Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
varene zemiaciky s petrzlenom 🙂
@gianni ake su palacinky 3-2 -1?
@tortelinka ty nepoznas 3-2-1??? 😀 😀 😀 Ja som ich este nerobila, ale bolo to uz tu.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654
U nás bol dnes granadír a rajčinová polievka.
my dnes polievka zeleninovo-pohanková s vajíčkom,párky,zemiaky s cibulkou a cviklový šalát 🙂
Cesnakova polievka,paprikove zemiaky a opecena klobaska,a od vcera sa zvysila babovka.
masove rizoto s hraskom, a zeleninova polievka z haluskami
@tortelinka abriela ti už dala link 🙂
bryndzové pirohy so smotanou a pažítkou a pre drobca aj pár lekvárových 🙂
polievka z cervenej sosovice a gulas, zajtra bude zapekana brokolica a polievka zrejme vyvar z morcacich kridel so zeleninou a rezancami 🙂
tato tema sa mi pozdava ;) zajtra je na plane hrstkova polievka a kuracie stehna pecene so zeleninou (mrvka,cuketa,paradajky,paprika a cvikla)
dnes kurací perkelt z krídel a kolienka ,ale akosi sa moc zjedlo ,tak zajtra spravím hŕstkovú polievku...fazuľa je už namočená
dobre ranko 🙂 my dnes cesnacku a parene buchty 🙂
baby a chcem sa spytat , v akej marinade marinujete mäsko pred grilovanim ? dakujem 🙂
Ahojte kocky..
jeeee ja som tu nova ale vidim ze tu najdem aj inspiraciu co varit.. 🙂
tesim sa ze som nieco taketo nasla..
Moj Jojo by si dal dnes hovadzie na stave s ryzou.. ale babatko si pyta plnenu papriku.. tak je rozhodnute. 🙂)
Dnes dusené hovadzie masko s baby karotkou a k tomu ako priloha pseno.
Polievku netusim, ale musim najst nejaku rychlu, lebo sa vratime az tesne pred obedom 🙂
Ahojte, ja idem dnes robit zemiakove sulance a zeleninovu polievocku 🙂
dobré ránko 😉 ja idem robiť polievku so strúhanej zeleniny s haluškami, a zeleninovo-kuracie rizoto zo slovenskej ryže+ kopec strúhaného údeného syra, ľadový šalát zo záhradky 😉
dnes budu spenatovo syrove palacinky
dnes pohankova polievka-pecene rybky,zemiaky,salat
sobota-morčacia polievka,kuracia čína,buchty
nedela-polievka zo soboty,bravčové rezne,ryža,zemiakový šalát
tekvicova kremova polievka, zeleninovy nakyp, zemiakova kasa, rajcinovy salat
segedinsky gulas
zeleninova polievka od vcera a domaca pizza 🙂
Ahoj,my dnes zemiakovo-porkova polievka a druhe dojeme zo včera- sviečkovu s knedlou 🙂

ináč dobrá kombinácia naplniť palacinky cotage chese, ktorý som si zmiešala s cibulkou a cesnakom(nakolko sladké vela nemôžem)