Čím naplniť tortu?

23. aug 2022

Chystám sa robiť tortu, ale neviem sa rozhodnúť čím ju naplniť. Plánujem ombre tortu, takže na potiahnutie ju plánujem potrieť obyčajným krémom z mascarpone, smotany a trocha cukru. Ale čo by ste poradili dovnútra? Aký krém Vám najviac chutí? (Je jedno či sladký alebo ovocný) napíšte ten najlepší pre vás

jana2679
23. aug 2022

Ja robím túto plnku, a robim ju aj s s bielou čokoládou a pod ňu potieram malinový lekvár.

melanta
23. aug 2022

Tak dosť záleží aj na tom, aký máš korpus. Svetlý, čokoládový či orechový. Ja mám najradšej gaštanovú plnku (mascarpone a gaštanové pyré) a mangovú (mascarpone a mango). A pokiaľ ide do cesta múka, tak vždy polievam po lyžiciach každú vrstvu torty nejakým rozvarom (zväčša voda s džemom príslušnej príchute), pretože fakt neznášam suchý korpus.

beabelisova
23. aug 2022

Aky mas korpus? Ja rada robim tak, ze si dam uvarit, rozvarit ovocie, jahody, ribezle a potom to s vodou rozmixujem a tym polievam korpus a plnku ako pride. Mame radi mascarpone, tvaroh, cukor, smotana, alebo aj s cokoladou.

audiova
23. aug 2022

ja robím pribináčikový krém. 2 šlahačky vyšľahať pridať 2 tvarohy jemné ,1kyslú smotanu,práškový cukor podla chuti a zamiešať 2 práškové olé pudingy 😉

tatianna56
23. aug 2022

ja mam rada plnku z mascarpone, tvarohu, pripadne do toho stopit cokoladu. a este ked je ovocie vovnutri, ale to som si vsimla, ze to nie kazdy ma rad.

h2
23. aug 2022

Dovnútra daj ten istý krém. Uľahčíš si život a bude to super. V jednoduchosti je krása. Nekombinovala by som dva rôzne krémy, môže sa to biť.