icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kamka17
4. máj 2012

brokolicová polievka, rezance s tvarohom a malá mala zemiaky s cuketou...a práve ochutnáva aj tie rezance 😀

ianitka
4. máj 2012

prosim, nejaky recept na overene cesto na palacinky by sa tu nenasiel? dakujem... ak sa najde, tak dnes budu palacinky 🙂

bodka13
4. máj 2012

@ianitka ja robím iba tieto 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5654 + dávam aj 1PL cukru ,ak chcú na slano tak nie ....ale vždy z dvojitej dávky ,lebo tie moje kobylky 😠 😀 😀

ianitka
4. máj 2012

@bodka13 vdaka, vyskusam.... a mlieko ake? moze plnotucne? ine doma totiz nemam.

bonaquaba
4. máj 2012

dnes zdrava porova polievka 🙂 , robila som ju 1x a celkom sa vydarila, len co povedia deti 😀 a bryndzove halusky

ukana
4. máj 2012

@ianitka to je jedno, ake mlieko 😉

bodka13
4. máj 2012

@ianitka to je jedno aké mlieko ...ja mávam doma väčšinou polotučné 🙂

happy8051
4. máj 2012

@kamka17 moja Natalia sa ide umlatit za rezancami s tvarohom 😀

happy8051
4. máj 2012

dnes porova polievka, kuraci steak so slivkovou omackou, pecene zemiaky

maba
4. máj 2012

@ianitka ja som mala tiež problém nájsť ten "správny" recept na palacinky...raz mi moja kolegyňa poradila 🙂
a od vtedy už ináč nerobím 😎 . ak chceš vyskúšaj-ešte nikdy som sa nesklamala (v palacinkách ) :
0,5l mlieka,štipka soli,1PL práškového cukru,2 vajcia,220g hladkej múky . 🙂

lucikatn
4. máj 2012

dojeme karfiolovú polievku, varené zemiaky s petržlenovou vňaťkou a losos. Zajtra sa ide grilovať na chatu tak večer dám marinovať kuracie prsia (ešte neviem aká marináda vznikne - "čo dom dá") a upečiem jablkovo - slivkovú štrúdľu

maba
4. máj 2012

ak by ste baby mali nejaký dobrý recept na lievance (dolky) ,bola by som Vám vďačná 🙂

localoca
4. máj 2012

bryndzové halusky so smotanou a slaninkou,mnam 🙂 🙂

bodka13
4. máj 2012

@maba
dolky:
5 dcl mlieka , 5dkg práškového cukru, 2 dkg droždia, 2 vajcia, štipka soli, 40dkg hladkej múky
-droždie rozmrvím priamo do misy(nerobím kvások), dobre vymiešam a nechám asi 3/4hodinku postáť

maba
4. máj 2012

@bodka13 Ďakujem, vyskúšam.Pekný víkend 🙂

ralka
4. máj 2012

Perky zo slivkovým lekvárom a zeleninová polievka.

salma22
4. máj 2012

@monyccka hovadzinka a to len tak som oprazila cibulku s maskom podliala vodou hodila horcicu asi 3l a urobila zasmazku ked zacala vriet ochutila a bolo hotvo 😀

rastulka
4. máj 2012

Dnes mame na obed vynikajuci perkelt z brav.pliecka s cestovinami 🙂

kawasaki17
4. máj 2012

holubky, hrstkova polievka, a pre maleho dukaove buchticky a brokolicova polievka, na veceru budeme grilovat 🙂

veve39
4. máj 2012

@happy8051 moja mala detto 🙂 , rezance s tvarohom (na slano) by jedla rano/na obed/vecer...a na druhy den opat 😀
ked sa jej opytam, co si prosi papat, odpoved je dopredu znama a ista 🙂

estterka
4. máj 2012

jednoduchy a rychly obed,v tomto teple sa ine ani cloveku neziada 😅 sosovicovy salat a cerstvym kozim syrom

katushka16
4. máj 2012

@kawasaki17 haha,my to isté- brokolicová polievka a dukátové buchtičky

cinamon7
4. máj 2012

rybacia polievka, vyprazany karfiol

ivv
4. máj 2012

smotanova polievka z fazulovych luskov, zajo v horcicovej omacke a hadzane halusky 🙂

bubo1104
4. máj 2012

krúpková polievka a druhé : placky plnené kuracím aj bravčovým mäskom + červená fazula a kukurica + šalát

ivv
4. máj 2012

kocky neviete mi poradit kde kupim solcanku? hladala som v terne, ale marne.. a inde som ju tiez nezhliadla.. hm? dakujem 🙂

lenuss84
4. máj 2012

@ivv ja vobec neviem co to je a na co sa to pouziva.ale ten nazov som uz pocula.

lululka555
4. máj 2012

@ivv to je nieco ako vegeta,nie?

miri.b
4. máj 2012

@ivv ja ju kupujem v BA na Trnavskom myte na trznici v takom obchode so zdravou vyzivou 🙂

ivv
4. máj 2012

@lenuss84
@lululka555
presne nieco ako vegeta, ale naozaj bez glutamanov, lebo napr. taka dobrotka sa len tvari, ze je bez glutamanu, je tam nieco ine na zvyraznenie chuti .. a solcanka toto nema a je ich viac druhov kuk www.solcanka.sk 😉

@miri.b dakujem 🙂 super, skocim tam hned ako budeme doma 😉