Chutí vám viac jedlo od svokry ako od vlastnej maminy?

3. júl 2023

Ahojte,mali ste to niekto tak ako ja,že Vám viac chuti jedlo od svokry ako od vlastnej mami? Ani neviem prečo to tak je ,pritom od mojej mamy mi stále chutilo,ale svokra robí také pestrejšie jedlo a neopakuje sa stále dokola to isté.

evkamotka
3. júl 2023

Moj manzel ma velmi rad kuchynu mojej namy, jeho svokry 🙂

janetinka27
3. júl 2023

moja mamina a aj svokra varia vyborne. ale ku svokre chodime vacsinou v nedelu, takze obed je nedelny - slavnostny. vzdy je vyborne navarene. ale jasne, ze obe varia aj jedla, ktore nemusim. myslim, ze pri posudzovani, ktore jedlo mi chuti, nezalezi na tom, kto ho varil, proste viac ulahodi/potesi atd.

irusa
3. júl 2023

moja mama podľa mňa varí zvyčajne dookola určité jedlá ( robí kysnuté od výmyslu sveta ), svokra je vyučená kuchárka, no nemám pocit, žeby varila lepšie...ale pre porovnanie ja som sa podľa reakcií okolia naučila variť najlepšie ..keď už svokor stále pochváli, že jedlo bolo úžasné 😀 a syn mi stále tvrdí, že do konca života bude chodiť ku mne jesť .... ( 😂 )

cipina
3. júl 2023

Mne napr od mojej mamy nechuti vobec, uz od detstva, a naopak svokra vari aj pecie vyborne 🙂

nikelca
3. júl 2023

Moja svokra varí tak milión krát lepšie ako moja mamina :D Obe o tom vedia :D Svokra dala latku, že manželovi len tak niečo nechutí, sama viem spraviť asi 2 jedlá ,ktoré si dá ale inak varí sám - a tiež výborne 🙂

79viktoria79
3. júl 2023

moja svokra vari lepšie ako moja mamina, chutnejšie,aj som sa niektoré jedlá od nej naučila variť ,ale zato piect vie lepšie moja mama, takže každá vie niečo lepšie 😊

pininka1
3. júl 2023

Moja mama vari veľmi dobre, ale ja som prebrala kopec jedál od rodiny môjho muža lebo mi veľmi chutia

babulkomale
3. júl 2023

Mama zacala experimentovat takze jej tradicne jedla su uz zvlastne a u svokry jeme len na oslavy alebo sviatky a to je stale to iste.
Najlepsie varim vraj ja, podla svokry aj mojej mamy aj muza 😃 svokra aj mama vzdy vychvalia a rady sa u nas najedia.

dada0902
3. júl 2023

Aj moja svokra vari lepšie od mojej mamy som nejedla hádam 10r odkedy som sa odsťahovala prec k svokre ako nechodíme na obedy ale možno 2x do roka si od nej niečo dáme keď sme tam dlhšie

oskorusa
3. júl 2023

Svokra je macher na mäsité jedlá, to moja mama úplne nevie. Každý deň by som to však nejedla. Na druhej strane zeleninové jedlá mi chutia od mamy, varí ľahšie, zdravšie - to chutí aj manželovi.

banalu
3. júl 2023

Ano, moja svokra vari paradne a chuti mi u nej viac.
Moja mama neznasa varit, dobre uvarene je len ked ma navstevu, inak ziadna snaha ochutit... pritom keby len trosku chcela tak vari lepsie ako svokra.
Vzdy sme sa v nedelu smiali, ze presne vieme kto postavil polievku, ked mam, kazdy chytal korenicky 😂 ked oco tak bola uzasna..

zupka33
3. júl 2023

Tak su jedla, ktore robi jedna lepsie, ako ta druha. To je podla mna normalne a nie je na tom nic zleho, ak ti od svokry chuti viacej. Aspon teda ja by som na tom nic zleho nevidela

malapepka
3. júl 2023

Mne chuti akekolvek jedlo, ktore navari niekto iny 🤣 svokra mala chutovo vyraznejsie jedla, ale naucila som sa ich ,,jest,,. Pre deti to sice velmi nebolo, tak im som obcas pripravila stravu podla seba. Paradoxne, mnohe recepty robim podla svokry a chuti nam, decka podrastli, takze uz aj oni take jedia.
Moja mamina vari uplne super, ja aj decka jej kuchynu milujeme.
Ale nikdy by som neporovnavala, kto lepsie, kto horsie. Kazdy vari tak, ako vie a vladze. A ako pisem na zaciatku, som vdacna za kazde jedlo, ktore mi pripravi niekto iny.

titla
3. júl 2023

Taka klasika, na ktrou som zvyknuta z detstva (napr. halusky, privarky a pod) mi viac chuti od mojej mamy, ale
aj moja svokra je velmi dobra kucharka a mne jej kuchyna velmi chuti. Napr. sunka-fleky a kralika vie robit lepsie ako moja mama. Celkovo maso vie prioravit ako maly boh.
Ale kolace lepsie pecie moja mama (alebo aj ja). Svokra robi 4, skvele, ale to je vsetko.

jamimo
3. júl 2023

mama varí lepšie, aj s väčšou radosťou, lepšie vychutí, varí aj jedlá "modernej" kuchyne. Aj výborne pečie. Svokra kedysi (20 rokov dozadu) varila výborne, no vekom... akosi varí s hnusom a povinnosti, nevie dochutiť, asi jej už chuťové poháriky oslabli (extrémne veľa fajčí) Chlap povedal, že už nevie variť, nahrádza ingrediencie a potom je to taká prplanina. Pritom nie je na to odkázaná. Nejedli sme u nej už pár rokov. Svokra má helikobaktera, zapácha jej z úst, všetko olizuje keď varí, po wc si neumýva ruky. Takže vybavené 😀
PS: možno som pre niekoho fajnová, ale áno, vadí mi to. Ináč mi doma úplne ináč varíme, takže mi nevadí nejesť u druhých.

henka123123
3. júl 2023

Mne chuti len odo mna a aj mojmu muzovi..ani od mojej matky ani od jeho mu nechuti..

nevenka
3. júl 2023

@evkamotka aj u nas tak, ale to aj deti povedali, ze najlepsie vari starka (moja mama), potom maminka a potom druha starka 🙈.

A este torty a zakusky. To sa vzdy tesime, ked starka donesie tortu na nejaku oslavu. Svokra pecie len take neplnkove, suchsie. Dobre, ale ine.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denisah6
3. júl 2023

Vzhľadom na to, že moja matka je otrasná kuchárka, ak sa to tak vôbec dá nazvať, tak áno. Ale svokra varí strašne mastné, ťažké jedlá. Chuťovo stokrát lepšie ako moja mama, avšak stále to nie je ideál.