Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte ja dnes úplne narýchlo lebo máme robotníkov, m0enia nám okná.
Zemiakové pyré + párky v cestíčku
rascová polievka
HOTOVO!
@snu Prečo katastrofa? Veď je krásna a hlavne že je robená z lásky... 😉
@janka.janegova dakujem,, ale mala som trosku inu predstavu 😀 snad teda bude chutit 😀 a dufam,ze do soboty sa neroztrecie 😀
snu @nesmieš často otvárať chladničku, ja som robila malému z marcipánu tiež a už vo štvrtok bola hotová a stále sme na ňu chodili nazerať a potom sa mi roztiekla lebo sa do chladničky dostával teplý vzduch z kuchyne,,,
@snu ja som inak čítala že najlepší je marcipán domáci z marschmelow cukríkov, ešte som ho neskúšala ale ten domáci i ten kupovaný sa mi strááášne lepil
@janka.janegova no ved toto mam z cukrikov,, teraz aj minule sa mi strasne lepiii,, co som robila pred tym,tak uuuplne super,, ja neviem,, cukor mam stale ten isty,, proste sa mi nedari 😠 ja bojim ,ze sa mi roztece,lebo su tam banany,, raz som tak robila,ale potah som mala vareny a uplne sa praskla tie banany tam robili zle,,, teraz som sa snazila ju dobre ponaierat maslom,tadufam,ze bude drzat 😀
@katkas1 Zmiešam biely jogurt, kyslú smotanu, vajíčko, cesnak, solčanku a soľ a v tom omáčam nasolené prsia, prípadne kuracie maso.... potom to dam na plech, zalejem zvyškom zmesi a zapekám - ale neviem čas. Pôvodne som chcela dať aj syr do zmesi, ale z abudla som...
@snu je super, tá tortička, nádherná!
@snu krásna tortička 😉 ja tiež idem robiť tortu, malá má zajtra 2 roky 😉 a rozkázala si lentilkovú, takže nebudem žiadnu marcipánovú, urobím klasika okrúhlu s tými lentilkami ozdobenú a inak mne sa moc nepáči ten marcipán s marshmallow cukríkov, ja robievam zo salka a s tým sa mi robí oveĺa lepšie 😉
@martinkatinka jeej to je kraasne
@titkovamiriam dala by sa domaca treska urobit aj z kapra? zo 4och mam v mrazaku....
@martinkatinka vďaka, presne takú chcem robiť, dnes som nakúpila lentiliek, tak dúfam, že ich budem mať dosť 😉 kupovala som tie veľké balenia, len sa mi tie lentilky zdajú také bledé, farby sú také nevýrazné, kedysi bývali viac farebné 😒
@snu tento som myslela, tam ide tiež sušené mlieko 😉 http://www.tortyodmamy.sk/content/marcipan-so-s...
karfiolová polievočka a rizoto
dnes vypraž. syr a zem. kaša, zajtra filé z tresky a zem. kaša. na večeru lekvárové pľundre s mliekom.
@janka.janegova dakujem za receptík zajtra ho budem robit lebo ešte sme dojedali všetko po sviatkoch a ked som sa pozrela kolkým uživatelom sa to páči určite to bude vinikajúce. Dakujem potom napíšem ako to dopadlo a či sa mi podaril. 🙂

ach ako ste tie palce drzali? ta torta hotova katastrofa,, hlavne ze mame vysuvny rebrik 😀 este ju doladim,, hrozne sa mi vsetko dnes lepii,, este aj potahovka mi nevysla na cele auto,,nechapem.. dufam,ze bude aspon dobra,ked je taka spatna 😀 ale sak maly sa urcite potesi,hlavne ze sa to podoba na hasicske auto