Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nadulka88 jasne dam,no starsim budu urcite chutit lebo typ wifon miluju 😀 😀 😀 😀 ja som skor na ryžove tak aj ja som zvedava ake to bude 😉
@titkovamiriam dakujem, ja zasa na rezance az tak niesom ale som zvedava .. nie je zle mat niekedy po ruke aj taku "rychlovku" 😉
vysmažaný pangas, vysmažaný syr a yemiaky
Neporadite mi recept na nepecenu gastanovu roladu?Dakujem
ahojte my dnes paradajkova polievka so syrom a lievance s ovocim,slahackou a cokoladou..dnesne menu podla nasho drobca 🙂
u nás dnes pizza tuniaková pre MM a so šunkou pre mňa. Deti pizzu nechcú, tak budú mať kuraciu polievku a rizoto zo včera
zeleninová s haluškami, vyprážaný karfiol, zemiaky, uhorkový šalát
ahojte kucháročky, nestíham, všetkým odpíšem dnes, len som prišla o 10:30 od lekára, včera mi staršiu dcéru pohrýzol pes, tak sme lietali po pohotovosti a ani som tu už nebola 😒
dnes dojeme polievku zo včera a urobila som narýchlo francúzske zemiaky a ľadový šalát k tomu 😉
@maba ahoj, ja robím pribináčika na veľa spôsobov, keď nemám veľa času, tak dám do mixéra kocku tvarohu, 1 kyslú smotanu, vanilkový cukor a kryštálový cukor podľa chuti, vymixujem, prípadne zriedim trochou sladkej smotany alebo mlieka, obmena, pridám do toho banán, alebo iné ovocie(jahody, marhule, maliny, ríbezle...), alebo vmiešam granko, strúhanú čokoládu, inokedy robím zase tak, že si uvarím puding z pol litra mlieka, hocijaký, na aký máme práve chuť a ten vychladnutý puding zmixujem s tvarohom, takže veľmi jednoducho, možností je veľmi veľa 😉
@adelaida33 neboj ja som na tom podobne, pár kíl by som privítala, aby šlo dole, ale aj ja tak rada jem 😀
@vodnarky joooj mnaaam aj ja chceeem 😀
@katushka16
@akika722 joj baby, aj môj jak prút, tiež by rád pribral a mne sa nedarí schudnúť pár kilečiek 😒
@rastulka ďakujem moja, kedykoľvek rada poradím 😉
@1977 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45736 mrkni hladala som to na mimibazare 😉 ale odskusane nemam len som dala do vyhladavaca 😉
baby vy niektore cele chody robite, ja som na dnes uvarila len hustu sosovicovu polievku, s mrkvou, zemiakmi a udenym tofu, nebol cas vecer moc vyvarat 🙂
...dnes kalerábová polievočka a langoše 😉
@veronika1417 Dakujem.
dnes len kapustné fliačky a na večeru puding s piškótami a ovocím
ja som robila toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=...
vraj je to vyborne, tak uz cakam, kym to vychladne...
a ako zakusok - muffinky 😉
vysmazany karfiol,zemiacky a zemiakova kysela polievka s vajickom varenym
šošovicový prívarok s čerstvo údenou domásou šunkou a palacinky
dnes cestoviny s tvarohom a sparglou, mnam 😉
polievocka z bielej fazule s troskou smotany a zapekany baklazan so syrom a nove zemiacky
@lasenka mnaaam to ako dobre vyzera 😉

@sloto uz len daky sused pomoze, mysli aj na chladnicku . 😉