Ako variť pre vyberavého manžela?
Žienky poradte ☹
môj muž má taký dlhý zoznam surovín ktoré neje že som zúfala, už ozaj neviem čo mu variť, mám pocit že točím 6 jedál dokola.
Takže jedlo musí obsahovať mäso, nezje kapustu, kari, tarhoňu, bryndzu, tepelne upravené paradajky, nemá rád prívarky.
Stále mu varím dookola rezne (klasické mleté obrátené černohor), guláš, paprikáš, zam. placky s mäsom, špagety, sviečkovú, ražniči. Prosíím poradte mi nejaké "chlapské" jedlá.
Ženy, čo ste také mrchavé. Ona nemá problém s varením, necíti sa ako slúžka. Jednoducho mu chce spraviť radosť. Vyprážaný karfiol, rizoto, pečené mäso+ čerstvý chlieb, vajcové halušky na slaninke
zapecene cestoviny, zapecene zemiaky, masova zmes, steaky, fasirky/sekana, pecene maso (rebra, kura, kridla - nieco na grill, nieco klasicky, klasicke pecene, kura sa da piect klasicky, s plnkou, na zelenine).
Vacsinu receptov najdes v milion verziach a mozes upravovat podla chute (napr do masovej zmesi nemusis dat rajciny, hoci ja by som ich tam dala a mozes ju urobit na smotanovom zaklade, ale nemusis).