icon

Čo dnes varíte?

31. mar 2023

Alebo cez víkend. Dala by som si niečo také ľahšie, ale zas čo nasýti aj muža a nie náročné na prípravu lebo mám doma 7 týždňové bábo. Vôbec nič ma nenapadá, inšpirujte ma 🙂

Strana
z3
humajnicek
31. mar 2023

Ja by som si tak strašne dala vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi s masielkom! 😂 Teraz by som dala čokoľvek za to, ale žiaľ, musím dojedať zbytky zo včerajšieho obeda 😂 Ale tak ani francúzske zemiaky nie sú zase úplne zlé. 😅

autor
31. mar 2023

@humajnicek mne tu jedna mamička urobila chute na parené buchty.. Tiež budem len slintať nad nimi 😃

fineta
31. mar 2023

Rizoto z bulguru s uvarenou nastrúhanou cviklou, rukolou a light hermelinom v rámci jarnej očisty 😆

pikachu999
31. mar 2023

@fineta mňam to vyzerá super 😀

fineta
31. mar 2023

@pikachu999 a najmä záležitosť 15tich minút.. to sú najlepsie obedy ✌️😆

bessie12
31. mar 2023

Mamina bude varit plneny bocik so zemiakmi a ja som rozmyslala nad kuracou roladou plnenu mozzarellou alebo na sposob spanielskych vtackov. Ak najdem v mrazaku kuracie prsia, tak to uvarim a ked nie, tak budem musiet vymysliet nieco ine.

autor
31. mar 2023

@bessie12 tá kuracia roláda je fajn, ja som tiež začala premýšľať nad niečím podobným. Teraz keď som bola v pôrodnici, tam som mala kuracie rolky plnené syrom a mrkvou. Na to že nemocničná strava to bolo celkom fajn.. Keby si to spravím doma podľa svojho tak to bude výborné 👌 možno aj s nejakou omáčkou

bessie12
31. mar 2023

ano s omackou. Z vypeku alebo z podlievania masa by som urobila omacku a podla potreby zahustila. Bez omacky to je dost take suche a nie je to ono. Teda aspon pre mna.

autor
31. mar 2023

@bessie12 ja skôr asi syrovú 🙂

bessie12
31. mar 2023

syr mi ani nespominaj. Mam doma do 30 kg syra a neviem co s tym 😂

pikachu999
31. mar 2023

Ja som si tak minule robila penne cestoviny s kuracím mäsom brokolicou kukuricou v syrovej omáčke a bolo to mňam 😀

autor
31. mar 2023

@bessie12 syr je super, z toho sa dá kopec vecí a hodí sa do veľa jedál ale zas 30kg neviem no 😃 a odkiaľ vôbec a načo máš doma 30 kg syra? 😃
@pikachu999 ánoo takéto syrove cestoviny s čímkoľvek sú mňam mňam 😛

bessie12
31. mar 2023

od priatela z prace + to co sme kupili. Stare syry, "mlade" syry, mozzarella, parmezan, plesnove syry, platkove a polkruh syra, ktory vazi ani neviem kolko, ale je to tazke 😅 Ja som velmi syrova 😀

sanssa
31. mar 2023

dnes som robila pecene buchty, plnene slivkovym dzemom a polievku kyslu zemiakovu 🙂 Mame radi take sladke s kyslymi polievockami 🙂

fineta
31. mar 2023

@sanssa aj my... Alebo ešte zemiakovú babu/ placky a kyslé polievky 🤤🤤

animus
31. mar 2023

@martul trafená hus zagaga 😂😂

mima1608
31. mar 2023

Dnes zapečené kuracie prsia so šampiňónmi a syrom, k tomu pyré
Zajtra pstruh s hranolkami
Nedeľu maďarský guláš - len ešte neviem či s knedľou alebo haluškami, uvidím čo si manžel vyberie 😅

martul
31. mar 2023

@animus vážne, to už prečo? Normálne som diskutovala s autorkou, pretože viem, že príspevok bol o mne. Je na tom niečo nenormálne, odpovedať keď ma označila? Práve naopak, pre mňa je to slušnosť, aj keď nemusíme mať rovnaký názor.
Ale váš príspevok teda slušný nie je, hlavne keď to nebolo o vás.

martul
31. mar 2023

Wau kuracia roláda a v nemocnici?! Bola som veľakrát v nemocke, ale o tomto môžem len snívať. Každý deň ten istý základ polievky, len tam každý deň niečo prihodili.

autor
31. mar 2023

@martul nieee, to by bol luxus 😃 dole v nemocnici sú lahôdky a tam som chodila kupovať také balené hotové jedlá, vlastne som kupovala len tieto rolky.. Ale ozaj boli chutné

aknamorka22
31. mar 2023

Robím si takú omáčku na to. Väčšinou do pohára 5lyzic sojovej omáčky, lyžica rybej omáčky (ja si kupujem v DM takú no fish) jedna lyžica ryžový ocot, lyžička cukru, lyžička škrobu a vodou doplním pohár. Najskôr si orestujem samostatne mäso, zvyknem ku koncu lyžicu medu dať, vyberiem, potom na oanvici orestujem zeleninu, zalejem omáčkou (rýchlo zhustne), pridám mäso, uvarené rezance a je hotovo 🙂 zeleninu si kupujem mrazenú alebo si nakrajam mrkvu, papriku a čo mám doma 🙂

petronela269
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3