Čím si zarábate kašu?
Myslím také tie dr oetker a podobne. Na obale píšu s vodou ale robí si to niekto aj s mliekom? Neposerie sa to?🤷🏽♀️
"To" sa rozhodne nepo.erie, ale ty sa môžeš 😂 Mne sa to z mliečnych vecí občas stane, takže ja by som to asi neriskovala :D Ak ty nemáš problém stráviť mliečne produkty, tak kľudne si ho tam pridaj :D Daj vedieť potom. 😝
S mliekom je taka jemnejšia, chutnejšia. Ale ak máš intoleranciu na mlieko, tak radšej s vodou.
Ja napríklad si robím často Nomina kaše, a len s mliekom.
Mne osobne chutia s mliekom viac ako zarobene len tak s vodou. Tomu som nedokazala prist na chut. Ked tak som si tam pridavala protein, ktory uz mal nejaku tu prichut, s nim bola ta chut taka znesitelnejsia, ale inak mi to veru neslo dolu krkom vobec. :D
Kaše Dr. Oetker si zalievam vodou, ale nechutia mi veľmi tieto instantné. Radšej mám, keď si urobím kašu z ovsených vlociek, mlieka, pridám škoricu/kakao a následne pridám popučený banán a orechy alebo hocijaké iné ovocie. Je to aj zdravšie.
Praveze ja milujem mlieko a vzdy mi ta kasa chutila tak divno s tou vodou tak ma to len zaujimalo😅
S mliekom, alebo kokosovým mliekom

Kľudne môžeš dať aj mlieko, ja to tak robím