Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte. prosím , poraďte... nejaký overený recept s kokosovým mliekom??? kúpila som v lidli - mali na akcii, no vôbec som to nikdy nejedla, neviem, čo s tým, rada by som si nechala poradiť 😉
@danielaj no tak to netusim, a to odjakziva kupujem len slovenske,max.nejaky nemecky alebo svajciarsky ale tie len take tie typu ementalskeho ale na struhanie alebo vyprazanie len slovenske nie nejake polske umele zbrndy. a tusim mi niekto raz vravel,ze syr sa nema mrazit,tak som to od vtedy ani neskusala.. az teraz ma to prekvapilo ked tu pisete 😕 tak ma to teraz potesilo,ze mozem kupit viac a dat do mrazaku,lebo moj syn ma strasne rad tehlu.
ahojte ja dnes mám ryžu a mäsko na zelenine omáčku
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2422
budete sa zalizovaaaat aj za usami a taa neskutocna rychlost ! 😵
@trdielko149 skusim 😉 a dam vediet 🙂
@trdielko149 prosim Ta ona v tom recepte pise ze to poliala slahackou? V popise surovin to ale nie je. To ked sa upecie polejes to slahackou na slahanie ? 😕 A potom das cik cak polevu?
@veronika1417 aj sa som mala chaos pre to iste ale riskla som to,ano hned po upeceni ako to z rury vytiahnes to polej slahackou a potom len cokoladou alebo hoblinkami cokoladovymi ... mimochodom pecie sa to cca 18 minut a v strede pecenia som dala ja tu posypku lebo dost silno mi hreje rura moja a bala som sa ze mi zhori ten kokos cize po 10 minutach pecenia kolaca som dala tu posypku a dala som velku slahacku nevyslahanu samozrejme a je mnamiky + ja som dala hoblinky tie sa fajne roztopili na tom kolaciku 🙂 nemusis to tak spravit podla rury ... ja nabuduce vyskusam dat ruru na menej stupnov a kokos posypku tam slahnem od zaciatku 😉
Ahojte, tak dnes u nas hrstkova polievocka a morcacie masko s pyre a cviklou - chvalabohu ostalo aj na zajtra 😀
dnes bola pizza-polotovar-nestiham 😀
na zajtra si nachystam cesticko s kyslou smotankou a budu langose.., mozno este polievka brokolicova,ak stihnem 😀
@trdielko149 oki zistim ci ma svokra slahacku a idem na to 😉
@trdielko149 dakujem, na tento som este nenatrafila 😉
@veronika1417 -my sme sa uz tak ''napraskali'' ze teraz uz na to,nemozem ani co len pomysliet.. 😉 😀inak obedik bol vynikajuci..😵
kocky prosim vas, mate nejaky vyskusany, overeny recept na kolacik s rebarborou ?dakujem 🙂
ruský boršč so včera a pečené kuriatko 🙂 a večer na žlanie mojeho drahého manželíka bude aj dezert - lievance s jahodami, bananmi, kiwi a šľahačka 😀 😎