Ako správne vyprážať fašírky pre deti?
Ahojte dobrý večer. Ako dlho prosím vyprážate fasirky ? Dáte ich po vyprazeni ešte na chvíľku do rúry ? Chcem dať ochutnať prvýkrát aj malej a chcem mať istotu, že budú dobre prepecene ( prosím nenadavajte mi , u nás v domácnosti sa naozaj robili fasirky asi jedenkrát, ešte keď sme boli bezdetni, nejak ich neobľubujeme ale už neviem čo variť ). Mám mix pól a pól hovädzie bravčové mleté masko . Ďakujem a pekný večer ešte prajem.
Fasirky nevysmazam ale peciem. Urobim gulicky, dam na husto na plech, podlejem troskou vody a su lepsie ako vysmazane.
Ja robím - mleté mäso, koreniny, vajce, struhany syr a vytvarujem guľky, obaliť v strúhanke a dám na plech cca 40min a hotovo 🙂 kým sa robia spravim prílohu, fakt je to rychlovka skús takto.
Fasirky peciem na plechu v rure. Ale rozmyslam aky by bol problem vyprazit a jednu ochutnat, ci je prepecena (len tak mimochodom ak maso dosiahne vnutornu teplotu 70°C je dostatocne "prevarene", nemusis ani pre dieta varit maso az na vysusenu podosvu. Akurat kuracina ma dosiahnut vnutornu teplotu 75°
@viestta no presne pre toto som sa pýtala , že kocka vyššie píše že 40 minút v rúre , ale na panvici tej fasirke stačí 5 minút ? Máte ma tu asi za debila ale proste tohto sa bojím , že nech to dobre prepeciem. A o tej vnútornej teplote som už čítala ale dik za tip , kúpim si taký teplomer
Ďakujem vám všetkým dievčatá ❤️ vyskúšam čo ste napísali , ste zlate

Nie nedávam ich do rúry.. a presne ti povedať neviem proste to "vidím" :D