icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danka.k
26. sep 2010

baby a na daky rychly kolac recept nemate?? mam na daky taky chut ale neviem na nic prist

traktor
26. sep 2010

@danka.k 2 vajicka, hrncek krystalovy cukor, 1/2 hrnceka olej, hrncek mlieka , 2 hrnceky polohrubej muky, 1 prasok do peciva, - zamiesat vyliat na plech na vrch pohadzat rôzne ovocie a upiect/...do zakladneho cesta môzes pridat aj orechy posekane, hrozienka, alebo mak, alebo kokos, trochu kakao, upecies, potries lekvarm zalejes cokoladou...do zakladneho cesta môzes podavat lyzickou kôpky pudingu-napr. vanilkovy, cokoladovy a tak upiect..

danka.k
26. sep 2010

@traktor vdaka 😉 😉 😉 😉 😉 😉 maly vstane a ide sa na to 😉 😉 😉 😉 😉

ypsinkova
26. sep 2010

my máme dnes zapekané cestoviny so zeleninou 😲

nadhera
26. sep 2010

@danka.k ako ti dopadli rezne? suprove 😉 len som urobila malo stavy na podliatie , treba jej raz tolko - aspon 3-4 dcl.

elina313
26. sep 2010

@titkovamiriam ty tak krásne varíš a vypekáš ... varíš denne ? je vidieť, že ťa to baví 🙂 ja by som dnes dala dušu za medový krémeš 😉

titkovamiriam
26. sep 2010

cesto na rožteky:
1kg polohribej muky
250g roztopeneho masla
kvasok-muka kvasnice štipka cukru
1lyžička soli
tento recept je bez vajec,len vajicko na potretie a posypka/rasca,sezam,mak,syr..../
nehat vykysnut rozdelit na 4 bochniky,vyvalkat rozrezat na 8 casti,zrolovať/občas dam na rožtek slaninku či šunku a tak rolujem/.Na plechu nehat este tak 15 min kysnut potriet vajickom so solou ,posypat a piect do zlatista 😀

varím denno denne 🙂

traktor
26. sep 2010

@titkovamiriam ..ani mlieko nejde?

titkovamiriam
26. sep 2010

nááááá šak blbáááá som v kvasku nie muka ale mlieko 😅

traktor
26. sep 2010

@titkovamiriam 😀 😀 😀 tak super..vyskusam.. 😉

danka.k
26. sep 2010

@nadhera ti rezne budu zajtra 😉 😉 dam vediet ako dopadli 😉 😉 😉

denne73
26. sep 2010

@mikailla 😉 😉 😉

titkovamiriam
27. sep 2010

Caute!Polievka mi ostala zo vcera aj aj nevyprazene maso tak bude z neho ciganska 🙂

dioliana1
27. sep 2010

zeleninová polievka, špenátová omáčka s vajičkom (volské oko) so zemiakmi...

eva7780
27. sep 2010

dnes sme dojedali a zajtra ani netusim co by som mala varit 😒

titkovamiriam
27. sep 2010

na zajtra bud granatir alebo šuľance 🙂

jonki
27. sep 2010

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29602 ale s bravcovym mletym 😉

elina313
28. sep 2010

Kočky prosím pomoc, niečo rýchle, chutné a ako tak zdravé...že žiadna VIFON 😝 niečo čo môže kojaca mamina...
@titkovamiriam čo dnes varíš ty ? no to bude ale zase nejaká špecialitka že ?
Ďakujééééééééém

briketa
28. sep 2010

zapekane rottini (vrtulky) s ricotta syrom , hraskom a mladymi sparglami

zuzkat1
28. sep 2010

ahojte uz vas dlho citam pre inspiraciu ak mozem pridam sa🙂
@elina313 ja som jedla na litre rascovu polievku podporuje aj tvorbu mlieka... a k tomu si sprav dake cestoviny.... napr. tvarohove🙂 tvaroh papaj vela 🙂 je dobry na mliecko🙂

zuzkat1
28. sep 2010

ja dnes asi kelovy privarok s opecenym parkom🙂

kaduska
28. sep 2010

Čaute baby.. čo dnes varíte?? nič ma nenapadá.. 😅 .. díky moc

petusko
28. sep 2010

bravc. pliecko na smotane s kolienkami a porova polievka 🙂

kaduska
28. sep 2010

@petusko
tak to by mohlo byť mňamky, mňamky.. 😉

womenne
28. sep 2010

@kibuk wau ta krtkova torta vyzera fan´tasticky,ked pojdem na Slovensko tak si musim nakupit tie keksy tuna ich nemaju škoda.

eva7780
28. sep 2010

u nás dnes rizoto

fogpi
28. sep 2010

rascová polievka s rohlíkmi , a vajcové halušky 😀

kibuk
28. sep 2010

@womenne ale bola aj dobraa 🙂 moje deti s tatikom na lyžičky pojedli ani krajat som nestihla 😀 😀 oplati sa 🙂
dnes varim toto s pridanim ciceru mnamka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30941&use...

lyongirl
28. sep 2010

pórovo-zemiaková mliečna polievka a cestovina s vajíčkom, už dochádza fantázia a hlavne nadšenie variť...

zuzkat1
28. sep 2010

@lyongirl mne by to varenie ani nevadilo🙂 lenze ked sa opytam mm co chce na obed tak on ze mu je to jedno a potom to hundre ze tazke jedlo... ono u nas to mame vymenene..ja mam rada maso (bravcove a tak) a on zeleninu (podla mna je pre zajace) takze sa mi tazko vymysla jedla pre neho ... no dnes ten kel tak snad sa mu to bude pacit🙂