icon

Čo budete variť pred Vianocami?

Včera o 15:06

Ahojte, co budete varit a jest?

Strana
z2
muchotrafka298
Včera o 16:32

Dnes fasirky s pecenymi zemiakmi /aj na zajtra/, urobim k tomu zajtra hraskovu polievku a v utorok asi len nejake cestoviny.

janickacrazy
Včera o 16:43

@anonym_autor zajtra budú u nás palacinky a pizza, deti si objednali u mňa a v utorok ešte neviem, asi len nejaké cestoviny s mäsom a omáčkou alebo niečo také

autor
Včera o 16:53

❤ dakujem baby za inspiracie, idem predostriet chlapcom vyber a zajtra doplnit chladnicku a mraznicku 🙂 Prijemne sviatky ❤

katica06
Včera o 17:26

Keďže sa snažím variť aspoň na 2dni tak zajtra nič. Som v práci. V utorok špenátové rizoto

lucik194
Včera o 17:36

vcera som robila vyvar, toho malo nevies uvarit. dnes morcacie sote s kuskusom, druhu polovicu morcacieho dame na gril

petamich
Včera o 17:46

Zeleninova polievka a francuzske zemiaky 🙂 akurat na dva dni

bomba36
Včera o 17:53

Nič
Budeš variť to isté?

drianaa
Včera o 18:28

Zajtra dojeme morčacie prsia s cestovinou a zeleninovou omáčkou a tekvicovú polievku, v utorok rizoto so zeleninou a cícerovú krémovú polievku, juniorovi ostane aj na stredu na obed, a my v stredu až štedrú veceru

anonym_2174c4
Včera o 18:45
@anonym_autor

@januska12323 aj ja som tak povodne planovala, ale vcera som sa rozhodla, ze radsej zjeme vcera-dnes vikendove jedlo a radsej spravim nieco este zajtra-pozajtra, ked uz mam aj tak dovcu 🙂

@anonym_autor dnes som robila vývar a zapekané zemiaky so šunkou, vajíčkom a syrom, ostane na zajtra na obed, na večeru si urobíme nejakú nátierku, V utork urobím fazuľový prívarok s údeným. Na Štedrý deň len zobeme počas dňa - ovocie, vianočka a potom večera - oblátky, kapustnica, rezne, ryba, šalát, pupáky

saxana000
Včera o 18:49

Dnes som varila segedin.a bude asi az do utorka...

tykat
Včera o 19:29

@anonym_autor na,zajtra zostane este fazulova polievka a kuracie prsia s ryzou a zeleninou na pare. Pozeram ze na mna zmurkaju 3 banany ktore bude treba,zjest takze ked sa nezjedia tak budu bananove lievance.
A v utorok povymetam mraznicku, su tam hranolky a k tomu mozno urobim stroganov.
V stredu na obed uz len lahku kremovu polievku (napr. cesnakova, hrachova, sampinonova...) s opecenym rozkom a cakame na veceru.

maca1984
Včera o 19:43
@anonym_autor

@maca1984 ked sa nudis, kresli
cakam normalne odpovede, nie typu, ako tu odznela 1.uplne nepotrebna odpoved
a ani tvoj komentar bol uplne nepotrebny, vdaka

@anonym_autor ak máš averziu voči môjmu nicku, stačilo to napísať.
Moja odpoveď ti vadí, a xy ďalších nie.
Krásne sviatky ti želám.

luciferka93
Včera o 20:31

Brokolicová polievka na 2 dni a k tomu pondelok palacinky si prajú. A utorok asi rizoto spravím ☺️

anonym_c813aa
Včera o 23:01

@anonym_autor Čo príde a čo budú chcieť. Momentálne máme guláš.

anonym_1c3ae8
Dnes o 00:36

U nás teraz len rýchlovky do Vianoc, pretože pečiem koláče...včera špagety a dnes rizoto...🙂

brontofuz
Dnes o 08:05

caj, parky a k tomu silvanske 5l

anonym_b4e230
Dnes o 09:17

@anonym_autor dnes máme vývar večer pizzi objednanu a zajtra fliacky s kapustou a klobásou

dankabetka
Dnes o 09:24

@anonym_autor dnes som v praci, tak snad nieco navari restika, muz je s detmi doma, takze budu objednavat pizzu.
Zajtra urobim asi fliacky s kapustou na obed, a deti s grankom....

anonym_bb1779
Dnes o 09:50

Pórkovú polievku a špagety.

Strana
z2