icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

simona112
3. apr 2012

@hori ok ďakujem, no ja to papať nebudem len ochutnám, manžel sa bude hrať s kostičkami 🙂

nelinka0401
3. apr 2012

@ciusinka hej,hej ten som myslela 🙂

nadhera
3. apr 2012

v tlakaci robim este sosovicovu polievku, aby toho nebolo malo na dnes /medzitym umyvam okna + doobednajsia sprava,co varim/

localoca
3. apr 2012

@simona112 ok,budem cakat 😉

abriela
3. apr 2012

@amdeis u nas na zeleny stvrtok nieje ziadny zvyk. A ani si neviem, predstavit, co by som mala zelene varit, kedze spenat neoblubujem.
V piatok sa hladuje. Pecu sa jedine v rure zemiaky v supke.

drobik1
3. apr 2012

este som zabudla ze sme robili dnes med z pupav..🙂

janka.janegova
3. apr 2012

ahojte, dnes máme velmi náročné MENU
fazulovicu a komu sa nepáči rožky so šunkou...
aj volnejší den treba mat, nie???

egyptanka
3. apr 2012

@drobik1 a ako si robila ten med?? 😲

li_la
3. apr 2012

Potrebovala by som radu. 🙂
Dnes má premiéru paradajková polievka a v recepte je napísané, že treba 2 - 2,5 vody. Bude na také množstvo stačiť jeden 400-gramový pretlak? Ďakujem 🙂

titkovamiriam
3. apr 2012

@li_la bude 🙂

li_la
3. apr 2012

@titkovamiriam Ďakujem! 🙂 Idem na to 🙂

drobik1
3. apr 2012

@egyptanka ahoj tak tu mas recept:200 kvetov z pupavy,1l vody,1kg krystaloveho cukru,1 citron nakrajat na kruzky..postup:kvety si umyjes,das do hrnca s vodou a citronom nechas 15 minut vriet,potom odstavis a nechas 2hodiny vychladnut.potom to precedis cez gazu,pridas do tej vody cukor a pmaly varis 2 hodiny..a zbieras z toho penu.inak my sme robili zo 600 kvetov apotom musis pridavat vsetkeho viac a vyslo nam pät 900gramovych poharov... 🙂

alexis617
3. apr 2012

dnes máme kuraiu pol.,a halušky s kapustou a oškarkami

lunana
3. apr 2012

@danielaj
@rastulka
@veronika1417 Ďakujem baby 🙂

irsina83
3. apr 2012

peceneho lososa s tymianom so zamiakovym pyre a pomaancovou omackou.... to som si tak vymyslela dnes...

lululka555
3. apr 2012

@irsina83 ahoj my mame tiez radi lososa...tu omacku si ako urobila? ja robievam omacku s brusnic 🙂 dik

irriss
3. apr 2012

pizza - plnena s bramborem, brokolici a klasicka 😉 na tisic zpusobu

irsina83
3. apr 2012

@lululka555 prave sme ho dojedli a bol uzasnyyyyy, uplne jemna svieza chut 😵 lososa som si osolila a posypala tymianom polozila som ho na alobal a papier na pecenie, poliala stavou z jedneho pomaranca a olivovym olejom, zabalila som ho do do alobalu a dala som ho do predhriatej truby na 260 stupnov na 30 min. a na omacku potrebujes 3 pomarance, taky vacsi kus masla, vodum kukuricny skrob a 20gramov cukru... na panvicu das rozpustit maslo, pridas nastruhanu koru z jedneho pomaramca a stavu z dvoch odstavenych pomarancov a trocha vody a hnedy cukor, povaris 4 minuty, pridas na tenke kolieska nakrajany pomaranc a zahustis so skobovou muckou rozpustenou vo vode. dobru chut 😉

perlaoceanu
3. apr 2012

dnes som varila Salko dve hodiny, no ked som ho otvorila, zistila som, ze je este riedke, cim by som ho mohla zahustit, aby sa dali nim lepit linecke kolace?

bbarboraa
3. apr 2012

na zajtra som navarila super kremovu cesnakovu polieevocku a granadir s petrzelenovou vnatkou, pazitkou 🙂 mnam :D

danielaj
3. apr 2012

@drobik1 ja tiež púpavový med robím každý rok, ale u nás ešte nie je púpava, len kde-tu, takže ešte musím počka´t 😒 a inak minulý rok som robila aj sedmokráskový a bazový- princíp a postup ako pri púpavom, boli dobré, ale na ten púpavový nemajú, ten je naj 😉

lussy23
3. apr 2012

@irsina83 môžem dať aj inú rybku? Losos je u nás veľmi drahý
@lululka555 ako robíte omáčku z brusníc?

mimi21mimi
3. apr 2012

Ja práve robím na zajtra zemiakové pyré a fašírku v trúbe plnenú vajíčkom....

irsina83
3. apr 2012

@lussy23 ja si myslim ze uplne moze byt aj ina rybka lebo inak original omacka pati ku kuraciemu masku 😉

adelaida33
3. apr 2012

práve som sa rozhodla, že zajtra spravím mrkvovú polievku so špaldovou mrveničkou a veikánsku pizzu so šunkou, syrom a olivami.

lululka555
3. apr 2012

@lussy23 ahoj 🙂 ja ju robievam podla tohto receptu,akurat som dala dzem z brusnic,nie kompot....bolo to mnam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24649 🙂

lululka555
3. apr 2012

@adelaida33 mnam to je pizza presne podla mojho gusta 😝

lululka555
3. apr 2012

@lussy23 a dobra je aj omacka na rybky : na masle /alebo vo vypeku kde sa robili rybky/ sa opecu nadrobno pokrajane paradajky,ja si ich aj osupem / zalejem horucou vodou a lahko ide supka dolu/ posypeme struhanym syrom a zalejeme smotanou slahackovou ,dochutime ciernym ml.korenim,oreganom,solou a zjemnime platkom masla...je vyborna to mam z Irenkinych dobrotok z fb ,skus 🙂

titkovamiriam
4. apr 2012

dobre ranko!
Aj ja robievam pupavový med 🙂 -mnaaam

daniz
4. apr 2012

@abriela Je nenápadný, ale super. U nás letí už dlho.