icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nadhera
16. máj 2012

@sloto uz len daky sused pomoze, mysli aj na chladnicku . 😉

titkovamiriam
16. máj 2012

@nadulka88 jasne dam,no starsim budu urcite chutit lebo typ wifon miluju 😀 😀 😀 😀 ja som skor na ryžove tak aj ja som zvedava ake to bude 😉

nadulka88
16. máj 2012

@titkovamiriam dakujem, ja zasa na rezance az tak niesom ale som zvedava .. nie je zle mat niekedy po ruke aj taku "rychlovku" 😉

nanulik
16. máj 2012

vysmažaný pangas, vysmažaný syr a yemiaky

1977
16. máj 2012

Neporadite mi recept na nepecenu gastanovu roladu?Dakujem

drobik1
16. máj 2012

ahojte my dnes paradajkova polievka so syrom a lievance s ovocim,slahackou a cokoladou..dnesne menu podla nasho drobca 🙂

gucz
16. máj 2012

u nás dnes pizza tuniaková pre MM a so šunkou pre mňa. Deti pizzu nechcú, tak budú mať kuraciu polievku a rizoto zo včera

mircova
16. máj 2012

zeleninová s haluškami, vyprážaný karfiol, zemiaky, uhorkový šalát

danielaj
16. máj 2012

ahojte kucháročky, nestíham, všetkým odpíšem dnes, len som prišla o 10:30 od lekára, včera mi staršiu dcéru pohrýzol pes, tak sme lietali po pohotovosti a ani som tu už nebola 😒

dnes dojeme polievku zo včera a urobila som narýchlo francúzske zemiaky a ľadový šalát k tomu 😉

danielaj
16. máj 2012

@maba ahoj, ja robím pribináčika na veľa spôsobov, keď nemám veľa času, tak dám do mixéra kocku tvarohu, 1 kyslú smotanu, vanilkový cukor a kryštálový cukor podľa chuti, vymixujem, prípadne zriedim trochou sladkej smotany alebo mlieka, obmena, pridám do toho banán, alebo iné ovocie(jahody, marhule, maliny, ríbezle...), alebo vmiešam granko, strúhanú čokoládu, inokedy robím zase tak, že si uvarím puding z pol litra mlieka, hocijaký, na aký máme práve chuť a ten vychladnutý puding zmixujem s tvarohom, takže veľmi jednoducho, možností je veľmi veľa 😉
@adelaida33 neboj ja som na tom podobne, pár kíl by som privítala, aby šlo dole, ale aj ja tak rada jem 😀

luciok
16. máj 2012

@teddynko mňam voda s bazovým sirupom je jediné čo teraz v tehotenstve môžem piť 😉

veronika1417
16. máj 2012

@vodnarky joooj mnaaam aj ja chceeem 😀

danielaj
16. máj 2012

@katushka16
@akika722 joj baby, aj môj jak prút, tiež by rád pribral a mne sa nedarí schudnúť pár kilečiek 😒
@rastulka ďakujem moja, kedykoľvek rada poradím 😉

akika722
16. máj 2012

@danielaj no počkaj,nahram a hodim foto-jeho dnešny mini obedik..
jaj,kg po porode,to mam problem velky aj ja 😔 pri rpvom som nabrala +25kg,pri druhom +18kg a cca 20sa na mne drži 😔 😔 😔 😔

veronika1417
16. máj 2012

@1977 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45736 mrkni hladala som to na mimibazare 😉 ale odskusane nemam len som dala do vyhladavaca 😉

akika722
16. máj 2012

@danielaj 7knedle,snad 2hodky da pokoj 😀 😅

gelinka75
16. máj 2012

baby vy niektore cele chody robite, ja som na dnes uvarila len hustu sosovicovu polievku, s mrkvou, zemiakmi a udenym tofu, nebol cas vecer moc vyvarat 🙂

adulikka
16. máj 2012

@gelinka75 tiež robím niekedy len polievku ,keď je hustá ...ale ked je napríklad rezancova ,alebo cesnaková ,tak aj druhé...to by som bola aj ja potom hladná z nich ☹

luciok
16. máj 2012

@gelinka75 ja tiež nie som zvyknutá robiť celé chody. Buď je hustá polievka alebo mäsko alebo niečo bezmäsité

tilenka
16. máj 2012

...dnes kalerábová polievočka a langoše 😉

1977
16. máj 2012

@veronika1417 Dakujem.

sloto
16. máj 2012

@nadhera chladnicka je nastastie ok.... to mi vypadli zastrcky len na jednej strane kuchyne, druha zazrakom funguje....

lucikatn
16. máj 2012

dnes len kapustné fliačky a na večeru puding s piškótami a ovocím

lasenka
16. máj 2012

ja som robila toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=...

vraj je to vyborne, tak uz cakam, kym to vychladne...
a ako zakusok - muffinky 😉

mariro
16. máj 2012

vysmazany karfiol,zemiacky a zemiakova kysela polievka s vajickom varenym

teddynko
16. máj 2012

šošovicový prívarok s čerstvo údenou domásou šunkou a palacinky

tortelinka
16. máj 2012

dnes cestoviny s tvarohom a sparglou, mnam 😉

zuziq
16. máj 2012

polievocka z bielej fazule s troskou smotany a zapekany baklazan so syrom a nove zemiacky

veronika1417
16. máj 2012

@lasenka mnaaam to ako dobre vyzera 😉