icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gucz
16. apr 2012

u nás včera aj dnes bravčové plecko (na kocečky) na horčicovej omáčke s ryžou a zeleninový šalátik (čínska kapusta, uhorka, rajčinka). zajtra mám v pláne brokolicovú polievku a ako druhé buď cestoviny s nivovou omáčkou, alebo palacinky s džemom, šlahačkou a grankom... podľa toho na čo bude chuť

kralicica
16. apr 2012

heej baby, ja tento tyzden detoxikujem aj moj manzel, takze nevarimeee. ideme na surovu stravu, vela ovocia, zeleniny, vlakniny, hlavne veeela vody tak mam ruky odbremenene :DD

veronika1417
16. apr 2012

@kralicica zavidim, ze nieco take vydrzite 😀 my by sme sa doma z nervov z hladu pozrali 😀 😀 😀

kralicica
16. apr 2012

@veronika1417 my obaja s muzom detoxikujeme aspon 3-4x do roka 7 dnovku. ja som uz skusala aj 40 dnovku ale nedala som :D

veronika1417
16. apr 2012

@kralicica fuuu Ta obdivujem ja ako som porodila neviem sa dopchat a to je veru na mne aj vidiet ☹

kralicica
16. apr 2012

@veronika1417 ved aj na mne bolo vidiet a zle som sa hlavne citila, slabo mi travilo, nafukovalo ma, mala som pocit, ze kazdy den musim jest viac a viac :( takze sme sa rozhodli obaja ze po zime cosi treba so sebou robit a ocistit organizmus 😀

veronika1417
16. apr 2012

@kralicica my sme tiez s manzelikom o tom hovorili a o 10 min sa ideme spolu najest 😀 ale teraz uvazujeme nad jednou dietkou co pisali baby na fore tak hadam pomoze 😀

lululka555
16. apr 2012

baby ako nalozim hermelin? ked ho pokrajam,neroztecie sa mi moc? dakujem

snu
16. apr 2012

ahojte,, uz sme s malym doma,vsetko dobre dopadlo,, snad aj noc bude kludna 😉 ani neplakal,narkoza v pohode..
a zajtra varim perkelt,,kedze ho maly veelmi lubi

mimikett
16. apr 2012

baby ako pripravujete resp. s cim cestovinov ryzu?

danielaj
16. apr 2012

@lululka555 nie neroztečie sa ti, ja som nakladala minulý týždeň, nakrájala som ho na 8 takých trojuholníkov, ale nakladá sa aj celý, myslím koliesko, len prekrojené na dve čast - 2 kolieska, ja zmiešam olivový olej, veľa cesnaku, bylinky - hlavne oregano, bobkový list, prípadne trocha mletej papriky, čili... 😉

lululka555
16. apr 2012

@danielaj dakujem a cibulu tam nedavas??? ja idem teraz nalozit...moj ma s tym otravuje uz tyzden,tak bude mat radost 🙂

katulka74
16. apr 2012

@mimikett ja ju robim ako ryzu a s maskom na stave,mnam.

lussy23
16. apr 2012

ahojte. My dnes a zajtra máme paradajkovú polievku a ovsené palacinky.

adelaida33
16. apr 2012

napíšte mi niekto, čo zvyknete robiť z hlivy ústricovej, okrem prívarku a omáčky so smotanou. ďakujem.

kralicica
16. apr 2012

@veronika1417 skuste menu na mieru. dajte si zostavit osobny jedalnicek presne vam na mieru. podla vasich chuti, zdravia, zivotneho stylu, stravovacich navykov. ja som nutricna poradkyna a robim tam a viem, ako to zabera. nielen ze schudnete ale nauci vas zdravo a pritom chutne sa stravovat. je to na mieru a to znamena ze to bude presne podla toho co mate radi vy takze nebudete pocitovat ziaden deficit 🙂 napis IP ak chces nejake info 🙂 😉

maryennn1
16. apr 2012

@kralicica ahoj, dala by si aj mne nejaké infošky o tom menu na mieru? ďakujem 🙂
@adelaida23 a ako sa tie ovsené palacinky robia? lebo znie to dobre 🙂

adelaida33
16. apr 2012

@maryennn1 na tie palacinky si sa asi chcela spýtať @lussy23 😉

riana12
16. apr 2012

ahojte, na dnesnu veceru som spravila http://varecha.pravda.sk/recepty/masove-gulky-z... ale omacku som spravila z Maggi napadov na bolognske zapekane cestoviny a pridala domaci poriadny kecup (zaliala gulky, trosku sa to este pieklo spolu, na zaver som gulky vybrala, stavu scedila, nech je jemna a vratila som gulky naspat do stavy... k tomu ryza... je to mnamka... moja premiera s bravcovym maskom... uz len cakam, kedy pride domov hlavny stravnik, bude to mat ako prekvapko 😵 - pri mne je zvyknuty zatial len na kuracie, ine nelubim (no po dnesku sa to zmenilo a mam dalsie jedlo v ponuke)

maryennn1
16. apr 2012

@adelaida33 jeemine áno, prepáč 🙂

veronika1417
16. apr 2012

@kralicica jeeej to naozaj? ja som sa s tym este nestretla 🙂 to by bolo super 😉

veronika1417
16. apr 2012

@kralicica urcite Ti napisem len teraz uz koncim ideme konecne spaaat kym spi nas pokladik 😀

kralicica
16. apr 2012

@veronika1417 jasne vyspi sa, to je najlepsie detoxikacia 🙂)) napisala som ti IP. dobru noc 😉

danielaj
17. apr 2012

@lululka555 ako kedy, niekedy dávam aj cibuľu, my hlavne cesnak 😉

eva7780
17. apr 2012

u nas dnes zemiakovy privarok s varenym vajickom,pre mm klobaskou

danielaj
17. apr 2012

krémová brokolicová polievka s opečeným chlebíkom, omeleta (šunka, syr, šampióny), varené zemiaky s pažítkou 😉

zuziq
17. apr 2012

uz par dni mam strasnu chut na pizzu, takze dnes bude domaca pizza mnam 😵

mimi21mimi
17. apr 2012

šošovičná polievka a parené buchty

kibuk
17. apr 2012

pekne ranko 🙂
dnes polievka este od nedele a spagety so syrovou morca-dellou 🙂

firstbaby
17. apr 2012

dobre ranko, u nas sa dnes vari hraskova polievka s krupicovymi haluskami a zapekany karfiol so zemiakmi 😉