icon

Čím si zarábate kašu?

8. mar 2023

Myslím také tie dr oetker a podobne. Na obale píšu s vodou ale robí si to niekto aj s mliekom? Neposerie sa to?🤷🏽‍♀️

avatar
226lenka
8. mar 2023

Kľudne môžeš dať aj mlieko, ja to tak robím

avatar
nasasa_1
8. mar 2023

"To" sa rozhodne nepo.erie, ale ty sa môžeš 😂 Mne sa to z mliečnych vecí občas stane, takže ja by som to asi neriskovala :D Ak ty nemáš problém stráviť mliečne produkty, tak kľudne si ho tam pridaj :D Daj vedieť potom. 😝

avatar
jaskolka
8. mar 2023

S mliekom je taka jemnejšia, chutnejšia. Ale ak máš intoleranciu na mlieko, tak radšej s vodou.
Ja napríklad si robím často Nomina kaše, a len s mliekom.

avatar
sisulia
8. mar 2023

Mne osobne chutia s mliekom viac ako zarobene len tak s vodou. Tomu som nedokazala prist na chut. Ked tak som si tam pridavala protein, ktory uz mal nejaku tu prichut, s nim bola ta chut taka znesitelnejsia, ale inak mi to veru neslo dolu krkom vobec. :D

avatar
kik2022
8. mar 2023

Kaše Dr. Oetker si zalievam vodou, ale nechutia mi veľmi tieto instantné. Radšej mám, keď si urobím kašu z ovsených vlociek, mlieka, pridám škoricu/kakao a následne pridám popučený banán a orechy alebo hocijaké iné ovocie. Je to aj zdravšie.

avatar
kik2022
8. mar 2023

@jaskolka Aj ja mám rada Nomina kaše. Nemusím ich variť, len stačí zmiešať s teplým mliekom. 🙂

autor
8. mar 2023

Praveze ja milujem mlieko a vzdy mi ta kasa chutila tak divno s tou vodou tak ma to len zaujimalo😅

avatar
luccija
8. mar 2023

S mliekom, alebo kokosovým mliekom