icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
24. sep 2010

ahojte!ja dnes asi varit nebudem 🙂 ale urcite ked budem doma z prace vam sem hodim niaku fotecku pre inspiraciu na vikend.
Inak ja milujem pracu s kysnutym cestom-buchty,knedle,kolaciky,strudle-mnam mnam 😀 ,domace pecivko 🙂

dusanab
24. sep 2010

my sme mali na obed gulky z tuniaka a zemiakovu kasu, na veceru bude polievka zo vcera a na zajtra na obed urobim vyprazany karfiol, uz sa nan strasne tesim 🙂 a na ranajky sa uz pecie chlieb
cakam na inspirativne foto na vikend 😉

berika
24. sep 2010

jelení guláš v kotlíku

miracko
24. sep 2010

Boršč a zapekané cestoviny 😀

zucha
24. sep 2010

@miracko borsc som nikdy nerobila, ale milujem ho. Das nam sem recept? 😉

veverina
24. sep 2010

pecene kuriatko na jablckach a mede+pecene zemiaky+ryza s hrozienkami+mrkvovy salat-vyborne to bolo

titkovamiriam
24. sep 2010

tak predsa-jablčnik 😀 mame velmi vela jablk:
380g hruba muka,125g masla,3 vajcia,290g cukru,1/2 balicka prásku do peciva
plnka
jablká,hrozienka,vanilkovy a skoricovy cukor za dve hrste mletych orechov

mmonika
24. sep 2010

teraz akurat detom robim palacinky s tvarohom,lekvarom a slahackou a muzovi na veceru slivkove gule 😉 len co budem jest ja to netusim ,bo ja sladke nelubim 😒

5katarina7
24. sep 2010

@dusanab ja som robila včera vyprážaný karfiol so zemiakmi,zostalo aj na dnes a ešte som dnes robila pizzu.

traktor
24. sep 2010

...u nas dnes sladko az za usami...buchty na pare a capucino keksiky...robene zo stvoritej davky...teraz som dopiekla 😅 😀

miracko
24. sep 2010

@zucha si ma pobavila, uprimne a cestne sa priznavam ze som ho robila uplnou nahodou, lebo mi u nas v obchode padol zrak do mraziaka a mali ho tam hotovy v takych krabickach ale je vyborny.,...tak asi tak, moc taketo kupovane nerobim ale ked sa nechce aj take je dobre 😀

zucha
24. sep 2010

@miracko aj za taky tip dakujem 😉 Ale dopln to o znacku, ak si to pamatas

petusko
24. sep 2010

my prave papame zapekane rozky a zajtra netusim 😝 mm chce madarsky gulas...

eva7780
24. sep 2010

u nás dnes narýchlo lečo 😉 zajtra mám chuť na langoše,tak uvidím 🙂
@traktor tie capucino keksiky vyzeraju super,mozes napisať recept?mm ma rád take suché 🙂 🙂

traktor
24. sep 2010

@eva7780 su fakt uzasne..a miesto orechov môzes pouzit aj kokos 😉 a ja nechavam aj kusky cokolady..ze nie vsetku nastruham... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17856

evuliki
24. sep 2010

Ja som dnes robila sosovicovu polievku na "sladko",s mrkvou a porom,a tofu s brokolicou a dusena ryza 😎 Super mnamka a najma rychle

eva7780
24. sep 2010

@traktor dakujem,v nedelu vyskúšam 😵 😵

dusanab
24. sep 2010

@traktor ja robievam nieco podobne, akurat tam nejde kava a idu tam este aj ovsene vlocky a je to fantasticke 😉
na nedelu som vymyslela fasirku ale ten zajtrajsi karfiol....nemozem sa dockat 😀

mmonika
25. sep 2010

No u nas asi dnes budu asi bryndzove halusky so smotanou ,a zajtra netusim 😒

miracko
25. sep 2010

@zucha kuknem ti ked pojdem do obchodu lebo si to veru nepamatam

lubka89
25. sep 2010

my sme dneska maly kapustovu polievku a kura v alobale🙂

lalus
25. sep 2010

dnes: obed - granadír a uhorkový šalát, večera - chlebové placky
zajtra: knedľa, dusená sladká kapusta, bravčové stehno 😵 snáď pri troche šťastia zostane aj na pondelkový obed 😒

morca3
25. sep 2010

vajíčkova polievka a vyprážany syr hranolky tatarka 😝 😀

titkovamiriam
25. sep 2010

mrkvova polievka s knedličkami,zemiakove knedle plnene udenym maskom s kapustou,jablkovo hroznova strudla 🙂

mikailla
25. sep 2010

ZENY PROSIM O RADU ! MAM PUDING BEZ VARENA DR. OETKER A SKONCILA MU ZARUKA V MARCI, MYSLITE ZE JE POKAZENY ?????

womenne
25. sep 2010

@titkovamiriam Mirka tak teraz si mi dala 😅 ten druhy chod so štrudlou ja milujem 😵 😵 😵

My sme dnes mali sviečkovu.

titkovamiriam
25. sep 2010

mikailla ak je to ten puding do vody ze ma v sebe susene mlieko,by som ho nejedla vidim ze si tehu a salmonela nieje bohvieco-ak je to do mlieka tak myslim ze bude ok 🙂

womenne-varenie je moja uchylka 😀

traktor
25. sep 2010

ahojte 🙂 ..u nas dnes bola kuraca polievka a udena krkovicka, knedlik, kapusta....
@mikailla ako tehulke ti neodporucam, vyber si inu maskrtu 😉

dioliana1
25. sep 2010

gulášová polievka, tekvicovo-zemiakové placky

denne73
25. sep 2010

@mikailla ten vyhod jednoznačne 😉

denne73
25. sep 2010

@titkovamiriam ja pridem ku teba zaškoliť sa 😀 😀 😀