Chutné a rýchle recepty

vanena
28. aug 2020

Ahoj😀
Vedeli by ste sem prosím napísať nejaký chutný a rýchly recept...niečo ako pohárikový recept, či proste nejaká rýchla, chutná bašta. Môže to byť hocičo. Niečo varené, zapekané, pečené...čo vás len napadne, alebo máte osvädčené. Kľudne aj nejakú obloženú bagetu, ktorú si robýte, keď dostanete mlsnú, obsahuje to a to a dosť si na nej pochutíte🤷🏼‍♀️😂😄💙!!

marty_4
29. aug 2020

@vanena https://recepty.aktuality.sk/recept/6030/peceny... robievam toto, je to rychle a naplne menim podla toho jak mame chut 🙂

annamarin
29. aug 2020

Rýchly je grilovaný syr na panvici, cestoviny so smotanou s tuniakom (to dakedy mavame aj na obed a je to rychle a chutné), obyčajné špagety 😄, praženica, tousty, hotdogy, kukuricu na masle, šalát s mozzarellou, nejaké tie jednohubky z rožkov a ešte tie poľské zapiekanky. Recept mám z internetu. Sladké až tak nejem, ale občas spravím nejaký rychly punding alebo roztopim cokoladu a narezem k tomu jahody/banany. Alebo si nakrajam jablka a banany a posypem to skoricou. Palacinky sú tiež celkom rýchle. 😀 A tiez obcas kupujeme nachos a k tomu si roztopíme syr. Také večer ku telke.

engynka
2. sep 2020

@vanena pre mna je rychlovka grilovany encian so zemiakmi, alebo este lepsi grilovany halumi syr ktory robim so zeleninovym salatom. Tiez Feta syr zalejem olivovym olejom, paradajky bud cerstve alebo aj susene v oleji a dam zapiect a jeme s pecivom. Mega rychly salat je konzerva cervenej fazule, konzerva bielej fazule, zavarane male lahodkove cibulky na polku skrojim, tuniak v konzerve a petrzlenova vnat - vsetko zmiesat bez nalevov samozrejme sol korenie.

pedro123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz