icon

Ako uskladniť ovocie zo sviatkov?

stelly652
Včera o 18:13

Ahojte dievčatá vy budete vedeli jak ja mame strašne veľa ovocí zvyšných ešte od sviatkov a chcem sa spýtať ako ich uskladniť tak aby nepohnili??.. a nevyhodili sme ich....Môžu sa narezať a dať do fliaš kompótových zatvoriť a odložiť do chladu... vydrží tak ovocie dlhšiu dobu príklad pomaranče,mandarínky,jablka......Rad by som ich jedol ale nechcem lebo mi je nedobre čo robíte vy nadbytočných ovocí??....okrem koláčov...❤😉

Strana
z2
anonym_941317
Včera o 20:23

@stelly652
prosim ta nic v zlom, ty pracujes, chodis do skoly alebo mas nejaku dg? Pises zvlastne a nerozumies niektorym tu napisanym veciam.

stelly652
autor
Včera o 20:30
@anonym_941317

@stelly652
prosim ta nic v zlom, ty pracujes, chodis do skoly alebo mas nejaku dg? Pises zvlastne a nerozumies niektorym tu napisanym veciam.

@anonym_941317 v pohode ja som taka povaha,ale v pohode

anonym_d46419
Včera o 20:36
@anonym_941317

@stelly652

@anonym_941317 musíš si prečítať viac jeho prispevkov, pochopíš potom. Ale asi si niečo trafil.

anonym_941317
Včera o 20:50
@stelly652

@anonym_941317 v pohode ja som taka povaha,ale v pohode

@stelly652
pocuj, to nie je o povahe. A teda vobec sa ti nevysmievam ale nieco nepasuje u teba. Z foto vyzeras byt fajn chalan. Daj hkavne na seba pozor a nehafaj sa s mamou.

stelly652
autor
Včera o 20:55
@anonym_941317

@stelly652
pocuj, to nie je o povahe. A teda vobec sa ti nevysmievam ale nieco nepasuje u teba. Z foto vyzeras byt fajn chalan. Daj hkavne na seba pozor a nehafaj sa s mamou.

@anonym_941317 už je to v pohode ticha domácnosť šak ráno pijeme s mamku kavu v kľude dole suteréne pomáham jej keď jej treba pomôcť pri varení jasne že si dám pozor a už nenaletím nikomu

Strana
z2