icon

Cesnačka ako zo salaša

laurinkam
1. jan 2022

Ahojte kocky, nemate niektora pls recept na taku originalnu cesnacku, ktora sa podava na salasoch? Nemliecnu...dakujem

Strana
z2
laurinkam
autor
1. jan 2022

@ukulela dik, vyskusam...

kp7333
1. jan 2022

@laurinkam Neviem, ako robia na salasi, ale ja robim z vody z varenych zemiakov, pridam zaprazku v ktorej na sekundu osmahnem pretlaceny cesnak, az potom zalejem studenou vodou a tou vodou zo zemiakov. Dochutim ciernym korenim a mletou cervenou paprikou pre farbu.

ibrunova
1. jan 2022

Ja keď robievam so zemiakmi, mám pocit, akoby ten cesnak tam nebolo moc cítiť.

viestta
Odpoveď bola odstránená
remaadja
1. jan 2022

@bona_dea ale áno, dá sa to rozoznať. Ja som veľmi fajnová, bujón cítim na 100 kilometrov a vegete nehovoriac 🙈

nelca84
1. jan 2022

@bona_dea skus varit bez vegety a bujonov a uvidis, ze aj ty to potom rozoznas.

mimka1402
1. jan 2022

@laurinkam Ja mám rada úplne najľahšiu.😀 Olej s múkou trošku iba, do toho pretlaceny cesnak jemne osmahnut, zaliať vodou, ochutit, hodit vajíčka do toho, na kocky narezat chlieb, dat upiecť do rury teda vysušiť a hotovo. Ale myslím, že to nejaký konkrétny recept nie je

anickaaa6aaa
1. jan 2022

@mirage bez urazky ale takýchto zákazníkov mam najradsej. Milión otázok a neviem co.. Zjedia co im prinesu az maju hrce za usami a potom reklamuju ze nechutilo alebo bolo slane a pod...

h2
1. jan 2022

@mirage Ako robíš, prosím Ťa? Nedala by si presný recept?

mirage
1. jan 2022

@anickaaa6aaa ak ta to upokoji, nezjedla som ju. Chcrm dostat, za co si platim. Nie teplu vodu s glutamanovym cesnakom. Tebe by to chutilo?

mirage
1. jan 2022

@h2 dam, ale upozornujem, ze je moj vymysleny a v podstate je to len vyvar a cesnak. Ja len na troske olivoveho oleja orestujem asi 2 mensie zemiaky nakrajane na kocky, zalejem vyvarom- mavam mrazeny domaci, ak nie, davam aj vodu s asi tromi bujonmi z DM- zeleninove, a vela cesnaku, celu hlavicku pretlacenu. Potom uz len rozmixujem tie zemiaky, asi po pol hodine. Pred podavanim mam v miske dalsi strucik surovy, cerstvy nastruhany, a ten zalejem tou horucou polievkou. syr ako kto chce.
pre nas musi mat cesnacka grady.

h2
1. jan 2022

@mirage Ďakujem, takto robievam aj ja. Len toho cesnaku dávam len 2-3 strúčiky. Tak skúsim dať oveľa viac.

Strana
z2