icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mravvcek
12. apr 2012

@katkas1 ako robis cinu?

adelaida33
12. apr 2012

Čaute žienky, tak ja mám už čiastočne navarené na zajtra 🙂 - zemiaková kaša a zeleninové rezne. Ešte zajtra zrána uvarím polievku, pravdepodobne šošovicovú 😉 a k zeleninovým rezňom spravím uhorkový šalát.

bonaquaba
12. apr 2012

@adelaida33 ahj chcem sa opytat ako robis zeleninove rezne dakujem pekne

bobinkask
12. apr 2012

@adelaida aj ja by som poprosila receptík 🙂

adelaida33
12. apr 2012

@bonaquaba ahoj, približne takto http://varecha.pravda.sk/recepty/zeleninove-rez... , ale nedávam tam cibuľu a zeleninu (podľa chuti a ľubovoľného pomeru a kombinácie, ja najčastejšie použijem: mrkvu, karfiol, brokolicu, kaleráb) v rámci predprípravy len krátko uvarím 😉 .

adelaida33
12. apr 2012

@bobinkask pozri vyššie príspevok pre @bonaquaba 🙂

bonaquaba
12. apr 2012

@adelaida33 vyzera to dobre, vyskusam to aj ja niekedy a dakujem za tip

adya01
12. apr 2012

ahojte, tak nase dnesne menu bolo hrstkova polievka a domaca pizza co dom dal 🙂 a pre inspiraciu torticka pre maleho - mali sme 3 rocky minuly tyzden

egyptanka
12. apr 2012

u nas dnes jednoducha mrkvovo-zemiakova polievka s hrstou cervenej sosovice a druhe tvarohove krupicove gulky so struhankou a jahodovym dzemom.
Zajtra polievka z dneska a uz mam uvareny madarsky gulas a bud s tarhonou, haluskami alebo knedlou (este neviem)

bobinkask
12. apr 2012

@adelaida33 dakujem 🙂

adelaida33
12. apr 2012

@bonaquaba My máme zeleninové rezne veľmi radi, hodí sa k nim zemiaková kaša alebo varené zemiaky s maslom, a tiež nejaká tatárska, dressing alebo kečup. Isto vám doma zachutia a potom si už budeš robiť všelijaké kombinácie 😉 . Ešte som zabudla, že málokedy dávam do nich múku, skôr používam suchšie rožky alebo žemle, prípadne ovsené vločky, ktoré nechám "napučať" v mlieku, a strúhanku takisto pomenej, ak tak skôr trošku po povrchu na spevnenie 🙂 . @bobinkask

bobinkask
12. apr 2012

@adya01 pekná tortička mna to čaká zajtra moje deturence majú zajtra narodeniny tak im idem tiež niečo upiect 🙂 už mám vymyslenu s jedlou oplátkou s ích fotkou takú ešte nemali ale takúto lentilkovú určite vyskúšam ked bude mat niektorý meniny 🙂

bobinkask
12. apr 2012

my dnes hrstková polievka ,špenátové palacinky plnené syrom a šalátik z miešanej zeleniny 🙂

lussy23
12. apr 2012

@snu krásna

lussy23
12. apr 2012

@adya01 krásna tortička
@bobinkask @damielaj @snu Vašim detičkám všetky najlepšie k zajtrajším narodeninám, veľa zdravíčka. 🙂 A trom starším prajem aj veľa úspechov v škole🙂

danielaj
13. apr 2012

@lussy23 ďakujeme krásne 😉
@adya01 krásna 🙂 presne takúto sa chystám dnes robiť, písala som o stránku dozadu 😉 koľko si asi spotrebovala lentiliek? ja som kúpila 5ks tých veľkých balení a idem robiť len malú okrúhlu, lebo u nás sa veľmi torty nejedia, ale zato budem robiť zákusky, tie sa zjedia vždy 😉
@bobinkask všetko najlepšie trojčatám k dnešným narodeninám 😉 my tiež dnes "narodeninkujeme", ale ty to máš trojmo 😉

eva7780
13. apr 2012

dnes hrstkova polievka a rizoto s tarhone 🙂

snu
13. apr 2012

@lussy23 dakujem, krpec ma az 26teho,ale oslavujeme skor 😀

bobinkask
13. apr 2012

@lussy23 @danielaj dakujeme krásne za priania a trojičky pozdravujú 🙂 a aj ostatným oslávencom všetko najlepšie prajeme 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
13. apr 2012

@nadhera samozrejme!!!
Dnes paradajkova polievka-žemlovka

danielaj
13. apr 2012

ja dnes nevarím, dojeme zo včera 😉 ale zato idem piecť tortu a zákusky na malej oslavu, takže nudiť sa nebudem 😉

snu
13. apr 2012

@danielaj drzim palec :D ,, a co dobreho chystas okrem sladkeho?

danielaj
13. apr 2012

@snu ďakujem, no sa vyšantím zas po týždni,čo som nepiekla, ja strašne rada varím a ešte radšej pečiem 😉 my len takú malú oslavu, nás je málo, len starí rodičia, krstní rodičia malej a my, takže nejak extra veľa nám toho netreba, urobím šalát z krabích tyčiniek, nejakú obloženú misu, pagáčiky a slané cesnakové slimáky+ lentilková torta, Kinder rezy a ešte nejaký zákusok, musím ešte premyslieť 😉

snu
13. apr 2012

@danielaj u nas sa moc to sladke nemusi,, ani torty,, hlavne vsetci miluju snehovu tortu,ale tu som pre maleho nechcela robit,, to sa neda tak detsky ozdobit,, hlavne hasicsky,,takze sladke ja nebudem uz,, este mozno slane syrove z listkoveho cesta,, a chceli sme,ze hodime von grilovat 2 kuriatka a hotovo,ale pocasie nam asi nebude priat,tak budem muset neco vymyslet,,inak krabi salatik som dlho nerobila,,

danielaj
13. apr 2012

@snu no veď to, že aj my sme chceli grilovať, ale vyzerá, že počasie nebude na grilovačku 😒

kacickah
13. apr 2012

dnes nič dnes bude hladovka... 😝 ale nie máme zo včera rizoto a večer chcem urobit plnenú papriku 😀

bobinkask
13. apr 2012

@danielaj možem poprosit o recept na šalát z krabích tyčiniek 🙂 akurát včera som ich kúpila 😉

kibuk
13. apr 2012

pekne ranko 🙂
dnes za plny hrniec fazulovej polievky 😉

veronika1417
13. apr 2012

ja som vcera varila kuraci perkelt a nieco ostalo na dnes takze manzel si pekne odniesol do prace 😉 takze mi staci len nejaky jednoduchy ,,doplnok" asi lyzickove lievance mnaaam boli super uz som ich parkrat robila 😉

lydia22
13. apr 2012

Zo včera mame maďarský guláš a k tomu som urobila kalerábovú polievku.