Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
slepačia s rezancami a krkovička na šampinonoch s ryzou a hlavk. šalátom... mnaaaam, zase budem plakat mužovi v posteli, že umieram 🙂))))))))
@titkovamiriam babovkovu vysypavam-pre istotu-hoci si myslim žeby to slo aj bez 😉
@slamienka odkaz bol pre teba a ja som ho sebe poslala 😀
grilovany zubac so salatom (hlavkovy, redkovky, cibulka, olivovy olej) dala som sa na dietku 😅
cestovinky s omackou z cerstvej mladej cibulky, cesnaku, cukety a rajcin
@danielaj tak aspon ako namet na ozdobu, na tom obrazku fakt vyzeraju uzasne 😉
@lululka555 dik za tip,vcera deti dostali od babky malu bednicku jahod 😉 to bude paradna vecera 😵
@veve39 veru @danielaj je jedna z najlepsich kuchariek tu 🙂
@lululka555 tú tvoju fotku,pokiaľ nemám jahody - musím schovať pred dcérkou 😀 😝 😝 🙂 😉
@maba 😉
manžel včera navaril guláš na tri dni, tak mám fajront 🙂
zo vcera ostalo v polievke kuracie masko, hodim na panvicu s mrazenou zeleninkou a urobim tortily na olovrant , 🙂 deckam z mrazaku domace buchty na pare. vecer klasika - hrianky .
Kupila so veelky jogurt, uhorka + korenie na salat tzatziky a vecer si opat s polystyrenom posmaknem 😀
Rano namocim hrstku na hrstkovu polievku 😉
A konecne pojdem kupit zelenu kavu na chudnutie - v dr.max maju a mam tam zlavu,tak zajdem. 😀
@katushka16 ďakujem... 🙂 aj som si myslela, len som zadumala, že či náhodou to nie je niečo iné... 😉
baby , ako spravím bryndzovú plnku do pirohov? s uvareným zemiakom vymiešat? so syrom?... 😅 😅 😅 aby toho bolo viac a aby sa nevyliala pri varení
dojedáme zo včera 😉 kuracia polievka,pečené bravčové maso so zemiakmi a uhorkou 🙂
baby ja dnes flakarina 😀 vyprazany syr so sunkou a hranolky 😀 no ak mi mala dnes dovoli upeciem tie super kokosove rezy 😉 od @vivusika
@veronika1417 aka flakarina,ved to je dobry obedik 😉
my dnes frankfurtska polievka a zeleninove rizoto s krabimi tycinkami, zemiakova kasa s pangaciusom.. a zajtra dojeme polievku a asi zemlovka jablkova
@zuziq to je babkin jablkovy kolac, velmi dobry a jednoduchy 😉
@lizatko1009 pekné
@nelynka18 My sme robievali jedlo, ktoré voláme Diabolská. Neviem či je to ono. je to taká červená, a aj štipľavý omáčka, sú tam hríby, mäsoa ešte niečo, ale už si nespomínam a dávame si dam chlieb vo vajci... je to ono? ak áno, dám receptík.
@lululka555 mňam. výnikajúce. Hneď by som si dala🙂 Lievance, respektíve palacinky sú jediné sladké jedlo, ktoré mi chutí.
@lululka555 mnaaaaaam mohla by som poprosit recept na tak uzasne vyzerajuce lievance ? dakujem
@tinik888 robila som podla http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8527 ...a ked robim tieto,tak ich uz nicim neplnim,maju uzasnu tvarohovu chut s troskou citronu,ide tam citr.kora...na polevu si dam do hrnceka nalamanu cokoladu a pridam slahackovu smotanu a roztopim... 😉
@tinik888 a este som zabudla,robila som z dvojitej davky,z jednej je malo 😀

@sjusiquatro jooooj to už sme dlho nemali !!!