Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
prosim, nejaky recept na overene cesto na palacinky by sa tu nenasiel? dakujem... ak sa najde, tak dnes budu palacinky 🙂
@ianitka ja robím iba tieto 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 + dávam aj 1PL cukru ,ak chcú na slano tak nie ....ale vždy z dvojitej dávky ,lebo tie moje kobylky 😠 😀 😀
dnes zdrava porova polievka 🙂 , robila som ju 1x a celkom sa vydarila, len co povedia deti 😀 a bryndzove halusky
dnes porova polievka, kuraci steak so slivkovou omackou, pecene zemiaky
dojeme karfiolovú polievku, varené zemiaky s petržlenovou vňaťkou a losos. Zajtra sa ide grilovať na chatu tak večer dám marinovať kuracie prsia (ešte neviem aká marináda vznikne - "čo dom dá") a upečiem jablkovo - slivkovú štrúdľu
ak by ste baby mali nejaký dobrý recept na lievance (dolky) ,bola by som Vám vďačná 🙂
bryndzové halusky so smotanou a slaninkou,mnam 🙂 🙂
Perky zo slivkovým lekvárom a zeleninová polievka.
Dnes mame na obed vynikajuci perkelt z brav.pliecka s cestovinami 🙂
holubky, hrstkova polievka, a pre maleho dukaove buchticky a brokolicova polievka, na veceru budeme grilovat 🙂
@kawasaki17 haha,my to isté- brokolicová polievka a dukátové buchtičky
rybacia polievka, vyprazany karfiol
smotanova polievka z fazulovych luskov, zajo v horcicovej omacke a hadzane halusky 🙂
krúpková polievka a druhé : placky plnené kuracím aj bravčovým mäskom + červená fazula a kukurica + šalát
kocky neviete mi poradit kde kupim solcanku? hladala som v terne, ale marne.. a inde som ju tiez nezhliadla.. hm? dakujem 🙂
@ivv to je nieco ako vegeta,nie?
@lenuss84
@lululka555
presne nieco ako vegeta, ale naozaj bez glutamanov, lebo napr. taka dobrotka sa len tvari, ze je bez glutamanu, je tam nieco ine na zvyraznenie chuti .. a solcanka toto nema a je ich viac druhov kuk www.solcanka.sk 😉
@miri.b dakujem 🙂 super, skocim tam hned ako budeme doma 😉

brokolicová polievka, rezance s tvarohom a malá mala zemiaky s cuketou...a práve ochutnáva aj tie rezance 😀