icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

caly8
23. jan 2011

🙂 kuracie prsia na šampionoch s ryžou, bryndzová polievka 😝

traktor
23. jan 2011

@dadenka1 😅 ..ci kamarati ci nie..ty nie si restauracia...ja by som im dala cislo na nejaku..a nech sa paci, dobru chut...môzu si objadnat, zaplatit 😠

traktor
23. jan 2011

a ahojte..dnes- kuracia polievka, vyprazane vselico/kuracie prsia, stehna a bravcove kare/, kasa, kompot, robila som babovku tvarohovu a este sa pracuje na kolaciku 🙂

titkovamiriam
23. jan 2011

dadenka-nejlepší je gulaš s chlebom 😀 a ak si zemiaky mala sladke boli namrznute 😠 😠

traktor
23. jan 2011

@titkovamiriam s tym varenim si to super vystihla..aj ja tak 😀

titkovamiriam
23. jan 2011

stavali sme dom tak to ma z praxe 😀 😀 😀 aj na zahrade sme gulasovali das do plastovych jednorazoviek a hotovo ,kto by sa serkal s riadom pri stavbe 😀 😀

jankam76
23. jan 2011

Ahoj. Ja dnes robím pečenú krkovičku vcelku a zemiakovú kašu s gulášovou polievočkou. Možno poobede marhuľový koláčik, ak budú mať moji chlapi chuť 🙂 .

dadenka1
23. jan 2011

tak tak nabudúce bude guláš... a deň predtým uvarený, aby som nemala nervy... 🙂
@traktor oni robili za veľmi lacný peniaz ako kamaráti.. nemohla som ich poslať do reštiky... ale je dosť možné, že do reštiky nabudúce pôjdem a niečo odtiaľ hotové donesiem....
a dnes nevarím ani za svet 😝 chleba s maslom... 😝

mia258
23. jan 2011

Polievku varil priateľ a ja robím lososa na bylinkovej omáčke s varenými zemiakmi. A ku káve mramorovú bábovku 🙂

mateson
23. jan 2011

kamaráti ktorý ti robia na stavbe si NIKDY nemožu objednat a zaplatit, tým musíš dať najesť 🙂 🙂 🙂 poprípade vypiť a pofajčit 😅 😅

mateson
23. jan 2011

aj keď teda ja by som nerobila plnené prsa apod. Guláš akýkolvek aj tzv. falešný zo zemiakov a točenej 🙂 niečo na štave s ryžou, cestovinou apod. Na večeru stačí varená klobáska, udené s chrenom a chlebom 😅

womenne
23. jan 2011

@mia258 napíšeš mi recpet na lososa s bylinkovou omáčkou? mám jedneho obrovského v mrazáku 🙂

My máme dnes kuraciu polievku, morčacie stehno s ryžou.

laerke
23. jan 2011

Ja sa pohravam s myslienkou spravit dnes schnitzle, lebo nam v chladnicke zostalo trosku ryze 🙂 K tomu asi len nejaky kompotik a na veceru urobim maskovu omeletku..
A zajtra nemaaaam tusenia, musim ist najprv na nakup lebo nic nemam 😀

traktor
23. jan 2011

@dadenka1 na buduce to uz dopadne dobre, neboj 😉 ..ja viem, ze kamarati a tak..ale tak..nemusia tolko vymyslat,ze nic im nie je dobre, nie?ja by som zle kukla..hned by vsetko zjedli...este aj tanier by vylízali 😀 😀

mateson
23. jan 2011

no to je fakt, že toto boli nejaký fajnovci. Ani koláčik ani pizzu. Tak ať si na...ou 😀

eva7780
23. jan 2011

ahojte 🙂 dnes slepačia polievka s krup.knedličkami,kur.vykostené stehná zo zeleninkou a k tomu ryža 🙂 je toho dosť,tak bude aj na zajtra 😵 😵 a akurat dojedam posledný kúsok pudingoša,je celkom jedlí aj na druhý den asi kvoli tej plnke,lebo inak mi kysnuté na druhý den nechutí

terez34
23. jan 2011

dnes len rychlovka pecena krkovica zapecene zemiacky a kompotik
kolac od vcera pudingove a kakaove strudle 😉

