Čo dať jesť majstrom pri prerábke bytu?
Ahojte, potrebujem dať niečo jesť chlapom, čo mi prídu pomôcť prerábať byť. Ale to bude v takom stave, že si asi nebude ani kde poriadne sadnúť, tanier položiť... čo by ste dali jesť v takom prípade? Niečo čo si vezmú to ruky napr... Mňa napadajú bageta, obložené chlebíčky a ďalej absolútne netuším...prosím poraďte...niečo aj rýchle...
@maciatkolulu ja tieto ženy tu nechápem, za každú cenu si hľadajú niečo, aby mohli napísať niečo negatívne 🤦🏻♀️ nič nič nič veď sú to robotníci, bla bla bla, pričom jasne píše že jej prídu POMÔCŤ. V každom jednom príspevku sa objaví niekto “múdry”
@akyia áno, pokusu mi zadarmo, je to rodina, tak isto im dám jesť niečo...
@osky nehnevaj sa ja som chcela majstrom niečo pripraviť. Manžel mi povedal v žiadnom prípade sú platení a má aj pravdu. Sú platení výrazne dobre. Pýtaju si veľmi veľa. My s mužom v práci tolko nezarobíme, takže musíme dlhodobo šetriť. Ano neda sa porovnať fyzicka praca a praca s hlavou. Ale tiež prídeme domov vyštavení. Popritom ešte vela krat musíme odísť ovela skôr z práce, lebo majstri nevedia (česť výnimkam) vôbec komunikovať. Vela krat sme boli dokupovať material, často krat viac dni po sebe a ledva sme stihli stavebniny lebo v niektorých mestách maju velmi kratko otvorene. A kupime si to sami ebo ked to kupia oni im je jedno kolko nam daju preplatiť. A ked im niečo aj pripravim tak sa im nezavdačíš malo kto ma rad to čo iný človek.
@jani727 to je divne,za celý život som takúto skúsenosť nemala. A inak,pamätám sa,ako som veľmi dávno, dávno ponúkla kávou robotníkov na lešeni,keď zatepľovali dom. Boli milí,slušní a veľmi sa poďakovali. Nevidím na Tom nič zle. Nevieš,či tvoje deti,nebudú tiež takto makať. Alebo niekto blízky. Lebo vieš,ono nie každý má pseudo vysoké školy a pracuje hlavou v korporátnych ako mulica. Prípadne za pár drobných v kancliku v štátnej správe😂. Takto povrchne sa vyjadrovať je dosť ,hmm,neviem ako to nazvať. Každopádne skús si prečítať ešte raz na čo sa autorka pýta a reagovať k danej téme,to sa u nás učia už v druhej triede. Písať k veci. Predpokladám,že by si to mohla zvládnuť,keď vieš nakúpiť stavebny materiál,ale teda musíte ísť zjavne dvaja nakúpiť,s mužom. Takže tiež vám to nejde "od ruky"
Robila som pečené klobásy (v termo mise priniesla), špekačky, domáce plnené veľké bagety, husté polievky (fazuľa, guláš, šošovica s kopou mäsa), upražená sekaná (z Lidla je veľmi dobrá), s cibuľkou, rezne, pečené kuracie štvrte, donáška obedov.. Vždy som mala na stavbe taniere, príbor (v pepcu kúpiš za bagateľ) a tie veľké papierové rolky ako utierky.
@drahomirrra ďakujem, prosím tie bagety si ako robila? A ta dekana to len na oleji upraviť a k tomu si dala čo?
Kúpila som veľké bagety, potrela tatarkou, šunka, varené vajíčko, syr, zelenina. Klasika. Buď na studeno, alebo som zapiekla v kontaktnom grile (ale vtedy som dala maslo, nie tatarku).
A sekanú som nakrájala na hrubšie plátky, opražila na troške oleja, potom opražila aj cibuľku. Podávala s chlebíkom a horčicou, baranie rohy, uhorky. Je to mňamka.
@drahomirrra ďakujem, paráda. To urobím...
@drahomirrra avtacsekana je aká značka prosím ťa? Pikok či ako to tam maju?
Pikok myslím "pečená sekaná klasik". Ja som ich vždy kupovala mrte, ale mne prišlo kopa chlapov na stavbu robiť 😀 😀
@drahomirrra ďakujem pekne, pôjdem ju kupit
@maciatkolulu no predstav si kavu, čaje im robim to je samozrejmosť ale pre teba je samozrejmosťou uražať iných, takže to je tvoja šikovnosť. A ano chodime kupovať niekedy dvaja, lebo mame jedno auto, ktore používam ja takže partnera idem vyzdvihnuť kam je treba, Takže ked je niečo tažšie- čo je dosť často, kedže kupujeme material na dom je potrebne aby išiel aj partner, lebo sama by som to neodniesla a nie vždy je na predajni muž, robia tam aj ženy takže nie vzdy je možnosť to naložiť od niekoho z predajne, ale take niečo ti napadnuť nemohlo, že?

Ked je to rodina,to je ine. Cudzi majstri mi nikdy nic nejedli. Piekla som.kvoli nim, chlebicky... nic... cigareta a kava a potom sli na menu do reštiky alebo domov na normalny obed. Ale rodine by som objednala donasku podla vlastneho vyberu