icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
27. apr 2012

@sidon skus urobit rybku ako robievas pecenu fasirku.zomliet alebo najemno nakrajat pridat rozky,syr ,vajicko a upiecť.

danielaj
27. apr 2012

@bibi1711 jasné, urobí sa to v pohode, mňa to tak kedysi, keď som začínala variť v 15-tich rokoch naučila moja mama a robím to len tak, inak ma to ani nenapadlo 😉
@ewana73 jasné, dá sa aj tak, ale ja to mám rada, keď sú tie zrnká dohneda, aj má úplne inú chuť 😉

bubo1104
27. apr 2012

polievka od včera a druhé : kurča na bylinkách + ryža + kompót

danielaj
27. apr 2012

@sidon skús tento úžasný rybí nýkyp http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90914, my sa ho nevieme dojesť, je fakt výborný a rýchlo hotový 😉

sidon
27. apr 2012

@titkovamiriam vyskušam, to ma ešte nenapadlo. A pečiete to v rure alebo na oleji na panvici?

titkovamiriam
27. apr 2012

@sidon v rure ale samozrejme sa daju aj vysmazat na oleji,alebo aj pripravit na pare.a da sa to vseliako obmienat aj so zeleninou-ja milujem rybacie faširky s karfiolom 🙂 .

sidon
27. apr 2012

@danielaj ďakujem, vyškúšam aj to. A rybu inak baby meliete na mäsovom mlyčeku ? Lebo ten akurát nemam

titkovamiriam
27. apr 2012

@danielaj mnaaaam

danielaj
27. apr 2012

@sidon ja nemeliem na mlynčeku, nasekám si ju v kuchynskom robote, na ako jemno potrebujem 😉

sidon
27. apr 2012

@danielaj, @titkovamiriam ked tak pozeram, tak ci fasirka alebo zapeceny rybkovy nakyp, v podstate suroviny su rovnake, len vysledna forma ina. Tak uvidime, ci to pojde lahko dole krkom mojmu dietatu 🙂 Dakujem vam za rady 🙂

titkovamiriam
27. apr 2012

@sidon skus a uvidis,zvykne si na chut a bude papat aj pecenu 🙂 u nas ryby do troch rokov moc nesli a dnes aj zivot za rybu-cez vikend grilujeme jeden vecer tak bude aj rybka

barushkaaam
27. apr 2012

dneska nevarim, ideme k svokrovcom na cely vikend, takze bye-bye hrnce 😀 😀 😀

zuzu_la
27. apr 2012

práve sa v rúre pečie tento koláčik , s malými zmenami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39240

lussy666
27. apr 2012

baby, nejaky mnam mnam slavnostnejsi zakusok? ale zas nic tazke, bo ja vsetko pokazim 😀 😀 a pridu mi svokrovci prvy krat na navstevu do noveho, tak nieco by sa patrilo upiect....takze?🙂 dakujem....

ewana73
27. apr 2012

@danielaj no jasne,ved aj ja robim tak ako ty ,oprazim do zlatova,ohrejem vodu v kanvici,zalejem vriacou tak aby voda bola nad ale varim a ked je uvarena az vtedy odcedim cez sito a niekedy ak sa mi zda,ze je este dost "mastna",tak aj preplachnem 🙂

nadhera
27. apr 2012

mam kupene hlivy, takze sa tesim na polievocku 😉 mate niektora skusenosti s pestovanim hlivy v bloku? da sa?

michaella7
27. apr 2012

..a zajtra budú bryndzové halušky 🙂 práve som si bola u susedov pre čerstvú bryndzu a urobila som aj bryndzovú nátierku...pochutnáme si 🙂

drobik1
27. apr 2012

ahojte dnes sosovicova polievka na kyslo a domace jaternice a krvavnicky...s chlebikom... 🙂

babush
27. apr 2012

jarna zeleninkova polievka s krupicovou zaprazkou, kura na smotane s cestovinou a anglicky kolac s marhulami a zapecenym bielkom s orechami 😉 mlaaask

janusa_
27. apr 2012

ahojte kocky, ako robite spiiizy??.. s kuracinkou zleeninkou? co konkretne tam davateako to potom pecitte/grilujete? robite aj nejaky dip k tomu?
dakujem za receptiky 🙂

janka.janegova
27. apr 2012

No my máme tento víkend hody tak varíme vo veľkom lebo prídu svokrovci so švagrinou už od soboty... Takže:
kurací vývar s domácimi rezancami
pečené kuracie stehienka + ryža s hráškom
zemiakový šalát s krabými tyčinkami + kuracie a bravčové rezne
lahôdkový šalát s kyslou smotanou
osviežujúci jablkový koláč s pudingom
nugátový rez
kokosové guličky s čerešňovým lekvárom
slané pečivo s údeným syrom
škoricové hviezdičky
tvarohový zákusok so šľahačkou
Snáď stačí, nie?

nadhera
27. apr 2012

hlivova polievka je suprova,mnam 🙂

a najblizsie hlivu urobim ako rezne. 🙂

nadhera
27. apr 2012

@janka.janegova budes len varit alebo aj pospis? 😉

abriela
27. apr 2012

@gianni @danielaj
Dnes na veceru palacinky 3 2 1 na slano. Vdaka za typ. Plnila som cottage sunka-chren + cibulka a chilly. A druha plnka - kuracie kusky so syrovou omackou a sampionmi.

anavila
27. apr 2012

ahojte...my zajtra gril party...budem improvizovat, chcela som nejaky cestovinovy salat urobit, ale nenasla som ten spravny recept, takisto kolac si len vymyslim, nejaka ovocna plnka na piskotovom ceste a zelatina na vrchu, rano do obchodu kupit kridelka, dufam ze im pride tovar. Celkom sa aj tesim
😢

bobinkask
27. apr 2012

@abriela aj u nás palacinky 321 na slano 🙂 a plnila som cottage- pažítka zamiešaný s cibulkou a kukuricou k tomu rajčiny a bolo to mnam 😝
zajtra guláš a pre mna a syna paprikáš s hlivou nikto iný to nelúbi iba my dvaja 😠
nedela klasika kurací vývar so slížikmi a skúsim pizza rezne a karamelový kolač na oplátke 😝

gabriellka
27. apr 2012

@bobinkask čo sú pizza rezne?

gabriellka
27. apr 2012

@anavila ja robím cestovinový s krabími tyčinkami...vážne dobrý. na 1 balík vrtuliek dávam 1 balík krabích tyč, 1 konzervu kukurice, na kocky nakrájaný tvrdý syr a 1 majolku

danielaj
28. apr 2012

@gabriellka tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 😉 , som tu dala link pár týždňov dozadu a aodvtedy už boli u nás 3x vynikajúce 😉