Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
mne teraz napadlo, raz mi nestuhlo, ale to som pouzila bezlepkove piskoty a aj kratko tuhlo, ale zjedli sme ho... 😉 😀
Ja robila tiramisu takto.Troska ine,ale zjedli ho hned.
Upiekla som si piskotu z troch vajicok,poliala som ho nescou do ktotrej som dala troska amaretta,nahusto posypala kakaom.Vymiesala som si dve slahacky,do ktorych som pridala dve natierky ciste smotanove(byvam na dedine a tu dostat mascarpone-nemozne)do toho som pridala ten zelatinovy stuzovat,pekne to stuhlo.
Ta piskota,trocha plnky,pyskoty namacane v kave a zase plnka a navrch kakao.
@veronika1417 ahoj my zvykneme na oslavy robievat cestovinovy salatik /okrem ineho samozrejme/
ingrediencie: cestoviny - najlepsie vrtulky,mala cibulka,cerstve sampinony,kukurica,2-3 struciky cesnaku,2 biele jogurty,trosku majolky,alebo tatarky,sol,korenie.Vyvaris cestoviny,na panvicke si opraz cibulku,pridas sampinony pokrajane trosku podusis - pridas k cestovinam,primiesas kukuricu,pretlaceny cesnak,posolis,pokorenis a nakoniec primiesaj jogurty a 2 PL tatarky a je to....je velmi dobry,vyskusaj 🙂
a ked budete mat ,,garden party,, tak asi by bolo najlepsie grilovat 😀 teda ak bude pocasie pekne 🙂
dnes to boli rezance s tvarohom 🙂
palacinky z pudingom 😉
U nas dnes bola zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a pecene kuriatko so slovenskou ryzou 😉
Baby normalne ste mi urobili chut na tiramisu!
Neviete nahodou ci sa tu v UK da kupit stuzovac alebo nieco podobne? Vdaka. 🙂
bravcove na zelenine s ryzou..
Cestoviny aglio olio.. mnam..
Kureci obalovane prsicka s hranolkama
testoviny s bramborovou omackou
Narozeninovy dort v podobe "bigne plnene kremem a polite cokoladou" 😉
@lussy23 Ako robíš tú pomarančovú omáčku ak sa smiem spýtať? 🙂
zo včera krkovička s ryžou a pre priateľa som urobila ešte tiramisu...
fazuľovy gulas s hovadzim masom
syrové halušky 🙂 s kyslou smotankou

@irriss je mi jasne, ze pomaha k stuzeniu 🙂 ale nevidela som predtym tiramisu recept kde by to tak robili a priznam sa, ze ani neviem pouzivat stuzovac, takze v mojom podani by sa to nemuselo vydarit 😉