icon

Čo dať do dózy na medovníky, aby boli mäkké?

avatar
aylina
18. nov 2013

ahojte potrebujem radu co je dobre dat do dozy aby boli medovniky/ perníky mäkké? dakujem

avatar
stanislavao
18. nov 2013

rozkrojene jablko, alebo krajec chleba - zarucene zmaknu.

avatar
iv01
18. nov 2013

Mam dobry recept, su makke hned po upeceni, ak chces poslem ti do IP

avatar
michaela.g
18. nov 2013

@aylina

presne ako pise @iv01 da sa najst recept na makke medovnicky, ale trik je aj v peceni, piect fakt minimalne, posledne som to skusala a tusim len 6-7 min som piekla,...

avatar
sense
18. nov 2013

moja mama davala suchu korku z chleba a kusok jablka....

avatar
hyta
18. nov 2013

Ja ku pernikom vždy dávam rozkrojené jablko a ostávajú mäkké, vláčne a krásne voňajú.

avatar
sono2
18. nov 2013

Ale myslím aj, keď napečieš dostatočne skoro zmaknú samé myslím. Ja nedávam nič. Mám rada tvrdšie

avatar
sachmetttt
18. nov 2013

Jablčko 🙂 prekrojene

avatar
hajajanka
18. nov 2013

My davame pol krajceka chleba.

avatar
malatatranka
18. nov 2013

pol krajceka chleba 🙂

avatar
veverina
18. nov 2013

Mam vyborny recept su hned makke a potom este dlhoooo,najdes v mojom fotoblogu 😉

avatar
mimik79
18. nov 2013

prekrojene jablcko, ale sem tam ho vymenit za nove, uspech zaruceny🙂

avatar
slniecko01
18. nov 2013

aj ja si prosím recept na chutné medovníčky 🙂 ďakujem

avatar
lulistek
18. nov 2013

iv01 aj ja by som poprosila ten recept. dakujem 🙂

avatar
kpn
18. nov 2013

Nic, po upeceni a vychladnuti dat na 30min do mraznicky v mikrotenovom vrecku. Potom do vzduchotesnej dozy a vydrzia ak ich nespapate az do vianoc makkucke

avatar
bibuska11
18. nov 2013

ja dávam krajec čerstvého chlebíka 🙂

avatar
monika837
18. nov 2013

Aj ja si prosim recept na makke medovnicky 🙂 Dakujem 😉

avatar
zuj
18. nov 2013

rozkrojene jablcko🙂

avatar
kaeimol
Odpoveď bola odstránená
avatar
danka1603
8. dec 2014

Ahojte a musí byť jablko prekrojené???

avatar
lienka_g
8. dec 2014

http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=3&id=...
tieto su bohovske, nikdy som lepsie nejedla, makkucke hned ako vyberiete z rury a ostanu stale aj mesiac dva. ODPORUCAM

avatar
katarina1984
8. dec 2014

@iv01 aky recept?poprosim @michaela.g len 6-7 minut pecenia?

avatar
monalisa1
21. dec 2017

@sono2 nezmaknu(((

avatar
timssa
21. dec 2017

rozpolené jablko

avatar
natalyy15
21. dec 2017

Jabĺčko rozpolene 😉