Ako zachrániť puding pri varení?
Ako vždy keď človek mysli na milion veci… robím puding z pollitra a nasypal som prášok do toho pollitra. Dá sa to ešte zachrániť?
@evazhoufova vsak rozmiesaj, postav na sporak a za staleho miesania to uvar do zhustnutia
A kde inde by si ho chcela nasypat?
@simsalabim normalne sa rozmiesa prasok v troske mlieka a potom sa to vyleje do vriaceho mlieka a uvari
Daj mi ho zjesť ,mám žalúdočné problémy a potrebujem sa dobre vykakat
No nedala som ho do trosky ale do toho pollitraku 😢
@evazhoufova to je úplne jedno, dobre to rozšľahaj, nech nie sú hrudky, miešaj pri varení a všetko bude v pohode, nie raz som tak robila puding
@evazhoufova bezne vysypem rovno do pol litra. Nevedela som ze na uvarenie pudingu treba pomaly skolenie
@evazhoufova použi ponorný mixér a dobre rozmiešaj
@evazhoufova ja zvyknem tiez tak robiť ze dam mlieko vysypem prášok a miešam pokiaľ sa neuvarí a vzdy vyšla. Na čo kvôli tomu zašpiniť pohár?
Na tvojom mieste by som ohľadne tohto nešla s kožou na trh, keďže už 2-ročné dieťa typickej mamičky z MK dokáže úplne SAMÉ uvariť puding. 🍮 🍼 👶
@evazhoufova zvykne sa to rozmiesat v troche mlieka, ale len kvoli tomu, aby sa to rozmiesalo poriadne, v menšom mnozstve mlieka je to viac pod kontrolou, o nic ine nejde🤣😄
normalne rozmiesaj aj v celom mlieku a uvar.
@evazhoufova použi ponorný mixér a dobre rozmiešaj
@maranco na co ponorny mixer? Zas netreba na kazdu blbost stroj na varenie
Strasna tragedia sa stala.. 😁 nikdy to nemiesam zvlast
@evazhoufova veď rozmiesaj a prived do varu. Var kým nebude hustý. Nezabudni ocukriť
@evazhoufova ja to tiež tak robievam a úplne v pohode.
Dam si mlieko do hrnca na VYPNUTY sporak, nasypem prasok a cukor, rozmiesam, necham postat 10 min, zase zamiesam a DAM VARIT a miesam do zhustnutia. Vzdy robim takto a ziadne hrudky nemam
Ja vždy robím do pollitra, prášok s cukrom rozmiešam a dám celé uvariť nikdy to mlieko nedelím. Vždy vyšiel chutný puding bez hrudiek. Nikdy som nepochopila zmysel toho delenia keď výsledok je rovnaký
Úplne bežne sa mi to stáva. Rozšľahám habarkou alebo metličkou a je.
Na tvojom mieste by som ohľadne tohto nešla s kožou na trh, keďže už 2-ročné dieťa typickej mamičky z MK dokáže úplne SAMÉ uvariť puding. 🍮 🍼 👶
@laurinka27 😀😅🤣😂 som sa pobavila , ale mas pravdu 😉😜
@simsalabim normalne sa rozmiesa prasok v troske mlieka a potom sa to vyleje do vriaceho mlieka a uvari
@viestta viem, ze to tak je na obale, no v zivote dom to tak nerobila. Zbytocne zaspinim dalsiu misku. Rozhabarkujem m v hrnci a uvarim.
Ja to tak robim stále ,nerada delím mlieko
Ja to tak robím tiež stále. Načo špiniť kvôli pudingu toľko riadu..
@evazhoufova ja to tak robím vždy...
Ja varím puding iba tak.Pol litra mlieka,dve lyžice cukru a jeden puding.Miesas,kým nezhustne.Voila.
Nikdy som to nerobila podľa návodu vzadu
Ja, robim len tak, že vysypem rovno budingovy prášok spolu s krystálovým cukrom rovno do mlieka. Prešĺaham rucnou metličkou a za stáleho miešania rovno uvarím.
Toto myslis vážne ? Snad deti nemas ……😵💫😵💫 ak hej snad inteligenciu nezdedili po tebe
Toto myslis vážne ? Snad deti nemas ……😵💫😵💫 ak hej snad inteligenciu nezdedili po tebe
@anonym_4f9475 sú rôzne druhy inteligencie 😀😀😀

A kde inde by si ho chcela nasypat?