Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dobre ranko 🙂 dnes varim syrovu cesnačku a frankfurtske bravčove maso s tarhonou 🙂
u nás už rozvoniava kapustnica 🙂 a druhé budú varené zemiaky s maslom a pažítkou, vyprážané plnené šampiňony, paradajkovo uhorkový šalát 😀
na dnes si manžel nakázal kapustnicu s hríbami .že ked máme tú domácu kapustu nech sa využije. 🙂
@vivusika tie vyprážané šampinony ma zaujali.ja síce hríby moc nemusím ale ako ich robíš?chcelo by to na obed aj nejakú zmenu
my dnes máme šošovicovú polievku a parené buchty 🙂 škoda,že nemôžem do seba nič dostať :-/
pekny dnik dnes mame cesnakovu polievku a orechove a makove sulance... 🙂
ahojte my dnes šošovicovú polievku a rezance s tvarohom 🙂
Ahojte, chcem sa opytat na MUSKATOVY ORIESOK - nikdy som ho nejedla, aku ma chut a do coho sa pridava? Dakujem
@nelinka0401 šampiňonove nožičky si nakrájam na drobno, podusím ich na cibuľke, do vychladnutého vmiešam tavený syr a dochutím /vegeta, kari korenie, bylinky.../ zmesou naplním hlavičky húb a obalím v klasickom trojobale a vypražím 🙂
@danielaj ja som dala aj trochu cibule 🙂 vyzera to velmi dobre v tom pohari.. 🙂 tak 3 dni staci,a mozme papat...
@lululka555 vieš čo, ja nevydržím ani 2 dni a už vyjedám 😉 😀 😀
@danielaj no ani moj nevydrzi,vcera mi asistoval pri nakladani a boli sme koly tomu v ikey kupit aj pohat,ten co ma to zatvaranie 😀 😀 😀
spenatova polievka, zeleninovy salat s tuniakom
@glee ja ho zajtra pouzijem do besamelu... 🙂
my dnes rybku a pecene zemiaky k tomu / mam aj lososa aj filetky stuky ,tak urobim naraz/ 🙂
@vivusika super.dakujem.hned ako kúpim šampiňony ide sa na to 😉
ja dnes segedin a tak som sa napraskala, že ledva dycham 😕 taku som mala nan chut 😉
rybacie fašírky a zemiakové pyré, zo včera španielskych vtáčkov a zeleninovú polievku 🙂
bubinko83 - dám si variť filé, nechám ho vrieť ale 5 minút, potom ho pomeliem na mäsovom mlynčeku, môžeš aj roztlačiť vidličkou, ale mne sa to viac takto páči, pridám vajíčko, čierne korenie, soľ,vyžmýchané namočené rožky, trošku majoránku, zamiešam, vytvarujem fašírky, dnes som deťom povykrajovala cez formičky motýliky, kvetinky, hviezdičky, kačičky 😉 proste tak isto ako klasické
rožková pizza
cesnačka a chilli con carne 😉
silvestrovska kapustnica 😀
@bodka13 www.mimibazar.sk/recept.php?id=18629 nech sa páči. 😉
čo mraznička dala: tekvica z mrazničky od leta = tekvicová polievka a pred dvoma tyzdnami som spravila celý plech dukátovych buchtičiek a polovicu som zamrazila tak teraz len vytiahnem a dorobím puding 😎

dnes si s malým varíme morčací vývar s kopou koreňovej zeleniny a niťovkami, mňam 🙂 .