icon

Ako urobiť dokonalý poter na tortu?

14. mar 2025

Viete poradiť ako urobiť takýto pekný poter na tortu ? Z čoho ? Aby to oekna zatuhlo a dalo sa na to zdobiť…
Skúšala som ganache , ale to sa mi tak lepilo nedobre uhladzalo🤔 a inak bezne robím že potieram krémom z mascarpone , čokolády bielej a šľahačky … ale to až ta nezatuhne ako toto na fotke

Ako urobiť dokonalý poter na tortu?
avatar
dididudu
14. mar 2025

Pripnem sa

avatar
lusynqa
14. mar 2025

Swiss krem..

avatar
nika_val
14. mar 2025

Buď je to Swiss krém (bielkovo maslový krém) alebo klasika maslový krém (maslo+práškový cukor)
Takto zdobené torty sú väčšinou obtierané niečím takýmto tukovým aby to poriadne bolo tuhé

avatar
terezkaarthuramax
14. mar 2025

Instagram furt v kuchyni
Dala nedávno recept na taky krém
Aj na facebooku je ta cukrarka.

avatar
pinkgirl
14. mar 2025

Najlepšie tuhnú krémy s maslovym základom. Urob si bielkovonaslovy krém / pudingovomaslovy / maslo+salko. Je to na tebe. Na hladké hrany treba cvik. Takže si to natrenuj predtým kľudne na rajnici otočenej hore dnom, či inej nádobe.

avatar
slniecko654
15. mar 2025

100g masla
100g čokoláda
Čokoládu nechať rozpustiť, nechať ochladnúť na izbovú teplotu, primiešať maslo. A šľahať min. 5 minút.