Aký koláč je vhodný pre ročné dieťa?
Syn má cez rok..aké koláče by mohol..?
Robím ovocné muffiny
ma alergiu? vyhla by som sa orechom, medu a jednoznacne nejakym alkoholovym naplnam ci esenciam. najlepsie su nejake obycajne ovocne, mozno aj obyc bublanina 🙂
Ja robím banánový chlieb, muffiny, ovocné koláče.. Ale bez cukru a občas bez múky.
Vyhla by som sa takým, čo už písali vyššie.
@nikky6 nie nemá.. orechy už skúšal.. aj trošičku med
@lucia13022023 daj nejaký recept
Ovsené koláče, sušienky s ovocím, bez cukru a bielej múky.
@vakatko ako to robievam?
@vakatko robievas
Pozri na You Tube recepty, s jablkami a mrkvou, banánový s čučoriedkami, čokoládový ...
jablkovu tortu s piskotami, idu tam len jablka, zlaty klas, cukor alebo med a piskoty
Ani prosím, ani ďakujem. Pozri si na googli je toho dosť.
Banánovy chlieb, lievance, jablkové pite a v podstate všetko také suchšie bez maslovych, čokoládovych, ťažkých krémov. Skôr také zdravšie verzie kde je menej cukru.
@nikpa jablkové pite sa ako robi
Daj do google a nájdeš recept
U nás dosť frčí banánový chlieb, to viem, že zakaždým sa po ňom len zapráši, tak možno toto by som skúsila. Alebo teda niečo na ten štýl. 🙂
@xili99 nejaký recept?
Ked nema alergiu, tak vsetko do radu. Vsak zje maly kusok. Nie pol plecha. Moja lubila babovku napr

Podľa mňa už všetky, však nezje celý koláč, len nejaký kúsok. Určite nie nejaký s rumom, likérom, prípadne orechami, keď nevieme, či nemá alergiu, atď ale inak v pohode. Najlepšie sú ovocím, s pudingom,...