icon

Aký je váš názor na happy meal?

jarka721
5. máj 2013

kočeny aký máte názor na happy meal od mc donalds? 🙂 chutí vašim deťom? 🙂 zjedia ho celý? 🙂 🙂 😉

Strana
z4
tehula
4. mar 2014

Same negativne reakcie, ale take hordy ludi tam chodia pravidelne, az sa mi to nechce verit. Dospeli aj deti z konika evidentne konzumuju bio potraviny, matky denne pripravuju cerstvu teplu stravu aspon 3x denne a pomedzi to sa pomodlia za tych barbarov, co sa nazieraju v McDonalds a inych fastfoods.

Otazka niektorych, co je Happy meal. Kopa reklamy v mediach, ze aj ked som to nejedla, viem velmi dobre co to je.
Mekac je nezdravy, ale to uz dnes aj potraviny v regaloch. Ja som v mekaci mala len zmrzku asi 4x a bojim sa ochutnat nieco ine, ze by mi to nahodou zachutilo 😀 takze tam nechodim ani ja ani deti.

ivetkab.
4. mar 2014

Neviem či mi to tu niekto uverí, ale ... žijem v Košiciach a nikdy som v Mc Donald nebola ... a ani ma to tam neláka, takže tam s rodinou nechodíme. Skôr si dáme pizzu. A tú máme všetci veľmi radi ... 😀

stanislavao
4. mar 2014

mne osobne Mc Donald velmi chuti a asi by som tam mohla chodit kazdy den. ale nechodime. ideme mozno 1x za 2-3 mesiace. detom to chuti tiez. jednemu hranolky, druhemu kuracie nugetky. je pravda, ze je to velmi nezdrave a pri castom konzumovani to sposobuje zdravotne problemy. neviem, co do toho davaju, ale maju to velmi dobre. a ten pomarancovy dzus je tiez super. vsetko s mierou.

siska53
4. mar 2014

Maly to mal,ju to celkom,chutilo. Ale,to sme,tam,boli fakt,asi 4x. Zas viem,ze tam sa,dost dba na,hygienu a moj muz po skusenstiach s,niektorymi restauraciami vzdy povie,ze radsej pojde do "mekaca",ako do daktorych podnikov.
ja si tam davam zmrzku a,zeleninovy salat,vynimocne fishburger. Raz mi omylom dali cheeseburger,to maso bolo dost chude.
osobne vsak doma,uprednostnujem lahsiu a zdravsiu stravu ako vyprazane hranolky ci rezne. Aj ked obcas spravim opekane zemiaky ci vyprazany karfiol,i ja. Rezne nechavam,svokre a mame,aj to robia,tak,mozno 4x do,roka.
takze aj,v "mekaci" sa da zdravsie najest,ked sa,chce.
a ja osobne nevidim,rozdiel v rezni a,hranolkach odtial s reznami ci hranolkami doma robenymi,ci v dakom inom podniku.
kto chce,tam,nebude chodit,oni tam aj bez nich maju plno.

meluela
4. mar 2014

@jarka721 za happy meal by si mcdonalds zasluzil sud za ohrozenie verejneho zdravia.

Jasne ze jeden hamburger, cola, hranolky, chicken mcnuggets nikoho nezabije a zvladne to ako-tak aj male telicko dietata. Ale pravidelne vikendove posedenie, obrazkovy obal, hracka, rodinna pohodicka a vsade logo mcdonalds - tusite ako hlboko sa to dostane detom do podvedomia? Kam asi zoberu svoju rodinu, kam pojdu ked budu veseli, kam pojdu ked budu smutni ... Mcdonalds to dobre vie ...

Preco asi v amerike maju ludi zavislych od fast-foodu, ludi co uz ani nevedia varit, ludi co si uz ani nemozu dovolit normalne jedlo lebo vyjde niekolkonasobne drahsie nez mcdonalds, preco tam zomieraju skor nez v europe, infarkty maju uz aj male deti a stale vacsia cast populacie trpi cukrovkou? Nehovoriac o otrasnom stave potravinarskeho priemyslu v USA a novobudovanej legislative na ochranu vyrobcov jedla. V niektorych statoch existuju zakony o "hanobeni jedla" - kritizujete nejaky vyrobok? Tak pojdete do basy. Tiez zakony o ochrane polnohospodarskych vyrobcov - nafilmujete zle zaobchadzanie so zvieratami na farme? Mate veliky problem ...

Ak nechcete toto aj na Slovensku, obmedzte navstevy takychto prevazdok na minumum.

(v mc donalds 1-2 krat do roka som, moje dieta malo hranolky v druhom roku)

prasiatko30
4. mar 2014

Dcera bola v mc len ked ju pozvali na narodky nejakej kamosky tak 2r dozadu a este sme zobrali akoze oslavit narodeniny mladsej - akoze nieco zvlastne a skoncilo to tak ze sa vybavili na tych ich preliezkach a happy meal som prakticky cely vyhodila do kosa - absolutne im to nechutilo. Do MC nezvykneme chodit to radsej do restiky alebo pizzerie ak je to nevyhnutne

kiwinetta
16. mar 2014

Môjmu synovu od mala som sem tam podsúvala názor že hamburger je nezdravý i hranolčeky ........ hoci kedy keď sme videli reklamu bilbord a pod.... neskôr keď vyrástol som ho schválne vzala do MC donaldu a kúpila mu hambáč a i hranolky do hambáču zakúsol a dosť viac nechcel z hranoliek zjedol pár a tiež dosť boli príliš slané.... takže to skončilo v koši pretože ja to neznášam .... pár hranolčekov som zjedla kým boli teplé. Ja neznášam akýkoľvek "fasúd" ale nechala som syna nech sa rozhodne sám.....,

zitaje
29. dec 2018

Ja si myslím, že je obrovský rozdiel mekáč zakazovať a nebrať ho na vedomie. Ja ho deťom nezakazujem, ale nechodíme tam, rovnako ako nechodíme ani do mnohých iných reštaurácii či obchodov, veď načo? McDonalds smrdí, to sa asi všetci zhodneme, a mojim deťom je to fuj, už len keď ideme okolo. A hranolky už jedli, tuším v IKEA... Fritezu doma nemáme, deti neobľubujú ani domáce fašírky, takže sa mi nezdá, že im chýba zrovna hambáč a nemyslím si, že tým ktokoľvek trpí, deti sú našťastie zdravé a spokojné.
Ja proste nerozumiem celkom, prečo by som mala vodiť deti zrovna do McDonalds. Jedlo je tam nezdravé, predražené a nechutné... Teda za nás. Možno máme šťastie, že to nemusíme riešiť.

Strana
z4