icon

Akú rannú kávu preferujete?

21. aug 2025

Akú pijete ráno kávu? Ja zbožňujem kapučíno

Strana
z2
sszuzu8
21. aug 2025

Flat white 🩷

trisha_r
21. aug 2025

@anonym_autor kávu nepijem. Ani nepijem denne , jedine tak čaj. Ale už keď si dám niečo kávové , je to kapučíno alebo latte. Milujem latte s príchuťami.

monika988
22. aug 2025

Mne chuti klasika zalievana a trošičku mlieka a v práci vypijem 3 a doma este pred prácou jednu ,robím 12ky denne a aj nočné a doma uz tak 2 max.v klude volne dni ked mam a neviem za ten svet prísť na chuť iným ani zo stroja co čerstvo namelie
Ale pijem silne kávy

jennyska
25. aug 2025

Já doma piju dvojité presso z kávovaru a zaleju si je ještě troškou horké vody - čili takové silnější lungo. Do toho si dávám asi 1/2 lžičky hnědého cukru a kolagen z vaječných skořápek. Čím jsem starší, tím jsem ve všem i vybíravější = vím, co chci a co ne, takže mi na mlýnku v kávovaru chutnají pouze některé druhy značek Morettino a Coffeein 🙂 Latté a podobné kávy s mlékem skoro vůbec...

anonym_8a71ee
25. aug 2025

Je jedno aky ekrazit do seba lejem, len nech je to na balkone s cigaretou 🤣 haha srandujem. Viem ocenit dobru kavu ale vypijem aj nesku aj smeťku. Hlavne co nemam rada su kysle kavy. To nemusim.

anonym_167ca2
25. aug 2025

Proteínove machiatto - káva a raňajky v jednom. Alebo Matcha latte

tripetta
25. aug 2025

Rozpustnú s mliekom a umelým cukrom (plus dochutím trochou hnedého trstinového cukru). A na vrch šľahačka, keď ju mám doma.

deninka233
25. aug 2025

Ja si robím koťogo každé ráno, bez toho nezačne deň… kávu si meliem na ručnom mlynčeku, berieme od miestneho pražiara. Do 2,5dcl hrnčeka s trochou cukru a bez mlieka. V zime aj za stakančok orechovice do nej nalejem, nech sa naštartujem (ráno do vychladnutého domu sa budíme celí skrehnutí)…

anonym_8251be
25. aug 2025
@deninka233

Ja si robím koťogo každé ráno, bez toho nezačne deň… kávu si meliem na ručnom mlynčeku, berieme od miestneho pražiara. Do 2,5dcl hrnčeka s trochou cukru a bez mlieka. V zime aj za stakančok orechovice do nej nalejem, nech sa naštartujem (ráno do vychladnutého domu sa budíme celí skrehnutí)…

@deninka233 orechovica s kotogom by prebudila a roztopila aj mrtvolu, si ma v dobrom pobavila. Kazdemu ako chuti.

blackcat8885
25. aug 2025

Keďže vstávam o 4,15 tak len malá velvet crema a malinko mlieka. V práci ešte 2x veľká. Ale v kaviarni si dávam Latte cappuccino apod. Rada ochutnávam novinky v podstate vypijem akúkoľvek keď som niekde. Nie je zatiaľ taká ktorú by som nevypila

senta_sofia
25. aug 2025

33 rokov som bola bez kavy, az tretie tehotenstvo ma k nej priviedlo 😀 pijem klasicku zalievanu s trochou cukru a mlieka

vero13
25. aug 2025

Ja jedine ráno znesiem takú horkejsiu kávu, takže si robím v moke taky espresso mix v tmavom pražení, inak mám rada také acidnejsie kávy a tie si už robím vo frenchpresse… keď raz budem veľká kúpim si drahý kávovar a rovnako drahy mlynček 😆

linkapaulinka
26. aug 2025

@anonym_autor zalievanie kávy je u nás v práci stále bežná prax a teda takú😁starú klasiku

kocurikpupcek
26. aug 2025

Flat white s medom

zajinkakoni
26. aug 2025

@anonym_autor žiadnu

Strana
z2