icon

Akú vegetu používate?

babajaga
10. mar 2016

Dievčatá,používate v kuchyni vegetu?Ak áno,akú....

Strana
z3
decembrovka77
11. mar 2016

v solčanke nie je ani kvasnicový extrakt

leonie77
11. mar 2016

@luciferkax ...neboj, takých "marťanov" sa tu nájde dosť 😀 Ja tiež kupujem akúkoľvek, podľa toho, čo je práve v akcii. A sme tu, živí, zdraví, bez alergií, doktora vidím, len keď potrebujem na niečo potvrdenie...(okrem preventívok samozrejme)... 🙂

margaretkamirka
11. mar 2016
Používateľ margaretkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretkamirka.

@leonie77 Presne velmi vela nas tu je takych 🙂

decembrovka77
11. mar 2016

@leonie77 no veď hej, človek to nerieši, kým nemá problém...tak buďte rada, že ste všetci ok a nevysmievajte sa druhým z nešťastia...alergie ani choroby si nikto nevymýšľa a to, že teraz nemáte, neznamená, že ich nemáte preto, že sa dobre stravujete, ale proste máte šťastie a dobré gény🙂

tajka1986
11. mar 2016

@babajaga ziadnu 🙂

prirodka
11. mar 2016

Záleží od imunitného systému.Každý ho má oslabený, keďs sa narodí v tejto dobe. Záleží potom od dĹžky kojenia,stravovacích návykov,teda stravy a to, čo v strave nie je,doplniť prírodnými potravinovými doplnkami.

autumn11
12. mar 2016

ja kupujem tiež v DM Gemusebruhe v sáčkoch, ale asi začnem kupovať v skle.

kikimon
12. mar 2016

Ja som pouzivala, ale ako mi dosla, zo 3 mesiace som uz nekupila a veru mi ani nechyba, navarim aj bez nej.. 😉

alenata
12. mar 2016

v jeseni som si urobila domácu z vlastnej úrody.....bolo to prácne, ale super

paulakolla
12. mar 2016

NESOLDIK z rady Davidkovo korenie.Predava sa na "zufanky" 🙂 a je bez soli aj glutamanu. Vonave zeleninove cerstve korenie.Odporucam.

ikissedagirl
12. mar 2016

Domaci vyvar. V 3decovych poharikoch schovam do mraznicky a pouzijem kedykolvek mam 'chut' pouzit vegetu.

prirodka
12. mar 2016

super nápad.....

slavaf
12. mar 2016

U nás sa nikdy žiadna nepoužívala - iba čerstvá zelenina, bylinky a korenie. A dobrý vývar si aj ja odkladám do mrazničky a v prípade potreby použijem.

cokii
12. mar 2016

Ja používam Dobrota od Mäspomy. Dobrá je a tiež nemá glutaman.

Strana
z3