Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@l_e_n_o_c_k_a dakujem prepáč som si to nevšimla
@matvejka125 to je v poriadku, nech vam chuti 🙂
Ahojte, nevím, jestli to sem můžu dát jako příspěvek, ale zkusím to. Je to pro pekařky, ktré používají nebo by chtěly používat sušené droždí. Už pár let objednávám sušené droždí z www.kutilov.cz v půlkilových baleních. Je vynikající a za dobrou cenu. Je to z české stránky a objednávám to do Česka a pak si to přivezu sem na Slovensko, když jedeme tam na návštěvu.. Tak kdybyste někdo chtěl objednat, tak se mi ozvěte. 1 ks sušené droždí Saft instant 0,5 kg stojí 119 kč, to je asi 4,30 €. O poštovné bysme se podělily-i + vy byste ještě platily-i poštovné, za které bych vám to posílala odsud ze Slovenska.
Ahojte dnes granadir a cuketovy kolacik 🙂
Ahojte, dnes zeleninová polievka, plnený baklažán (údené mäso, cibuľa, kukurica a strúhaný syr), zemiaková kaša.
ahojte...dnes kapustová polievka (od včera) 🙂 , a plnené bryndzové zemiaky pečené v rúre 🙂
tak na dnes pizza 😉
ahojte 🙂 - zeleninova polievka s krupicovymi haluskami, prekladane "francuzske" zemiaky
cesnačka a zemiakové placky 🙂
Zemlovka s jablkami
my dnes gulaaaas, po celom tyzdni konecne na chate a vypnem a nemusim rozmyslat co varit 🙂
naša večera šišky s jahodovým lekvárom 🙂
Zemiaková omáčka s fašírkou a vajíčkom
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/9-zemiak...
ahojte tak dnes sme mali taku rychlovku 🙂 zemiakova polievka a spagety s mletym masom morcadelou a so syrom 🙂
navarili sme vcera morcasie masko na hriboch , s ryzou , a este pecene morcacie , polievku asi urobim sosovicovu
Vcera som robila na obed hovadzi vyvar s domacimi rezancami a hovadzie s koprovou omackou a knedlou, na veceru madarsky gulas. Dnes budu ryby na obed a vecera francuzske zemiaky 🙂 (ak stihnem, kedze s nimi je dost roboty :D)
Frankfurtska polievka, pecene morcacie stehno spikovane slaninkou, ryza, kompot, uhorky
Kapustbica (ale taká lajtovná, nie ako na Vianoce 🙂 ) a paprikáž krumpli, zajtra bude mäso.
Vyvar, pecene br. maso, pyre, salat z cinskej kapusty, langose, segedin s knedlou. Dnes tour de kuchyna 😀 😀 😀
kyslá fazuľová polievka, obrátené rezne, zemiakové pyré 🙂
karfiol vyprážaný, cukyna a zemiaky varené polievka fazulová
cesnaková polievočka, hrnčekový perník

@matvejka125 receptik je pod fotkou...
no dam ho aj sem http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=828 ja som dala namiesto sampionov kukuricu 🙂