Ako urobiť mliečnu čokoládu z fontány ako na trhoch?
Viete niekto ako sa to robí?😄 Bola by som veľmi vďačná lebo na trhu som mala takú kde bola aj naozaj cítiť mliečna čokoláda že to nebol len taký ten nápoj
Lecitin emulgator cukor cukor tuk tuk.....hmmmmm mnamka
Nezakazali tomu najodou hovorit cokolada ked to nema kakao vobec???
Lecitin emulgator cukor cukor tuk tuk.....hmmmmm mnamka
Nezakazali tomu najodou hovorit cokolada ked to nema kakao vobec???
@martinmmartin ty o com tocis?
@martinmmartin ty o com tocis?
@viestta o "bielej" cokolade lebo mi to v hlave preskocilo z mliecnej na bielu . Mam pomalsie poobedie asi
Kazdopadne cokoladu, pomarancovy dzus a craossany doma nikdy nevyrobime take ako ich vyrobi industria s niekolko desatroci dlhym vyvojom receptov a prisad
@viestta o "bielej" cokolade lebo mi to v hlave preskocilo z mliecnej na bielu . Mam pomalsie poobedie asi
Kazdopadne cokoladu, pomarancovy dzus a craossany doma nikdy nevyrobime take ako ich vyrobi industria s niekolko desatroci dlhym vyvojom receptov a prisad
@martinmmartin samozrejme nevyrobime, malokto ma doma praziaren kakovych bobov a mlyny na kakaovu hmotu... Ale vzdy si vieme vybrat kvalitnu cokoladu. Od istej doby to uz mozeme
@anonym_autor kupujem čokoládu horúcu od lýra a rozrabam ju s mliekom
@martinmmartin ty si pomaly cely, nie len tvoje doobedie

Do fontany kupujem choco drops + davam lyzicku dve orechoveho oleja (najradsej s vlazskych orechov) a je to top... take ako kupujes na cokoladove fondue, maju u nas v selgross, u vas v metro urcite
https://www.amazon.de/Sweet-Wishes-Belgische-Fo...