Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka od včera a druhé : kurča na bylinkách + ryža + kompót
@sidon skús tento úžasný rybí nýkyp http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90914, my sa ho nevieme dojesť, je fakt výborný a rýchlo hotový 😉
@titkovamiriam vyskušam, to ma ešte nenapadlo. A pečiete to v rure alebo na oleji na panvici?
@sidon v rure ale samozrejme sa daju aj vysmazat na oleji,alebo aj pripravit na pare.a da sa to vseliako obmienat aj so zeleninou-ja milujem rybacie faširky s karfiolom 🙂 .
@danielaj mnaaaam
@danielaj, @titkovamiriam ked tak pozeram, tak ci fasirka alebo zapeceny rybkovy nakyp, v podstate suroviny su rovnake, len vysledna forma ina. Tak uvidime, ci to pojde lahko dole krkom mojmu dietatu 🙂 Dakujem vam za rady 🙂
@sidon skus a uvidis,zvykne si na chut a bude papat aj pecenu 🙂 u nas ryby do troch rokov moc nesli a dnes aj zivot za rybu-cez vikend grilujeme jeden vecer tak bude aj rybka
dneska nevarim, ideme k svokrovcom na cely vikend, takze bye-bye hrnce 😀 😀 😀
práve sa v rúre pečie tento koláčik , s malými zmenami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39240
baby, nejaky mnam mnam slavnostnejsi zakusok? ale zas nic tazke, bo ja vsetko pokazim 😀 😀 a pridu mi svokrovci prvy krat na navstevu do noveho, tak nieco by sa patrilo upiect....takze?🙂 dakujem....
mam kupene hlivy, takze sa tesim na polievocku 😉 mate niektora skusenosti s pestovanim hlivy v bloku? da sa?
..a zajtra budú bryndzové halušky 🙂 práve som si bola u susedov pre čerstvú bryndzu a urobila som aj bryndzovú nátierku...pochutnáme si 🙂
ahojte dnes sosovicova polievka na kyslo a domace jaternice a krvavnicky...s chlebikom... 🙂
jarna zeleninkova polievka s krupicovou zaprazkou, kura na smotane s cestovinou a anglicky kolac s marhulami a zapecenym bielkom s orechami 😉 mlaaask
ahojte kocky, ako robite spiiizy??.. s kuracinkou zleeninkou? co konkretne tam davateako to potom pecitte/grilujete? robite aj nejaky dip k tomu?
dakujem za receptiky 🙂
No my máme tento víkend hody tak varíme vo veľkom lebo prídu svokrovci so švagrinou už od soboty... Takže:
kurací vývar s domácimi rezancami
pečené kuracie stehienka + ryža s hráškom
zemiakový šalát s krabými tyčinkami + kuracie a bravčové rezne
lahôdkový šalát s kyslou smotanou
osviežujúci jablkový koláč s pudingom
nugátový rez
kokosové guličky s čerešňovým lekvárom
slané pečivo s údeným syrom
škoricové hviezdičky
tvarohový zákusok so šľahačkou
Snáď stačí, nie?
hlivova polievka je suprova,mnam 🙂
a najblizsie hlivu urobim ako rezne. 🙂
@janka.janegova budes len varit alebo aj pospis? 😉
ahojte...my zajtra gril party...budem improvizovat, chcela som nejaky cestovinovy salat urobit, ale nenasla som ten spravny recept, takisto kolac si len vymyslim, nejaka ovocna plnka na piskotovom ceste a zelatina na vrchu, rano do obchodu kupit kridelka, dufam ze im pride tovar. Celkom sa aj tesim
😢
@abriela aj u nás palacinky 321 na slano 🙂 a plnila som cottage- pažítka zamiešaný s cibulkou a kukuricou k tomu rajčiny a bolo to mnam 😝
zajtra guláš a pre mna a syna paprikáš s hlivou nikto iný to nelúbi iba my dvaja 😠
nedela klasika kurací vývar so slížikmi a skúsim pizza rezne a karamelový kolač na oplátke 😝
@bobinkask čo sú pizza rezne?
@anavila ja robím cestovinový s krabími tyčinkami...vážne dobrý. na 1 balík vrtuliek dávam 1 balík krabích tyč, 1 konzervu kukurice, na kocky nakrájaný tvrdý syr a 1 majolku
@gabriellka tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 😉 , som tu dala link pár týždňov dozadu a aodvtedy už boli u nás 3x vynikajúce 😉

@sidon skus urobit rybku ako robievas pecenu fasirku.zomliet alebo najemno nakrajat pridat rozky,syr ,vajicko a upiecť.