icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenuss84
4. máj 2012

@ivv dakujem za odpoved.a teda u nas v obchode to isto niet /COOP Jednota/.

rebecca2006
4. máj 2012

baby, nejaký dobrý recept na bravčovú panenku????? Dík!

lenuss84
4. máj 2012

ahojte.u nas dnes:cesnakova polievka s kuskami opeceneho chlebika na kocky
bravcove pliecko na platky na šampionoch a ryza

zajtra: polievku dojeme a cestoviny s tvarohom a slaninkou

nedela: hovadzia polievka a bravcove klasicke rezne a zemiakova kasa

myriada
4. máj 2012

@rebecca2006 ja som ju akurát dnes robila, dala som si ju ráno do pácu - olej, korenie na mäso, čierne korenie a soľ. Spravila som k tomu šampionovú omáčku - šampiony, cibulka, čierne korenie, vegeta, bambino, smotana. Šampiony som na záver rozmixovala a omáčka hotová. Panenku som len na rýchlo opiekla na obed a k tomu zemiaky.

tosomja
4. máj 2012

maďarský guláš, knedľa - s čili papričkami
pre Vikinku rizoto s bravčovým mäsom, hráškom a mrkvou. A veľa veľa syru 🙂

Manžel sa zase naje na oslave 🙂

gianni
4. máj 2012

práve som si urobila(a už aj zjedla) akože"zdravý olovrant" a to : do postruhaného jablka som pridala mletý mak,škoricu a orechy-mnam,
inšpiráciu som zobrala odtialto,akurát som nemala zázvor http://varecha.pravda.sk/recepty/makova-maskrta...

rebecca2006
4. máj 2012

@myriada dakujem. ešte mi psl povedz- panenk si opekala v celku alebo si ju naporciovala:?

myriada
4. máj 2012

@rebecca2006 nakrájala som ju na 1 cm hrubé kolieska trochu roztlačila prstami - neklepala!! a tak dala do pácu

janusa_
4. máj 2012

mleté rezne, zemiaky, zemlovka..

rebecca2006
4. máj 2012

@myriada ďakujeeem 🙂

lussy23
4. máj 2012

@irriss môžem poprosiť receptík? na tie prsička a mrkvu?

My dnes paradajková polievka a skusime Francúzske zemiaky trochu inak. čo tu niekto dal kedysi dávno link.

michaella7
4. máj 2012

@lienka434 Ahoj,tak tu je recept 🙂

Do pol litra vriacej vody dám 2 malé lyžičky vegety a nechám povrieť,po odstavení do nej pridám pol litra ovsených vločiek,premiešam a nechám vychladnúť.Do vychladnutej zmesi nastrúham 10-20 dkg tvrdého syra,2-3 strúčiky cesnaku,2-3 vajíčka,soľ a korenie,všetko zmiešam a ked je riedké tak dám aj strúhanku.Potom už len robím fašírky,ktoré obaľujem v strúhanke a vyprážajú sa ako klasické. 🙂

lenka112
4. máj 2012

Baby poraďte, čo variť zajtra ? Hlavne niečo rýchle, chutné a aby to spapal aj náš drobec 🙂

ukana
4. máj 2012

@lenka112 rizoto? špenátové halušky so syrovou omáčkou? žemlovka?

My zajtra rizoto a cvikla 🙂

eri28
4. máj 2012

torteliny, mnam 😉

alexis617
4. máj 2012

dnes sme mali šoš.,pol.,a rizoto

tinuskaha
4. máj 2012

zajtra bude asi paradajkova polievka a druheto je iste 🙂bude ryza kuracie maso s cinskou kapustou kukuricou to vsetko podusene s medom 🙂 a hadam bude aj na nedelu aby som nemusela varit 🙂

gianni
4. máj 2012

dnes tento koláčik http://varecha.pravda.sk/recepty/zdravy-mrvinat...
ešte chládne tak neviem aký je,na vrch som dala ríbezlový dzem a posypala kokosom

nikita308
4. máj 2012

Dnes slivkové gule posypané makom, zajtra zajačí vývar a klasické rezne so zemiakovým šalátom (nerobila som rezne ani nepamätám a mám na ne hroznú chuť) a dúfam, že zostane aj na nedeľu... ako dezert budú Francúzske karamelové kocky (ale to aj kvôli návšteve) a nejaký šalát, možno parízsky, ale to nie som ešte 100%-ne rozhodnutá... 🙂

vivusika
4. máj 2012

ja som vybrala zajka z mraziaka, takže bude pečený zajac s kúskom bôčika aby nebol taký suchý a s rozmarínom, zemiaková kaša a polievka zeleninová s kvasnicovými haluškami. A keďže na záhrade rastie rebarbora, našla som si receptík http://varecha.pravda.sk/recepty/krehky-rebarbo... dúfam, že sa vydarí a bude chutiť 🙂

lienka434
4. máj 2012

@vivusika ja som raz ochutnala kolac od pani susedky v nemecku ktora mala plnu zahradu rebarbory!!!v zivote som tak dobry kolac nejedla!!!cely pekac som bola schopna zjest! 😝 dala mi aj recept ale nikdy som ho na SR ani v CR nerobila:(no tebe dufam ze vyyjde!

adulikka
4. máj 2012

ja dnes fašírky ,zemiaky a uhorkový šalát...ale mala na pláne spraviť slivkové knedle z makom...tie budú zajtra 🙂

evkasto
4. máj 2012

my sme dnes mali paprikáš s kolienkami, zostalo aj na zajtra, len čo v nedeľu, to netuším

katkas1
5. máj 2012

takze prave som vytiahla z rury struhany tvarohovy kolac a supla som zas do nej jaternici a dnesok vybaveny, zajtra masko na sampinonoch zapekane so syrom s ryzou a asi americkymi zemiakmi a kuraci vyvar 😀

amdeis
5. máj 2012

My dnes hrstkovu polievku a rezance s tvarohom. Jedny na slano s opecenou slaninkou a druhe na sladko pre manzela. Premyslam, ze upeciem vianocku, ale tato nova rura co mam teraz docasne pozicanu to je za trest. Vsetko vysusi dokonale ako nezny saharsky vanok. 🙄
Zajtra bude ako kazdu nedelu sviatocna domaca pizza. U nas nie je sviatkom maso ale pizza. Nova doba. 😅

happy8051
5. máj 2012

hraskova polievka s krupicovymi haluskami, bolonske spagety

gianni
5. máj 2012

dnes sa ide na chalupu tak niečo zase ugrilujeme...

monana
5. máj 2012

Špízy - zložené z masko, slaninka, sampiony, cuketa, cibilka, paprika, rajcina , k tomu pečené zemiaky a cesnakový dresing 😉 Bude aj na zajtra, len dovarím kuraciu polievku.

petkave
5. máj 2012

@maba ja robievam tieto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36277 Aj dnes nad nimi silno uvažujem 😵

firstbaby
5. máj 2012

Ja dnes varim vyvar z bravcovej kosti s rezancami a kedze som sama doma, tak si dam sulance s makom, velmi mi idu na chut a vecer manzelovi nieco fajne uvarim na poziadanie 😉