ale už neviem čo variť ). Mám mix pól a pól hovädzie bravčové mleté masko . Ďakujem a pekný večer ešte prajem.

buberova
4. mar 2025

Nie nedávam ich do rúry.. a presne ti povedať neviem proste to "vidím" :D

eeffka
4. mar 2025

@nika11103 tiez nedavam do rury, ale robim ich viac siroke ako vysoke, tiez tak od oka

nikpa
4. mar 2025

@nika11103 tak rovno sprav veľkú pečenu fašírku. Nemusíš sa stresovať ci je prepečená a navyše je určite vhodnejšia pre dieťa ako vyprážana.

domkakvet
4. mar 2025

@nika11103 fasirky treba viac krat otacat, ked ich prazis a ked je hotova, tak to vidim, do rury nedavam. Mozes spravit z mleteho masa aj roladu, tu davam iba do rury.

ivanakal
4. mar 2025

Fasirky nevysmazam ale peciem. Urobim gulicky, dam na husto na plech, podlejem troskou vody a su lepsie ako vysmazane.

kvoli
4. mar 2025

@nika11103 poopekam a do rúry 🙂

lucia23529
4. mar 2025

Ja robím - mleté mäso, koreniny, vajce, struhany syr a vytvarujem guľky, obaliť v strúhanke a dám na plech cca 40min a hotovo 🙂 kým sa robia spravim prílohu, fakt je to rychlovka skús takto.

viestta
4. mar 2025

Fasirky peciem na plechu v rure. Ale rozmyslam aky by bol problem vyprazit a jednu ochutnat, ci je prepecena (len tak mimochodom ak maso dosiahne vnutornu teplotu 70°C je dostatocne "prevarene", nemusis ani pre dieta varit maso az na vysusenu podosvu. Akurat kuracina ma dosiahnut vnutornu teplotu 75°

nika11103
autor
4. mar 2025

@viestta no presne pre toto som sa pýtala , že kocka vyššie píše že 40 minút v rúre , ale na panvici tej fasirke stačí 5 minút ? Máte ma tu asi za debila ale proste tohto sa bojím , že nech to dobre prepeciem. A o tej vnútornej teplote som už čítala ale dik za tip , kúpim si taký teplomer

nika11103
autor
4. mar 2025

Ďakujem vám všetkým dievčatá ❤️ vyskúšam čo ste napísali , ste zlate

dadka1997
5. mar 2025

@nika11103 fasirky davam hned do rury, nevysmažam

guudy
5. mar 2025

@nika11103 tak doba pecenia/vyprazania zavisi od velkosti/hrubky fasirky a dalsich faktorov. Ci je prepecena zistis prekrojenim.