icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maba
15. máj 2012

...alebo na zajtra vyskúšam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5409 .Vyzerá to zaujímavo a netreba strúhať zemiaky 😀 😀

ukana
15. máj 2012

@maba ja robim uz len tieto halusky z acidka...su super 😉 ...a hlavne rychlo...

yvetulka
15. máj 2012

tekvicovy privarok 😉

katushka16
15. máj 2012

@nikita308 nemáš začo 🙂

inffinity
15. máj 2012

Ahojte brynzove halusky 🙂

daniz
15. máj 2012

marhuľová žemlovka

gumkacik
15. máj 2012

@janka46 ked ty zostala uvarena ryza zomelies meso zmiesas s ryzou das tam vajicko podla toho kolko je toho dochutis solou korenim vegetou,a spravis gulky alebo naplnis do papriky.do hrnca si das rajcinovy pretlak ked vrie vlozis do hrnca gulky a papriku a varis kym nesmekne paprika. ale nemiesaj aby sa ty nerozpdli gulky iba sem tam poprehadzuj.dobru chut 😵

janka46
15. máj 2012

@gumkacik vdaka 😉

veronika66
15. máj 2012

ruský boršč 😀 😀 😀 😀

nadenkaaa
15. máj 2012

hrachova polievka a bryndzove halusky 😉

slnecnica212
15. máj 2012

sosovicovy privarok 😀

mimikett
15. máj 2012

ahojte zienky, hrozne dlho som tu nebola, ale zacnem zas, lebo tu vzdy najdem super inspiraciu
my dnes tiez @slnecnica212 sosovicny privarok a k tomu cesnakoy osuch 😉

nadhera
15. máj 2012

mojej skolkarskej bande chystam

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46894

a kedze vlci hlad bude aj o 20tej - chlebik vo vajicku to isti 😉 a pred spanim do postele kakavko.

janka_pn
15. máj 2012

ja dnes pokracujem v dietke, takze len salat (ladovy, redkovky, cibulky) a opecene bravcove masko 🙂

bonaquaba
15. máj 2012

my dnes zeleninova polievka po novom, na cibulu som dala ovsene vlocky a potom zeleninku, zemiaky a na konci halusky no ale je vyborna tak hustejsia mnamky a druhe su obzerance oblizance 😀 co kto najde v chladnicke, ak tam nieco este najde 🙂

lencyca
15. máj 2012

@jahodka11 ahoj,spravím si halušky-alebo aj cestoviny ,udusím si cibulu,pridám hotové halušky,zalejem rozšprudlovanými vajíčkami+sol a miešam dokým to nezhustne,je to rýchle jedlo,pri malom za patami 😀

katushka16
15. máj 2012

@akika722 🙂 aj mm taký používa🙂 a je jak prútik🙂 nechápem

irsina83
15. máj 2012

my sme svadbovali 3 dni 😀 tak som si priniesla domov uzasnu maskovu roladu od mojej babicky a k nej sme si dali zemiaciky a uvarila som spenat z cerstveho listoveho zo zahradky 🙂 mnam dobre to bolo a mali sme vyborny kacaco-bravcovy vyvar 🙂

akika722
15. máj 2012

@katushka16 aj moj,chce pribrať 😖

rebecca2006
15. máj 2012

@maba super, ja robím podobné, ale dávam krupicu. Ale ítiť na nich, že nie sú "pravé", tak skúsim tieto

graceful9
15. máj 2012

@maba ja robievam tiež halušky bez zemiakov, ale dávam len vajce, múku, vodu a soľ 😀 rýchlovečka

rebecca2006
15. máj 2012

dnes má čakajú čevapčiči na večeru, mm si zaželal. Seba som na obed odbavila mazenými bryndzovými pirohami, z Jednoty a prekvapivo boli ako domáce, super vedieť. Polievku nevarím, malého mám na prázdninách u strakých.

macka23
15. máj 2012

no vari sa mi prave kremova hraskova s opekanym chlebikom by mala byt 🙂 uvidime ci sa vydari 😀
a pecu sa slane muffiny s klobasou a jarnou cibulkou - vonaju zatial vyborne 🙂

rastulka
15. máj 2012

@danielaj važne, len sa za nou zaprašilo taka bola dobra 😀 Zatra sa chystam urobit pizza tyčinky 😉

rastulka
15. máj 2012

My sme dnes mali polievku zo včera a rizoto 😉 😎

rastulka
15. máj 2012

@adelaida33 Jooj,ani nehovor! Aj ja by som mala zhodit až 5-8 kg,ale ako?U mna dieta nehrozi 😉

rastulka
15. máj 2012

@danielaj suhlasim s @erni 😉 si vynikajuca kucharka,ktora nam vždy rada poradi 😲

eri28
15. máj 2012

vyprazany rezen, zemiakove pyre a mrkvovy salat....mnam

bubo1104
15. máj 2012

porková polievka , zemiaky + bravčové na prírodno , klasický piškót - poliaty čokoládou a kokosom

vivusika
15. máj 2012