icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bambola
23. apr 2012

@irriss je mi jasne, ze pomaha k stuzeniu 🙂 ale nevidela som predtym tiramisu recept kde by to tak robili a priznam sa, ze ani neviem pouzivat stuzovac, takze v mojom podani by sa to nemuselo vydarit 😉

larmimi
23. apr 2012

@irriss
@bambola tiez som dala amarreta 5PL aj ked pisane bolo 3-4 😅 krasne to vonia.... no ved som zvedava ako to dopadne..vecer skusim 😝
dakujeem

lenocka23
23. apr 2012

mne teraz napadlo, raz mi nestuhlo, ale to som pouzila bezlepkove piskoty a aj kratko tuhlo, ale zjedli sme ho... 😉 😀

gucz
23. apr 2012

Dnes som upiekla mazanec v pekárničke (bude k večeri), k obedu sme mali kurací vývar a druhý chod pečená sekaná (alebo skôr taká zmes ako na mäsové guľky) s rajčinovou omáčkou a k tomu knedla. Ja som si k tomu radšej dala rožok

miska1917
23. apr 2012

Ja robila tiramisu takto.Troska ine,ale zjedli ho hned.
Upiekla som si piskotu z troch vajicok,poliala som ho nescou do ktotrej som dala troska amaretta,nahusto posypala kakaom.Vymiesala som si dve slahacky,do ktorych som pridala dve natierky ciste smotanove(byvam na dedine a tu dostat mascarpone-nemozne)do toho som pridala ten zelatinovy stuzovat,pekne to stuhlo.
Ta piskota,trocha plnky,pyskoty namacane v kave a zase plnka a navrch kakao.

lululka555
23. apr 2012

@veronika1417 ahoj my zvykneme na oslavy robievat cestovinovy salatik /okrem ineho samozrejme/
ingrediencie: cestoviny - najlepsie vrtulky,mala cibulka,cerstve sampinony,kukurica,2-3 struciky cesnaku,2 biele jogurty,trosku majolky,alebo tatarky,sol,korenie.Vyvaris cestoviny,na panvicke si opraz cibulku,pridas sampinony pokrajane trosku podusis - pridas k cestovinam,primiesas kukuricu,pretlaceny cesnak,posolis,pokorenis a nakoniec primiesaj jogurty a 2 PL tatarky a je to....je velmi dobry,vyskusaj 🙂

a ked budete mat ,,garden party,, tak asi by bolo najlepsie grilovat 😀 teda ak bude pocasie pekne 🙂

lolko_lenka
23. apr 2012

dnes to boli rezance s tvarohom 🙂

eri28
23. apr 2012

palacinky z pudingom 😉

firstbaby
23. apr 2012

U nas dnes bola zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a pecene kuriatko so slovenskou ryzou 😉

ladyjh
23. apr 2012

Baby normalne ste mi urobili chut na tiramisu!

Neviete nahodou ci sa tu v UK da kupit stuzovac alebo nieco podobne? Vdaka. 🙂

adusased
23. apr 2012

@miri.b aha, uz viem, dakujem pekne, 😉

jenie123
23. apr 2012

bravcove na zelenine s ryzou..

chloe001
23. apr 2012

Cestoviny aglio olio.. mnam..

irriss
23. apr 2012

Kureci obalovane prsicka s hranolkama

testoviny s bramborovou omackou

Narozeninovy dort v podobe "bigne plnene kremem a polite cokoladou" 😉

irriss
23. apr 2012

@chloe001
a posypane syrem (parmazanem), jsi zapomnela 😉

mnam mnam

chloe001
23. apr 2012

@irriss jj... jasne...bez toho by to nebolo ono 😉 mnammnammnam 😀

irriss
23. apr 2012

@ladyjh
neni treba ztuzovac..popsala jsem navod vys..bez ztuzovace😉

irriss
23. apr 2012

@chloe001
co jeste delas italskeho??

chloe001
23. apr 2012

@irriss ja tak cestoviny na vsetky mozne sposoby a bud podla tipov sestrinej svagrinej zo Sicilie alebo podla napadov z netu 🙂 najcastejsie robim obycajne s cesnakom, paradajkami, bazalkou, parmezanom alebo tieto aglio olio.

irriss
23. apr 2012

@chloe001
jej...tos nemela rikat 😎 , ted te nepustim varit 😎 ..
ze Sicilie - odkud 😀 😀 😀
mm je ze S.

chloe001
23. apr 2012

@irriss😀 oni su z Palerma

chloe001
23. apr 2012

@irriss a vy zijete na sicilii?

irriss
23. apr 2012

@chloe001
uz ne (stacilo mi to par let)..ted jsme na severu,a le na S. jezdime za rodinou 😉

katulka74
23. apr 2012

@adelii ja tak robim stale a najlepsie z jahodoveho alebo cucoriedkoveho jogurtu a s jahodami a bananom.

lussy23
23. apr 2012

dnes som dojedla rybku s pamarančovou omáčkou - @irsina - ďakujem, veľmi to bolo dobré. Zajtra ešte dojem ryžu čo ostala a v stredu bude sviečková. 🙂

levandullka
23. apr 2012

@lussy23 Ako robíš tú pomarančovú omáčku ak sa smiem spýtať? 🙂

gianni
23. apr 2012

zo včera krkovička s ryžou a pre priateľa som urobila ešte tiramisu...

adelii
23. apr 2012

@katulka74 dnes som to vyskusala z ceresnoveho jogurtu,tak dufam,ze sa mi to pekne nalozi a podari 🙂

libka1
24. apr 2012

fazuľovy gulas s hovadzim masom

mt1986
24. apr 2012

syrové halušky 🙂 s kyslou smotankou