icon

Chlieb z domácej pekárničky

avatar
edyta
27. okt 2014

Prosim si odskusane recepty. Dakujem

avatar
alicka850
27. okt 2014

300ml vody, 1PL octu, 1PL oleja, 1čl soli, 1čl cukru, 1čl rasce, trochu lanových semienok /nemusia byť/, 1vacsí al. 2 menšie zemiaky uvarené v šupke-nastuhané na mrkvovom stuhadle, 450g polohr. muky, 1 sušené droždie /alebo 1/4 kocky čerstvého/. Robím ho roky, iny ani doma nechcú.

avatar
edyta
autor
28. okt 2014

@alicka850 dakujem pekne. Robite s normalnej muky? Este sa opytam dakde som citala ze semienka nicia teflonovu nadobu, ake mate skusenosti?

avatar
edyta
autor
28. okt 2014

@xxxxxnnnnn alebo si zo mna strelate, albo ste sa pomylili. Ja nepotrebujem liek na vaginalnu mikozu, nerozumiem tomu odkazu. 😝

avatar
alicka850
29. okt 2014

@edyta ja robim z polohrubej normalnej muky, robila som aj z celozrnnej, ale ten nam tak nechutil. Semienka mi zatial nadobu nepoškrabali, a to použivam pekaren už 3 roky. davala som aj slnečnicove, ale tie sa tak rozdrobili pri miešaní, že chlebík bolo vyrazne citit slnečnicou a to nam moc nechutilo.