icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

snu
12. apr 2012

ach ako ste tie palce drzali? ta torta hotova katastrofa,, hlavne ze mame vysuvny rebrik 😀 este ju doladim,, hrozne sa mi vsetko dnes lepii,, este aj potahovka mi nevysla na cele auto,,nechapem.. dufam,ze bude aspon dobra,ked je taka spatna 😀 ale sak maly sa urcite potesi,hlavne ze sa to podoba na hasicske auto

janka.janegova
12. apr 2012

Ahojte ja dnes úplne narýchlo lebo máme robotníkov, m0enia nám okná.
Zemiakové pyré + párky v cestíčku
rascová polievka
HOTOVO!

janka.janegova
12. apr 2012

@snu Prečo katastrofa? Veď je krásna a hlavne že je robená z lásky... 😉

snu
12. apr 2012

@janka.janegova dakujem,, ale mala som trosku inu predstavu 😀 snad teda bude chutit 😀 a dufam,ze do soboty sa neroztrecie 😀

janka.janegova
12. apr 2012

snu @nesmieš často otvárať chladničku, ja som robila malému z marcipánu tiež a už vo štvrtok bola hotová a stále sme na ňu chodili nazerať a potom sa mi roztiekla lebo sa do chladničky dostával teplý vzduch z kuchyne,,,

janka.janegova
12. apr 2012

@snu ja som inak čítala že najlepší je marcipán domáci z marschmelow cukríkov, ešte som ho neskúšala ale ten domáci i ten kupovaný sa mi strááášne lepil

snu
12. apr 2012

@janka.janegova no ved toto mam z cukrikov,, teraz aj minule sa mi strasne lepiii,, co som robila pred tym,tak uuuplne super,, ja neviem,, cukor mam stale ten isty,, proste sa mi nedari 😠 ja bojim ,ze sa mi roztece,lebo su tam banany,, raz som tak robila,ale potah som mala vareny a uplne sa praskla tie banany tam robili zle,,, teraz som sa snazila ju dobre ponaierat maslom,tadufam,ze bude drzat 😀

lucikatn
12. apr 2012

@danielaj bolo to vcelku dobré. Mala som doma len listy a zdalo sa mi tej plnky málo tak som pridala trošku kukurice. Aj mužovi to veľmi chutilo a mám nakázané robiť ich častejšie 😀 😀 😀 vďaka za inšpiráciu 😉

mimi21mimi
12. apr 2012

@katkas1 Zmiešam biely jogurt, kyslú smotanu, vajíčko, cesnak, solčanku a soľ a v tom omáčam nasolené prsia, prípadne kuracie maso.... potom to dam na plech, zalejem zvyškom zmesi a zapekám - ale neviem čas. Pôvodne som chcela dať aj syr do zmesi, ale z abudla som...

gucz
12. apr 2012

@snu náhodou je tortička krásna, môj malý by ju hneď bral

martinkatinka
12. apr 2012

@snu je super, tá tortička, nádherná!

danielaj
12. apr 2012

@snu krásna tortička 😉 ja tiež idem robiť tortu, malá má zajtra 2 roky 😉 a rozkázala si lentilkovú, takže nebudem žiadnu marcipánovú, urobím klasika okrúhlu s tými lentilkami ozdobenú a inak mne sa moc nepáči ten marcipán s marshmallow cukríkov, ja robievam zo salka a s tým sa mi robí oveĺa lepšie 😉

aduskatt
12. apr 2012

@snu ta torta je nadherna.hned by som si dala🙂

martinkatinka
12. apr 2012

Na lentilkovú dám inšpiráciu, čo som našla na nete.. nádherná

snu
12. apr 2012

@danielaj aky zo salka? to nepoznam,, ja nelubim inak ani cukrikovy,ani varenu,a ani pravy,, jedine zo suseneho mlieka,, tak som zvedava ze ka zo salka? to moze byt chutnee

snu
12. apr 2012

@martinkatinka jeej to je kraasne

nadhera
12. apr 2012

@snu chvalim torticku 😉

nadhera
12. apr 2012

@titkovamiriam dala by sa domaca treska urobit aj z kapra? zo 4och mam v mrazaku....

danielaj
12. apr 2012

@martinkatinka vďaka, presne takú chcem robiť, dnes som nakúpila lentiliek, tak dúfam, že ich budem mať dosť 😉 kupovala som tie veľké balenia, len sa mi tie lentilky zdajú také bledé, farby sú také nevýrazné, kedysi bývali viac farebné 😒

danielaj
12. apr 2012

@snu tento som myslela, tam ide tiež sušené mlieko 😉 http://www.tortyodmamy.sk/content/marcipan-so-s...

snu
12. apr 2012

@nadhera dakujem 😉

nadhera
12. apr 2012

@danielaj za mala sme si s cervenou lentilkou "ruzovali" usta 😀

kacickah
12. apr 2012

karfiolová polievočka a rizoto

snu
12. apr 2012

@danielaj zaujimave,,a ako chuti? skor po tom susenom mlieku? alebo salku? mnaam to budem asi luubit 😀 a da sa aj dobre farbit? pretoze tu z cukrikov som 😀 😀 farbila na 3krat na cerveno a na cierno sa mi ani nedala,stale len taka tmavo siva,,

kralicica
12. apr 2012

dnes vypraž. syr a zem. kaša, zajtra filé z tresky a zem. kaša. na večeru lekvárové pľundre s mliekom.

snu
12. apr 2012

@nadhera veru veru,jeej na to som aj zabudla 🙂

veverina
12. apr 2012

@majaxy ja milujem cestoviny s oprazenou cibulkou,tu si nakrajam na take velke kolieska..to je tiez rychlo 😀 a za tym pijem mlieko 🙂 strasne to lubim

zuzicka222
12. apr 2012

@janka.janegova dakujem za receptík zajtra ho budem robit lebo ešte sme dojedali všetko po sviatkoch a ked som sa pozrela kolkým uživatelom sa to páči určite to bude vinikajúce. Dakujem potom napíšem ako to dopadlo a či sa mi podaril. 🙂

danielaj
12. apr 2012

@nadhera presne tak, červené lentilkové rúže sme mali 😀 😀 😀
@snu mne chutí skôr po tom salku, a farbí sa dobre, som robila všelijaké farby 😉

snu
12. apr 2012

@danielaj musim skusit,,dik moc,, dobru noc sikulky