icon

Aký obed na nedeľu?

avoline
4. sep 2013

ahojte poradite recept na obed na nedelu ? dochadzaju mi napady... nieco lahke ....

kattrin5
4. sep 2013

salat:] 🙂

moni244
4. sep 2013

mne sa osvedčili od maggi steaky, buď provensálske bylinky, alebo cesnak, raz som to robila do tortíl, raz zeleninový šalát, inokedy zemiaky

marienka1703
4. sep 2013

vyskuskaj si morcacie s mozarelooou,,,super,,,,,,, zemiacky k tomu 🙂

janka54321
4. sep 2013

vynimocne budeme mat koprovu omacku 😀 teda este som to nikdy nevarila, lebo som si myslela, ze priatel to jest nebude...ale minule to mal v praci na obede a velmi mu chutilo..takze som zvedava, ci aj doma pochvali 😀

m_ij_ka
5. sep 2013

slepačí vývar, pečené kura so zemiakmi, uhorkový šalát s jogurtom

klincek
5. sep 2013

zapekane zemiaky so syrom a smotanou, k tomu salat.
alebo cestoviny s omackou z cerstvej zeleniny (paradajky napr. ).
zeleninove leco, ak ho mate radi.

danielatn
5. sep 2013

slepacia polievka, opekane zemiaky, kur.rezne obalene v struhanke, vajicku, osmazene na panvici. Potom dam do zapekacej misy, na kazdy kusok platok sunky, syra a zaliate smotanou s vajickom sup do rury. Ked nezabudnem dam na vrch este postruhany syr. Rychlovka a mnamka

drobec89
5. sep 2013

Ahoj ja som našla inšpiráciu tu. Je tam celé nedeľné obedné menu, takže nemusím premýšľať čo uvariť a čo dať ako dezert 🙂 http://najrecept.sk/2013/08/tip-na-nedelny-obed...

luky353
8. dec 2013

Benjamín bec neviem co mam varit poradte mi nieco

minnie55
8. dec 2013

ja dnes pečiem kuriatko na soli....mňamka a hlavne je to rýchle a jednoduché 🙂 K tomu šalátik a hotovo.

nasta197
8. dec 2013

hovedzí vývar mesko vyberem a zo zemiačkamia uhorkou 🙂 asi spravim celestísnke rezance 🙂 😎

albao
8. dec 2013

Fiha, zistujem, ze sme silne masozravy narod, nakoniec kazdeho vec, co ma do toho ... u nas mame mrvenicu a asi urobim zeleninovu paleu

imanuel
8. dec 2013

Ahoj, pozri sa do otázky: Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu. 🙂 Budeš inšpirovaná na jeden rok vopred. 😀 😀 😀

kvetinka75
27. máj 2019

zemiakový prívarok s kôprom, varené vajíčko, granadír, pizza na panvici, zeleninová polievka, rezance na sladko, rizoto, gyros, alebo na panvici usmaž kuracie prsia, pridaj kečup - Napoli , myslím že je s bazalkou a k tomu ryžu, zeleninu, rýchle, ľahké jedlo.