icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
16. máj 2012

@nadhera polku necham vzdy v chladnicke a polovica ide do mrazaka, spravim si rozne pocie, na vyprazanie, struhanie a potom vytahujem... ale dlho nevydrzi nikdy 😝

nadhera
16. máj 2012

@libka1 ok a od akeho vyrobcu kupujes?

liana111
16. máj 2012

my mame dnes take falosne kung pao so zeleninkou a ryzou 😉 mnaaamik 😉

lululka555
16. máj 2012

ahojte ,my dnes spagety s omackou ( sunka,syr,smotana,hrasok) 🙂

nadhera
16. máj 2012

Dnes chystam nieco zo sampionov 🙂 a polievka to nebude....

irriss
16. máj 2012

@nadhera
omacka?obalovane jako rizky? s testovinou?
nenapinej 😎

nadhera
16. máj 2012

@irriss nenapinam, rozmyslam 🙂

irriss
16. máj 2012

@nadhera
aha, takto nahlas.... 😀 to dela i muj manzel..povida si sam se sebou 😎

p.s. ale ten uz ma narok..dedkovati😉

nadhera
16. máj 2012

@irriss naozaj neviem, co stvorit - este dobre,ze mam net...nieco najdem 😉 a isto poradia aj babenky z MK

ewana73
16. máj 2012

@nadhera
@libka1 baby syr (tehla alebo akykolvek tvrdy aj na struhanie) sa da zamrazit??? 😨 ja som raz skusala zamrazit syr a potom ked som ho vytiahla a rozmrazila tak to bolo hrozne.. sa ani pouzit nedal,cely siel do kosa. alebo som ho zamrazila zle?

libka1
16. máj 2012

@nadhera nemam to nejak vyhranene ze od akeho vyrobcu, vacsinou podla akcie ked maju niekde zlavu na nejaky osvedceny, ale druhy syrov striedam, akurat teda nekupujem tie ktore su s rastlinnymi tukmi, na to si davam extra bacha, to su take gumove nahrazkya clovek sa len ...... 😅 ked to kupi 😝

nadhera
16. máj 2012

@ewana73 ked vytiahnem syr z mrazaku, tak ho struham este tak jemnulko zmrazeny. Ono sa aj vravi,z e ked sa syr neda struhat-mas ho trosku zmrazit. 😀

libka1
16. máj 2012

@ewana73 neviem co je baby syr ale napr. eidam, ostiepok atd. standardne mrazim a po rozmrazeni nevidim nejaky problem, zvyknem ho vyprazat, ale aj normalne pouzivat a nikdy som s tym nemala problem 😉

nadhera
16. máj 2012

@libka1 to baby malo byt asi ako babenky 😉

libka1
16. máj 2012

@nadhera 😅 😅 nuz, dnes mi to pali 😀

nadhera
16. máj 2012

@libka1 si na materskej, odpustame 😉 chapeme 😉

michaella7
16. máj 2012

Akurát som dovarila zeleninovú polievku a bravčové soté z lečom a ryžu 🙂 takže obedík navarený,už len papať...a poobede si spravíme puding 🙂

nadhera
16. máj 2012

@michaella7 ale si rychla s obedom, ja este len rozmyslam, co urobit - ale zas mam cas, lebo banda pride az o 16tej 😀 😀 😀

kibuk
16. máj 2012

dnes mame gulas na husto a cestovinka 🙂

adelaida33
16. máj 2012

Strúhaná zeleninová polievka (mrkva, petržlen, batát) a od včera madarský bravčový perkelt na smotane a noky.

vodnarky
16. máj 2012

dnes budeme mat kuracie sote v zemiakovej placke.. 🙂

michaella7
16. máj 2012

@nadhera ja som vstala o 6 a o 7 už sa mi mäso dusilo 😀 manžel je dnes doma tak aby mal obed na 12-tu... ale ty máš čas ked domov prídu až o 16-tej..do vtedy času a času 😉

nadhera
16. máj 2012

@michaella7 a to som vstavala o 6.15 😉 pokial sa banda najedla a odisla, uz bolo 8. 😉 tazke cas, uz som pohladala recepty, nakupila v bazariku....

ewana73
16. máj 2012

@libka1 jaj "baby" som myslela ako oslovenie akoze kočky alebo tak,nie ako vztazne slovo k syru ,som mala dat ciarku a nedala som.. 😀
@nadhera no ako ako davate ten syr do sackov na mrazenie alebo ako? no ja som raz mrazila tehlu a potom ked som vytiahla,ze vyprazim bola taka hnusna,voda z nej vytekala a cela sa rozsypala..

titkovamiriam
16. máj 2012

@ewana73 ja syr mrazim kazdu chvilku,kupujem syry na tehly v metro tak si syr nakrajam na kusy ako ich budem vyprazat dam ich solo do sacika a potom este cele do sacku,podla toho kolko kuskov potrebujem vyberiem-nenecham uplne rozmrazit a obalim a vysmazim ci uz v rure alebo na oleji. a tak robim aj syr na struhanie ze si po 15 deko nastruham do malych krabiciek a mam hotovo ked ho rychle potrebujem na cestoviny,zapekanie a pododbne.

nadhera
16. máj 2012

@titkovamiriam tiez dobry napad, nastruhat syr a do krabiciek 😉 a mrazaku

ewana73
16. máj 2012

@titkovamiriam diky za radu,zasa som o nieco mudrejsia 😉

sloto
16. máj 2012

ahojte. mne sa dnes nejakym zazrakom vyskratovala elektrika v kuchyni, manzel je 5 dni mimo domu ach jaj, tak teraz neviem co mam robit.... mam elektricky sporak i elektricku ruru.... moje nervy...

nadulka88
16. máj 2012

@titkovamiriam daj prosim vediet ake boli tie rezance.. som zvedava 😉

nadhera
16. máj 2012