icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

janka_pn
16. máj 2012

asi vas uz budem nudit, ale ja mam 3ti den dietu, takze len grilovane bravcove masko so salatom (ladovy, cibulky, redkovky, rajcina, olej z tekvicovych semienok) 😅

pacica
Odpoveď bola odstránená
flowerska
16. máj 2012

vcera bryndzove halusky, dnes paradajkova polievka so syrom, krupami a cina, ryza

TIP NA DNES: "Každý, kto klame, nemá čisté srdce a nemôže uvariť dobrú polievku." 🙂

lolko_lenka
16. máj 2012

špagety s kečupom a so syrom 🙂

irriss
16. máj 2012

@knihy_pre_deticky_a_mamicky
Znam i potvory co sakra dobre vari 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
lasenka
16. máj 2012

@veronika1417 odporuca to 455 navstevnikov, tak asi na tom nieco bude 😵

fifitko25
16. máj 2012

@pacica ja v 8tt, lebo ma chytala akási choroba 😒 😒 a doktor mi povedal, že uškodiť nemôže 🙂 inak zázvor vraj pomáha proti tehu nevoľnostiam 😉

tkmama
16. máj 2012

Vyskúšala som novú polievku: cícerovú s paradajkami... je mňamková🙂

katushka16
16. máj 2012

my dnes zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a žemlovka a malej pangasius na masle so zemiakmi /nemá rada žemlovku/

veronika1417
16. máj 2012

@lasenka keby mam na to suroviny urobim aj ja 😉

pacica
Odpoveď bola odstránená
kika1111
16. máj 2012

ja robím práve kyslú fazulovú polievku - veeeľa, k nej lokše - veeeľa... zo všetkého pôjde aspoň polovica do mrazničky...aby sme o mesiac nezomreli od hladu, keď naša malá zavíta na svet.. 🙂

veronika1417
16. máj 2012

@lasenka dostala si maaaa 🙂 uz sa mi rozmrazuju kuracie prsia a zemiaky su uz nakrajane a cakaju 😉

fifitko25
16. máj 2012

@pacica zázvor môžeš, ak je súčasťou nejakého čaju 😉 ale vyrábajú špeciálne čaje pre tehotné a určite sú dostupné aj v Írsku, Teekane robí taký čaj, alebo LEROS

mimi21mimi
16. máj 2012

@pacica Ahoj, ja som caj nepila, ale su vraj dobre zazvorove lizatka aj pri tehu nevolnostiach takze myslim, ze zazvor v caji bude OK 🙂

trdielko149
16. máj 2012

hraskova polievka je dneska a krupicove cestoviny a kazdy si da co ma rad-mak,oriesky,kakao 😉 a mame vynikajuci kolacik vola sa Rafaelo rezy je to do 30 minut hotove aj upecene a je to mňaaaam 😀

chcem od vas gazdinky vsak radu 😝 ideme na chatu na vikend v juni muz ma 30-tku a oslavime to s partiou tam a chcem popiect nejake chutovky pretoze som zasadne proti chipsom koli dcerke a budu tam synovcovia maju alergie to nerieste ..proste potrebujem receptiky typy na chutovky slane sladke na zobkanie v 30 stupnoch nejake pecene okrem lineckych suchych samozrejme 😀 pagaciky mi tiez 4 dni nevydrzia ... Ďakujeeeeem!! 😵

magimi
16. máj 2012

@pacica zazvorovy caj sa v tehotenstve dokonca odporuca na ranne nevolnosti. Ja som ho tiez pila, tak si ho kludne daj. A zase tak nestresuj s Eckami..ved su vsade. To by sme nemohli jest nic. Ja papam vsetko,, len s mierou a babatko sa krasne vyvija.

lasenka
16. máj 2012

@veronika1417 nebudes lutovat 😉 my uz mame plne bruskaa 😅

veronika1417
16. máj 2012

@lasenka uz sa pecie 😉

zdraveplienky
16. máj 2012

ja som robila zapekane plnene cannelloni s mäsovo-sojovou plnkou, preliate paradajkovo-smotanovou omackou a posypane syrom 🙂

veronika1417
16. máj 2012

@trdielko149 daj recept na Rafaelo prosim 😉

gianni
16. máj 2012

dnes pečený zajac s ryžou a dorobila som ešte kus-kus + zeleninový šalát

lasenka
16. máj 2012

@trdielko149 aj ja si prosim recept na Rafaello 😉

kucminka
16. máj 2012

@pacica ja som ho pila,ale až keď som chcela ísť rodiť,mala som 5dní do termínu,tak som si uvarila fest štiplavý zázvorový čaj a v noci som dostala kontrakcie a za pol hodku sa malý v nemocnici narodil,ale vidím,že ty si ešte len 11tt,tak by som ti ho asi neodporúčala.

danielaj
16. máj 2012

@nadhera joj my tiež s mužom syr milujeme, akýkoľvek, staršia dcéra mala rada syr hocijaký asi do 5-tich rokov a teraz zje iba parenicu alebo korbáčiky, mladšia skoro vôbec, čo ma mrzí, lebo jej ho ponúkam od malička, tak ho maskujem a pridávam do jedla 😅

rebecca2006
16. máj 2012

@pacica ak je to len ovocný čaj a troškou zázvoru, tak v pohode, jedna šálka denne ti neuškodí. V malom množstve je OK. Ale na vačšie množstvo fakt pozor. Mne keď bolo strašne zle, tak som žužlala čerstvý zázvor, ale fakt len trošičku.

danielaj
16. máj 2012

@ewana73 ja v pohode mrazím syr, neviem, kde bola chyba? 😒

danielaj
16. máj 2012

@akika722 no porcia úplne podobná ako pre toho môjho, ja som síce pri oboch babách pribrala po 12 kg a po obidvoch mi zostali 4 kg navyše a zdá sa mi, že teraz som zase čosi nabrala ☹ ách, kde sú tie časy, ke´d som sa vydávala a mala som 50 kg aj s topánkami 😒
@gelinka75 my sme polievkový strašne, tak u nás musí byť polievka a aj druhé jedlo, nejak to už máme tak zaužívané, jedine, ak robím hustý guláš, tak nerobím už nič iné 😉