Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
cesnačka a špagety so syrom, zajtra polievka zostane a mäsové pirohy a lákajú ma tie tvarohové rožky
dnes nič,ešte zostalo zo včera-pečienka na cibuľke a zeleninová rajbaná polievočka🙂
U nás dnes špagety s morcadellou a mäsom 🙂 a svokra má ešte palacinky, tak zbehneme aj na tie 😀
pečené bravčové, dusená kapusta, knedle. A ešte budem robiť tuniakovú nátierku a dala by som si aj niečo sladké, musím vymyslieť
my dnes gulašovu polievku,zemiaky s fašírkou :o)
vypr.pangasius a pečené zemiaky,polievku som nestihla
My dnes brokolicovu polievku s opecenymi chlebikmi, smotanovu omacku s kuracim mäsom ,šampionmi a cestovinami a na veceru rezne a zemiaky 🙂
u nás dnes paradajková polievka so syrom a špagety s mletým mäsom 🙂
kočky ako pripravujete pangasius? ja nie som veľmi na ryby a okrem vyprážanej som ešte inú nerobila 😝 prosím, prosím, nejaký dobrý receptík by sa nenašiel? 🙂
@vesi ja takto pripravujem na jednom plechu a mnaaam 🙂 taakze nacistime zemiaky podla toho kolko stravnikov bude na kolieska ja dam troška soli a harmoniu chute-vegetu a cca pohar vody a pečiem v rure tak ze su na trištvrte hotove 🙂 vyberiem zemiaky doslova zhrniem na jednu stranu a rozmrazene filety bud dam zmes na ryby a maslo alebo ovegetim,osolim majoranka a maslo a necham dopiecť zo zemiakmi a vyborneeeee 🙂
dievčence, ďakujem veľmi pekne za receptíky, určite vyskúšam, normálne som dostala chuť na ryby 😀
dám vám vedieť ako rodinke chutilo 😀 asi spravím pangasius v sobotu 🙂
ahojky, my dnes brokolicova polievka, dusena zelenina, maso na stave a ryza a adela mala prvy prikrm - mrkvu, juchuu...som sa nevedela dockat, kedy to pride 😀
dnes vajickova polievka a bratislavske pliecko s knedlou
chcela by som robit lososa ale netusim kde by som ho kupila... :(
@vesi ahojky, ja pangasa nechám rozmraziť, poriadne z neho vytlačím v dlaniach vodu osolím a tak pekne obalím v trojobale a k tomu zemiakový šalátik alebo pyré.... no mňamka najväčšia.... a strašne ľúbim tú strúhanku z Lidlu, zabalenú v papierovom sáčku ako múka...mne sa zdá taká chrumkavejšia 🙂
tak ja mam ryby radsej pecene na masle,rasci-alebo z niakou omackou,ci zapecene so smotanou.Vyprazana mi staci na vianoce a obcas v lete 🙂 ,no a najradsej samozrejme na zahradnom griliku 🙂
Ja kupujem ryby v metre,tescu a obcas ked ideme na nakupy do rakuska-mam to kusok a to je ina kvalita, vyber ryb od vymyslu sveta väcsinou čerstve-mnam mnam-inak mam rada ryby, no suchi nemam rada,niekto je do neho blazon a mne je to protivne 😲 aj som si ho už robila no vobec ma to neoslovilo
@titkovamiriam na sushi treba ist. 😉 prve mi nechutilo, len zeleninovo ryzove, druhy krat uz lepsie... mnam mnam
leco 🙂
jasne bola som aj teraz v tom novom sushi bare co mame pri dunaji,no nic mi to nehovorí a tak ja mam aj ine uchylky nezjem surove paradajky 😲 ale uz kecup,stavu,pretlak to mozem aj 3 krat za den
inak z mojich dukatiek nic nebolo puding zjedli deti-ja nerobim sackovy ale klasika domaci,tak som robila maso na paradajkach a halusky,polievku rascovu-foto zajtra 🙂
kapustne fliačky aj to je super napad ja robim take kapustu na karameli a potom veľa čierneho korenia 🙂
@elina313 ďakujem za radu, aj som rozmýšľala či sa mi nerozmočí na kašu 😀
@titkovamiriam ked robíš ryby na grile, tak ich nejako predtým namarinuješ? ináč môj muž je rybár a kedže ja ryby veľmi nemusím, tak vymieňal ryby s kolegom za klobásky a bravčové mäsko 😀 😀 ( ale nechal niečo aj nám 🙂 )

plnená paprika, zemiaky, hovadzia polievka...