icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bobinkask
10. máj 2012

ahojte- u nas dnes lusková polievka, pečené morčacie stehno na cesnaku,ryža,zemiaková kaša, zeleninový miešaný šalát a dnes sme skúsili ananásovú zmrzlinku 🙂 tie včerajšie boli mnam 😝

bea1971
10. máj 2012

dnes sme mali na obedik koprovu omacku,masko a knedlu ,mnaaam 😵

lussy23
10. máj 2012

dojedli sme zemiakové placky amáme ešte brokolicové taštičky, lebo mi veľmi chutili🙂 A Zajtra a v sobotu sú Bolonske cestoviny.

adelaida33
10. máj 2012

@lululka555 super 🙂 , isto ich čoskoro vyskúšam 😉 😉 😉 .

nadhera
10. máj 2012

robila som kucerave rezne, ktore boli rano pridane 😀 mali uspech,lebo zrazu nas k veceru bolo o jedneho stravnika viac a vsetci sme takto posmakli so zemiakpyre a salatikom. 😀 😀 😀

chloe001
10. máj 2012

Cestoviny s cukinou 🙂

fiona8
10. máj 2012

@maba umyjem to a na v suchom hrnci na miernom plameni to spustím ona sa to tak rozpusti...potom dam slahackovu smotanu, a vajicka...sol 😉

jajuska1411
10. máj 2012

dnes biela zemiakova polievka bude aj na zajtra a k tomu urobim zajtra zapekane spagety ovsem ak dozijem 🙂

michaella7
10. máj 2012

Zajtra idem robiť zeleninkové fašírky a bud cesnačku alebo madarskú polievku 🙂 to si ešte rozmyslím 😀

happy8051
10. máj 2012

dnes "anglicke zemiaky" 🙂 zemiaky uvarene v supke, potom nakjrajane na platky, posypane bazalkou a vegetou, ulozit na plech prekladat anglickou slaninou a platkami cerstvejj hrusky, na vrch maslo, dat zapiect a pred dokoncenim posypat struhanym syrom

danielaj
11. máj 2012

@rastulka vieš čo, ja jej môžem dať aj kilo cukru do toho a nechce mi ju ☹ no možno niekedy zachutí aj jej 😉 ja robievam mrkvovo-pomarančový, neviem, či ten si myslela? 😉

danielaj
11. máj 2012

predvčerajšie grahamové rožky - robila som ale menšie, ako sú klasické, ale boli výborné 😝 a pudingovo-tvarohový koláčik - u nás mu hovoríme Prešívaná deka 😉

maba
11. máj 2012

@fiona8 podobne robievam prívarok zo "šošky".Len nedávam vajíčko do prívarku,len volské oko navrch.Myslela som,či náhodou nerobíš ináč,bez smotany 😉 .Raz som niekde jedla polievku ,v ktorej boli väčšie (nepodusené) lístky- bolo to niečo ako mäsový vývar,aj so zeleninkou a nebola tam smotana.Mala takú trošku nakyslastú chuť a bola veľmi chutná. 😝 🙂

titkovamiriam
11. máj 2012

dnes špenatova polievka,halušky s vajickom a zeleninovy salat
sobota: kuracia polievka-pečenoveknedlicky,tuniakove..kotletky,,-nove zemiaky
nedela:kuracia polievka so sližikmi-zapekana špargľa so slaninkou a kuracími prsiami s holandskou omáčkou-zemiaky

rastulka
11. máj 2012

@danielaj Ano,mam tu este 3kg pomarančov a neviem čo s nimi? 😅 Možem ta poprosit o tvoj osvečeny recept 😉

irsina83
11. máj 2012

bolonske spagety z hovadzieho a morcacieho maska a polievku asi sosovicovu...este neviem...

katkas1
11. máj 2012

kuracie stehna s ryzou a kompotom, a idem sliedit aky kolacik upeciem 🙂

katkas1
11. máj 2012

@danielaj mozes dat recept na ten kolac?

drobik1
11. máj 2012

dnes dojedame zo vcera🙂

rastulka
11. máj 2012

My dnes mame včerajšiu polievku a k tomu urobim pečene kuracie stehna,ryžu a cviklovy šalat 🙂

rebecca2006
11. máj 2012

karfiolová polievka a malému jedlo na želanie- halušky z acidka s cottage syrom a MM kuraciu pečienku s ryžou. Zajtra chcem robiť karfiolové placky- nikdy som to nerobila máte nejaký dobrý recept: Alebo niečo fajn z karfiolu? Máme už lné zuby yapekaného a vyprážaný sa mi zdá bez fantázie...Vďaka

veronika1417
11. máj 2012
veronika1417
11. máj 2012

@katkas1 daj vediet aj ja chcem nieco upiect 😉

veronika1417
11. máj 2012

@michaella7 prosim Ta ako robis tie zeleninove fasirky? 😕

katkas1
11. máj 2012

@veronika1417 no bud spravim nieco tvarohove alebo ovocne, moj mm je posadnuty ovocnymi kolacmi, doma mam uz asi milion vseliakych kolacov ale vobec sa mi nechce v tom hrabat 🙂

veronika1417
11. máj 2012

@katkas1 ja mam chut na nieco tvarohove uz asi mesiac a vzdy ked som v obchode jednoducho nan zabudnem ☹ chcem nieco vymysliet na pecenie lebo je to fajn ked mame cely den do coho dzobnut 😀 a nemusim stale pocuvat ,,ja mam na nieco chut... co si mam dat???" 😀 😀 😀

katkas1
11. máj 2012

@veronika1417 presne tak, minuly vikend som robila struhany tavrihovy ale teraz asi nieco miesane aj s ovocim, aj ked moj drahy stale tvrdi ze nemusi byt kazdy vikend kolac.....asi pred 3 tyzdnami som teda neupikla a sobotu vecer sa ma pyta a preco si vlastne neupikla?No neporazilo by ta?

adelaida33
11. máj 2012

Čaute, žienky, u nás dnes bezmäsito: brokolicovo-vajíčková polievka so zemiakmi, mrkvou a petržlenovou vňaťou a špagety s rajčinovo-syrovou omáčkou 🙂 .

veronika1417
11. máj 2012

@katkas1 toto poznam 😀 aj mne stale : ,,ved si sadni, oddychni si, nemusis nic robit a vecer chodi ako bludny holandan 😀 😀 😀 ze co mame? kde mame?