icon

Ako uvariť králika, aby bol jemný?

6. feb 2025

Ahojte, dnes som zohnala pre malého čerstvého králika. Poodrezávala som masko zo stehna na male kocky a dala som varit do hrnca pod pokrievku. varilo sa to tak 40 minut a ochutnala som a je také žuvačkovité.Popravde som nikdy v živote nerobila králika,aké ma byt to maso? kolko to mám este variť?

avatar
viestta
6. feb 2025

Uz je prevarene, uz len varit dlhsie. Kralik sa vari ako kura

autor
6. feb 2025

@viestta ked bude dlhsie variť este, zmäkkne? lebo chystam sa to zajtra mixnut so zeleninou do príkrmu

avatar
patka06
6. feb 2025

Králičie je suché mäso - 40 minút je veľa
Ja som vždy varila celé stehno, obrala od kosti až po uvarení

avatar
viestta
6. feb 2025

Ked h budes mixovat, tak to je jedno. Mixer ho na kasu rozmlati tak ci tak

avatar
patka06
6. feb 2025

Nemixuj, len na drobno pokrájaj - "po vláknach"
Zeleninu som zvykla variť spolu v tej vode od mäsa ...akoby vývar

avatar
1ryba
Odpoveď bola odstránená