Ako uvariť králika, aby bol jemný?
6. feb 2025
Ahojte, dnes som zohnala pre malého čerstvého králika. Poodrezávala som masko zo stehna na male kocky a dala som varit do hrnca pod pokrievku. varilo sa to tak 40 minut a ochutnala som a je také žuvačkovité.Popravde som nikdy v živote nerobila králika,aké ma byt to maso? kolko to mám este variť?
autor
•
6. feb 2025@viestta ked bude dlhsie variť este, zmäkkne? lebo chystam sa to zajtra mixnut so zeleninou do príkrmu
Králičie je suché mäso - 40 minút je veľa
Ja som vždy varila celé stehno, obrala od kosti až po uvarení
Ked h budes mixovat, tak to je jedno. Mixer ho na kasu rozmlati tak ci tak
Nemixuj, len na drobno pokrájaj - "po vláknach"
Zeleninu som zvykla variť spolu v tej vode od mäsa ...akoby vývar

Uz je prevarene, uz len varit dlhsie. Kralik sa vari ako kura