dadulka271
23. jan 2011

Ahojte tak aj ja prispejem dnes mame polievku hrstkovu,fasirky v paradajkovej omacke a zemiakovu kasu k tomu.Receptik odtialto www.mimibazar.sk/recept.php?id=5573&order=1 🙂

mia258
23. jan 2011

@womenne jasné, je to rýchly a chutný recept 😉

losos, 120g masla, 1 citrón, 1 lyžička kmínu
omáčka: petržlenová vňať, 250ml smotana, za hrsť lístkov bazalky, 1 lyžica hladkej múky, 100ml mlieka, soľ na dochutenie

Najprv robím omáčku. Petržlen a bazalku nakrájaš nadrobno, v troche mlieka rozmiešaš lyžicu hladkej múky, premiešaš so zbytkom mlieka a so smotanou.
Lososa si rozdelíš na menšie porcie, pokvapkáš citrónom, jemne poprášiš múkou a dáš na panvicu. Posolíš, posypeš kmínom a opečieš z oboch strán. Pečiem buď na masle, alebo na oleji.
Keď je už opečený a mäkký, tak ho vyberieš a do panvice vysypeš nasekané bylinky, zaleješ mliekom so smotanou. Dochutíš soľou.
Potom už len lososa poleješ omáčkou a ja to podávam s varenými zemiakmi. Môžeš aj s pečenými.
Dnes som napríklad mala trošku sladšiu smotanu, tak som na konci do omáčky kvapla ešte pár kvapiek citrónu, aby nebola taká sladká.
Dobrú chuť 🙂

lara1705
23. jan 2011

dnes som varila zemiakovu placku plnenu kuracim mäsom so šampiňonami a lečom, a k tomu ryža.

happy8051
23. jan 2011

@womenne dnes sme mali to iste, len my nie ryzu, ale tarhonu 🙂

ilijanka
23. jan 2011

ja som tarhoňu kedysi veľmi nemusela, ale teraz ju mám veľmi rada aj ju rada varím, je to rýchle a jednoduché, a tiež som objavila slovenskú ryžu, nedám na ňu dopustiť 🙂

mukky
23. jan 2011

my sme mali dnes to čo včera,teda zemiakový majonez.šalát a rezne,potom som robila malému polievočku,

bio puding z rýžového mliečka a pre mm na večeru sladké cestoviny s krupicou a mne kupil kebab,snack wrap a zemiakové taštičky plnené syrom 😎 ,k tomu som mala kopec zeleninky,mnam 😎

bianka234
23. jan 2011

mnam že salat a rezeň, ja som mala ryžu a stehná kuracie so cherry rajčinami, robila som prvýkrát, teda ani som nevedela že to idem robiť , len tak som ich tam hodila a výsledok? teda prekvapko super, a ešte perník s tvarohom, sliv.lekvárom a kokosom, ak chce niekto recept na fantastický perník, ktorý je výborný aj 3 dni rada napíšem.

l.lara
24. jan 2011

@mukky jeej, som tu vcera nebola..tak dodatocne vsetko najlepsie k narodeninkam! 😵 aha, sorry, to je tyzden stare..:o)

cinamon7
24. jan 2011

u nas dnes hovadzia polievka a pangasius so zemiakmi 😉

eva7780
24. jan 2011

dnes dojedáme 😵 😵 😵 zajtra budú asi francúzke zemiaky 😅

tosomja
24. jan 2011

my dnes dojedáme zo včera zapekanú kyslú kapustu s údeným a zemiakmi, všetko spolu pečené 😀 a malej robím králičiu polievočku a spravila som banány v čokoláde so šľahačkou

inffinity
24. jan 2011

ahojte my dneska nevaříme 🙂 máme ze včera rajskou s kapáním, pak kuře na paprice s těstovinkama a nebo belehradský s rýží 😎 máme dopoledne veget tak si hrajeme 🙂
@happy8051 @ilijanka já to vůbec neznám ☹ co je ta tarhoňa? doufám, že nevypadám jak blbec 😅 už jsem to slyšela jen pořád nevím co je to 😉 díky za vysvětlení

lumimi
24. jan 2011

dnes sviečková na smotane